Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη 09/07

erwtikes-2414

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη 09/07 Το τέλειο έδαφος για να χτιστεί κάτι καινούργιο.

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη 09/07 : Το νέο φεγγάρι του Ιουλίου στον Καρκίνο ξυπνά τα μητρικά μας ένστικτα. Ανεξάρτητα από το φύλο μας και ανεξάρτητα από το αν έχουμε ή όχι δικά μας παιδιά, ο καθένας μας «γεννά» μια νέα μορφή ζωής – και την καλλιεργεί με τρυφερή αγάπη και φροντίδα.

Επειδή ο Καρκίνος συνδέεται με θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, μπορεί να αφορά μια νέα κατάσταση διαβίωσης ή μια ανανεωμένη δέσμευση για τη δημιουργία ενός ασφαλούς χώρου.

Ίσως επανασυνδεθούμε με συγγενείς, για να αναβιώσουμε παλιές αναμνήσεις και να αναζωπυρώσουμε τις παραδόσεις. Ίσως δημιουργήσουμε νέες οικογένειες με άτομα που νιώθουμε «σαν το σπίτι μας».

zodia-taro-45

Δεδομένου ότι η σελήνη είναι στο σπίτι της στον Καρκίνο είναι καλή στιγμή να εξοικειωθούμε με τις κινήσεις και τις διαθέσεις της. Η ενσωμάτωση μερικών σεληνιακών τελετών στις μηνιαίες μας ρουτίνες μπορεί να μας συγχρονίσει με τους ρυθμούς μας. Όποιες κι αν είναι οι προθέσεις μας, θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσουμε συνθήκες που μπορούν να αναπτυχθούν.

Με το φεγγάρι του Καρκίνου απέναντι από τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυτό σημαίνει την απομάκρυνση κάθε «νεκρού βάρους», ώστε η νέα ζωή να έχει περιθώρια να μεγαλώσει. Μπορεί κάποια συστήματα και μερικές δομές να σας υποστήριξαν στο παρελθόν. Όμως αν δεν είναι πλέον βιώσιμα, ήρθε η ώρα να τα καταστρέψετε και να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά τους για κάτι πιο εποικοδομητικό. Ένα υδάτινο τρίγωνο μεταξύ της νέας σελήνης στον Καρκίνο και του Ποσειδώνα / Παλλάδα Αθηνά στους Ιχθύες, βοηθά στη διάλυση αυτών των παλαιότερων, πιο άκαμπτων τρόπων ύπαρξης που δεν τροφοδοτούν πλέον την ανάπτυξή μας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη 09/07 Το τέλειο έδαφος για να χτιστεί κάτι καινούργιο.

Όμως μας θυμίζει επίσης να μην απορρίψουμε το ευνοϊκό… μαζί με το δυσμενές. Επειδή ορισμένα όρια και κανόνες είναι απαραίτητα, ειδικά όταν προστατεύετε κάτι εύθραυστο και νέο. Πάνω απ ‘όλα, θα θέλαμε να προστατευτούμε από τη μεγαλύτερη αδυναμία του Καρκίνου: να φροντίζουμε τους άλλους τόσο πολύ που να παραμελούμε τις ανάγκες μας όπως και τα συναισθήματά μας.

Ευτυχώς όμως, μια σύνοδος Αφροδίτης / Άρη που σχηματίζεται στο Λέοντα (ακριβώς στις 13 Ιουλίου) μας βοηθά ώστε να μην παραμελήσουμε τον εαυτό μας. Η γνώση της αξίας μας, μας δίνει την αυτοπεποίθηση να απαιτήσουμε αυτό που αξίζουμε. Πιθανότατα δεν θα ξεφύγουμε από υπερβολικές απαιτήσεις. Εξάλλου η Αφροδίτη , εξακολουθεί να βρίσκεται στην σφαίρα του τετραγώνου της με τον Ουρανό (ακριβώς στις 8 Ιουλίου) και την αντίθεση με τον Κρόνο (6 Ιουλίου). Αυτή η ενεργοποίηση του τετραγώνου Κρόνου / Ουρανού διατηρεί τον έλεγχο των δικαιωμάτων μας, υπενθυμίζοντας ότι η προσωπική μας άνεση.. δεν είναι ποτέ εγγυημένη.

zwdia shmera

Ωροσκοπιο Νέα Σελήνη 09/07 Το τέλειο έδαφος για να χτιστεί κάτι καινούργιο.

Με τον Ερμή στους Διδύμους τους τελευταίους δύο μήνες, έχουμε μάθει να αγκαλιάζουμε την αβεβαιότητα και να ανοίγουμε τον εαυτό μας σε ένα ευρύτερο φάσμα ιδεών και εμπειριών. Αλλά το T- τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα / Παλλάδα στους Ιχθύες και την Εστία στην Παρθένο, θα δοκιμάσει τα όριά μας μ’ αυτή τη Νέα Σελήνη. Προσπαθήστε να βρείτε σαφήνεια στη μέση της σύγχυσης, μειώνοντας τον θόρυβο και συντονίζοντας την εσωτερική σας γνώση. Μόλις ο Ερμής μετακινηθεί στον Καρκίνο (11 Ιουλίου), θα μπορέσουμε να αντλήσουμε από μια βαθύτερη συναισθηματική νοημοσύνη.

Ωστόσο λάβετε υπόψη ότι η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, φροντίζει τόσο τις σωματικές όσο και τις συναισθηματικές μας ανάγκες. Πράγματι, μπορεί να είναι πιο συνδεδεμένα από ό, τι νομίζουμε. Ένα μεγάλο γήινο τρίγωνο (Πλούτωνας στον Αιγόκερω, Εστία στην Παρθένο και Δήμητρα / Λίλιθ στον Ταύρο) μας υποστηρίζει σε σώμα, μυαλό και ψυχή αυτόν τον μήνα – προσφέροντας ένα εύφορο έδαφος, στο οποίο μπορούν να αναπτυχθούν οι σπόροι της ευημερίας μας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο

μελλοντολόγος

Διαβάστε παρακάτω για τον ήλιο και τον ωροσκόπο σας, για να μάθετε περισσότερα για το τι σημαίνει αυτή η Νέα Σελήνη.

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη 09/07 Κριός

Το «σπιτόγατος» δεν είναι η λέξη που σας χαρακτηρίζει Κριέ. Αλλά οι ρίζες της οικογένειάς σας και της κουλτούρας σας πηγαίνουν βαθιά – κι αυτό το νέο φεγγάρι του Ιουλίου στον Καρκίνο σας καλεί σπίτι σας. Το να γνωρίζετε από πού προέρχεστε σας δίνει ένα ασφαλές μέρος για προσγείωση και ένα σημείο εκκίνησης για όλες τις δραστηριότητές σας.

Ταύρος

Δοκιμάστε λίγη τρυφερότητα, Ταύρε! Παρόλο που συνήθως είστε πιο ουσιαστικοί και υπερηφανεύεστε που λέτε τα πράγματα με το όνομά τους, σ’ αυτό το νέο φεγγάρι θα χρειαστεί να επιλέξετε τα λόγια σας πιο προσεκτικά. Λίγη ευαισθησία μπορεί να συμβάλει πολύ στο να κάνει τους άλλους να νιώθουν πως τους βλέπετε και τους καταλαβαίνετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Δίδυμοι

Όλοι έχουμε ανάγκες, Δίδυμοι. Και σ’ αυτό το νέο φεγγάρι του Ιουλίου στον Καρκίνο, σας ενδιαφέρει περισσότερο να αποκτήσετε τις απαραίτητες ανάγκες – για τον εαυτό σας και για τα άτομα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι οι συναισθηματικές ανάγκες όπως η αγάπη, η αποδοχή και η ιδιοκτησία μπορεί να είναι εξίσου ζωτικής σημασίας για την επιβίωση… όπως είναι τ α τρόφιμα, τα ρούχα ή το καταφύγιο.

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη 09/07 Καρκίνος

Ετοιμαστείτε για μια αναγέννηση, Καρκίνε! Αυτό το νέο φεγγάρι μπορεί να είναι η αρχή της προσωπικής σας αναγέννησης, καθώς πετάτε τις παλιές ταυτότητες και μπαίνετε στη σφαίρα των πιθανοτήτων. Απλά επιλέξτε προσεκτικά πού θέλετε να πάτε και ποιον θέλετε να πάρετε μαζί σας σ’ αυτήν την επόμενη φάση της ζωής σας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας Προβλέψεις για το 2ο 10ήμερο

zwdia – love

Λέων

Νιώθετε λίγο κυκλοθυμικός μ’ αυτό το νέο φεγγάρι του Ιουλίου Λέοντα; Ίσως το υποσυνείδητό σας λέει ότι ήρθε η ώρα να στραφείτε μέσα σας. Δώστε στον εαυτό σας ό, τι θρέφει το σώμα, το μυαλό και η ψυχή σας. Μάθετε πώς να καταπραΰνετε τον εαυτό σας, ώστε να συνεχίσετε να προσπαθείτε για το καλύτερο!

Παρθένος

Θα κάνετε φιλίες με άτομα της ίδιας συχνότητας με τη δική σας Παρθένε. Επομένως σ’ αυτό το νέο φεγγάρι, θα πρέπει να προσέχετε τις δονήσεις που εκπέμπετε. Όσο πιο ασφαλής και πιο φιλόξενη είναι η ενέργεια σας στους άλλους, τόσο πιθανότερο είναι περιτριγυριστείτε από φίλους και γνωστούς που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

tarw-taro-xartomanteia

Ωροσκόπιο Νέα Σελήνη 09/07 Ζυγός

Όταν αγαπάτε αυτό που κάνετε Ζυγέ, η δουλειά σας μπορεί να γίνει το δεύτερο σπίτι σας – και οι πελάτες ή οι συνάδελφοι σας θα μοιάζουν με οικογένεια. Ωστόσο σ’ αυτό το νέο φεγγάρι, μπορεί να κάνετε κάποιες διακρίσεις μεταξύ της προσωπικής και της επαγγελματικής σας ζωής, για να προσφέρετε στον εαυτό σας μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ αυτών των δύο.

Σκορπιός

Είστε αυτό που καταναλώνετε Σκορπιέ. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο φαγητό που τρώτε αλλά και σ’ αυτό που «ταΐζετε» το μυαλό σας. Και σ’ αυτό το νέο φεγγάρι, μπορεί να λαχταράτε λίγη παρήγορη τροφή για την ψυχή. Τρέφοντας τον εαυτό σας με αναζωογονητικές και εμπνευσμένες εικόνες, ιδέες και επιρροές μπορεί να είναι μια πράξη αυτο-φροντίδας.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Τοξότης

Το να μοιράζεστε… είναι φροντίδα, Τοξότη. Έτσι, σε αυτό το νέο φεγγάρι, αναζητήστε τρόπους να μοιραστείτε αυτά που έχετε με τους άλλους. Οι πόροι μπορεί να είναι σπάνιοι αυτήν τη στιγμή. Αλλά προσθέστε τα χρήματά σας, τα υπάρχοντα, τις δεξιότητες, τα ταλέντα, την ενέργεια ή το χρόνο σας σε ό, τι έχουν να προσφέρουν οι άλλοι και θα διαπιστώσετε ότι μπορούν να ικανοποιηθούν όλοι!

Αιγόκερως

Υπάρχει δύναμη στην ευπάθεια, Αιγόκερε. Κι αυτό το νέο φεγγάρι, έχει τη δύναμη να μεταμορφώσει τις σχέσεις σας προς το καλύτερο. Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα λάθος στο να είστε επιλεκτικοί σχετικά με το τι μοιράζεστε και με ποιον. Ανοίξτε την καρδιά σας στους άλλους με τον τρόπο που σας φαίνεται πιο ασφαλής και κατάλληλος.

tarw-taro-xartomanteia

Υδροχόος

Η αλλαγή ξεκινά από μέσα μας, Υδροχόε. Όμως είναι τα μικρά πράγματα που κάνετε καθημερινά για να καλλιεργήσετε την ανάπτυξή σας, που προσθέτουν στον πραγματικό μετασχηματισμό. Είτε στοχεύετε να μάθετε μια νέα δεξιότητα είτε να δημιουργήσετε μια υγιή συνήθεια, φροντίζετε τις προθέσεις της νέας σελήνης με προσοχή.. όπως και τον εαυτό σας.

Ιχθύες

Όταν δίνετε τα πάντα σε ένα έργο, αρχίζετε να νιώθετε πως είναι το «μωρό» σας. Είναι λοιπόν φυσικό Ιχθύες, να νιώθετε λίγο προστατευτικοί με τις δημιουργίες σας. Ωστόσο σ’ αυτό το νέο φεγγάρι, δεν πρέπει να αποκλείσετε τον εαυτό σας από τις εποικοδομητικές κριτικές – ειδικά από ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA