Ωροσκόπιο Πανσέληνος 09/03 Ήρθε η ώρα να δείξετε πως το λέει η ψυχή σας

imerisies-21214

Ωροσκόπιο Πανσέληνος 09/03 στο ζώδιο της Παρθένου .

Ωροσκόπιο Πανσέληνος 09/03 : Στις 9 Μαρτίου 2020, έχουμε μια πανσέληνο στην Παρθένο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να στρωθείτε στη δουλειά, να συζητήσετε τις λεπτομέρειες και να βρείτε πρακτικές λύσεις! Ήρθε η ώρα να δείξετε ότι μπορείτε να κάνετε τη δουλειά που σας αναθέσανε και να επιχειρήσετε, ακόμη και μικρές βελτιώσεις!

Σε αντίθεση με την τελευταία πανσέληνο του Λέοντα, που ήταν μόνο για να κάνετε μεγάλες σκέψεις, το κλειδί τώρα είναι να δώσετε προτεραιότητα στα μικρά… Γιατί το «μικρό» σ’ αυτή την περίπτωση δεν σημαίνει και «ασήμαντο». Εξαιρετικό παράδειγμα, αυτό που είπε κάποτε ο Neil Armstrong:”… ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα γιγάντιο άλμα για την ανθρωπότητα”

Με ταπεινά, έξυπνα βήματα μπορείτε τώρα να συνειδητοποιήσετε τα πιο αγαπημένα μας όνειρα!

zodia-taro-45

 

Τι σημαίνει η πανσέληνος στην Παρθένο τον Μάρτιο?

Αυτή η πανσέληνος θα αποκαλύψει αν έχετε εκμεταλλευτεί την καλύτερη ευκαιρία που σας δόθηκε για να βελτιώσετε τη ζωή σας και να σημειώσετε θετική πρόοδο. Ήρθε η ώρα να μετρήσετε τις προσπάθειές σας με πρακτικούς και μετρημένους όρους.

Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται να κάνετε μια δραματική επίδειξη. Δεν πρόκειται για συναίσθημα που… ή αγαπάτε ή κερδίζετε θαυμαστές. Δεν πρόκειται για μεγάλες χειρονομίες, μεγάλες ιδέες ή για να εντυπωσιάσετε κάποιον.

Πρόκειται για το πρακτικό αποτέλεσμα των σχεδίων, των ονείρων και των ιδανικών σας. Πρόκειται για την εύρεση λειτουργικών τρόπων για την αύξηση της αποδοτικότητας και την εφαρμογή του οράματός σας. Πρόκειται για το να υπολογίσετε με την αριθμομηχανή πώς να κάνετε τους αριθμούς να ταιριάξουν! Η πανσέληνος στην Παρθένο είναι εδώ, για να σας πει… ότι για να πετύχετε το οτιδήποτε, πρέπει να δουλέψετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Αποδοτικότητα, σχεδιασμός, νοημοσύνη, πρακτικότητα, επιμέλεια, ακρίβεια – όλα αυτά, είναι οι λέξεις κλειδιά, της Παρθένου. Η Παρθένος ζητά να επεξεργαστείτε μια συστηματική πορεία δράσης, να πετάξετε τα απόβλητα και να διορθώσετε ό,τι δεν λειτουργεί.

Λένε ότι ο διάβολος είναι στη λεπτομέρεια – και εκεί πρέπει να κατευθύνετε την εστίασή σας, αν θέλετε να αποδώσουν οι προσπάθειές σας!

Ήρθε η ώρα να δείξετε τη δέουσα επιμέλεια και να αφήσετε αυτή τη γήινη πανσέληνο, να εδραιώσει τις προσπάθειές σας και να της δείξετε πως το λέει η ψυχή σας. Εργαστείτε με την Παρθένο και αφήστε τη να λειτουργήσει για σας!

Διαβαστε επισης : Love HAL Κάρτες Ερωτικού Κύκλου 10/03 Επανασυνδέσεις και Χωρισμοί

μελλοντολόγος

Τι να κάνετε κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Μαρτίου 2020

Εξετάστε την ισορροπία ανάμεσα στην εργασία και την προσωπική σας ζωή. Εξαλείψτε τα απόβλητα και αυξήστε την υγεία και την αποτελεσματικότητά σας.

Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες… σε μια σύμβαση, ένα σχέδιο ή μια σχέση.

Να εκτελείτε μια δουλειά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προσέξτε την υγεία σας – τι χρειάζεται βελτίωση?

Καθαρίστε το σπίτι ή το γραφείο σας – κάντε το περιβάλλον σας λειτουργικό για σας.

Κάντε τις απαραίτητες επισκευές.

Παρακολουθήστε τη λίστα όσων πρέπει να κάνετε, διαχωρίστε τα….και ασχοληθείτε με τα σημαντικά.

Εξετάστε τους χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς σας και ευσυνείδητα, φτιάξτε τα ποσά.

Δώστε όλη σας την προσοχή σε κάποια απαιτητική εργασία και εκτελέστε την βήμα προς βήμα.

Καθαρίστε και ξεσκαρτάρετε κάποιο τομέα της ζωής σας!

Δημιουργήστε ένα σχέδιο με συγκεκριμένα βήματα προς τους στόχους σας.

Να είστε πρακτικοί – να κάνετε ό, τι λειτουργεί!

Αντιμετωπίστε ότι σας προκαλεί ανησυχία και βρείτε εύκολες και πρακτικές λύσεις.

chartomantia-098

Πώς επηρεάζει η πανσέληνος του Μαρτίου το ζώδιό σας?

Αυτή η πανσέληνος στην Παρθένο στις 9 Μαρτίου 2020 θα φωτίσει ένα διαφορετικό τομέα για κάθε ζώδιο. Διαβάστε το δικό σας!

Ωροσκόπιο Πανσέληνος 09/03 Κριός

Αυτή η πανσέληνος φωτίζει κάθε είδους πρακτικές ανησυχίες, απαιτώντας να εργαστείτε ιδιαίτερα σκληρά για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Τα φώτα μπορεί να πέσουν στις λεπτομέρειες ενός έργου ή μιας συμφωνίας, στις συνθήκες εργασίας σας, στην ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και στο αν είστε αποτελεσματικοί, με το χρόνο σας.

Ή μπορεί να τονίσουν μια ανησυχία για την υγεία σας κι αυτό που μπορείτε να κάνετε, για να το αντιμετωπίσετε. Αυτή η στιγμή, απαιτεί ανιδιοτέλεια και δέσμευση για εξυπηρέτηση… ή εναλλακτικά, δέσμευση για τη δική σας υγεία και ευημερία, εγκαταλείποντας περιττές αποσκευές.

κρυσταλλομαντεία

Ταύρος

Αυτή η πανσέληνος φέρνει τη χαρά, τη δημιουργικότητα και το ρομαντισμό στη ζωή σας! Αυτή είναι η εποχή, για συγκεκριμένα σημεία εκτίμησης, για δημιουργία και για λήψη υπολογιζόμενων ρίσκων για την επίτευξη των στόχων σας και για την αύξηση της κοινωνικής σας κατάστασης.

Το επίκεντρο μπορεί επίσης να είναι τα παιδιά και τα πρακτικά βήματα που μπορείτε να κάνετε για να βελτιώσετε τις προοπτικές σας και να έχετε καλή σχέση μαζί τους.

Θυμηθείτε να μοιράζεστε τις εμπειρίες σας με φίλους και συμμάχους, οι οποίοι είναι εδώ, για να σας βοηθήσουν. Αυτό δεν θα ενισχύσει μόνο τη δημιουργικότητά σας, αλλά θα κάνει το όλο θέμα, πολύ πιο ευχάριστο!

Δίδυμοι

Η εστίαση πέφτει στο σπίτι, στην οικογένεια και σε όλα τα πράγματα που σας κάνουν να αισθάνεστε ασφαλείς. Αυτό που ξεκίνησε σαν μια ευκαιρία για να επεκτείνετε τον κόσμο σας, κορυφώνεται με το να κερδίζετε σαφήνεια για όλα τα πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε σαν στο σπίτι σας και που σας δίνουν την αίσθηση, του πού ανήκετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια βάση στο εξωτερικό, να εμβαθύνετε τον δεσμό σας με ένα μέλος της οικογένειας μέσω κοινών εμπειριών και πεποιθήσεων ή να δημιουργήσετε μια νέα βάση, για τη διάδοση των ιδεών σας. Η συνειδητοποίηση, του πού κατευθύνεται η καριέρα σας, μπορεί να προέλθει από αυτό! Γι’ αυτό, συγκεντρωθείτε στο στόχο σας.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Πανσέληνος 09/03 Καρκίνος

Αυτή η πανσέληνος, μπορεί να σας προσφέρει φαεινές ιδέες, ένα ταξίδι εργασίας ή μια αναταραχή στις επικοινωνίες και τις κινήσεις σας. Το περιβάλλον σας ζωντανεύει… και το μυαλό σας είναι σε εγρήγορση για να πάρει γρήγορα πληροφορίες και να παραμείνει στα πράγματα. Μπορεί να χρειαστεί να συζητήσετε τις οικονομικές ρυθμίσεις που κάνατε μερικές εβδομάδες νωρίτερα ή να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι για να κλείσετε μια συμφωνία. Ένα μακρινό ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να είναι επίσης στις κάρτες και ίσως χρειαστεί να κάνετε προετοιμασίες. Μπορεί ακόμη να γράψετε ή να κάνετε μια ομιλία, με σκοπό την εμπορική προώθηση, τη δημοσίευση ή τη διάδοση του μηνύματός σας, σε ένα ευρύτερο κοινό.

Λέων

Το φως, πέφτει κατευθείαν επάνω στα εισοδήματα και τις δαπάνες σας…. μ’ αυτήν την πανσέληνο στον Παρθένο. Μια συμφωνία μπορεί να αποπληρωθεί τώρα, με πραγματικά χρήματα να εισρέουν στον λογαριασμό σας ή μπορεί να σας ζητηθεί να παρουσιάσετε τα ταλέντα σας και να χρησιμοποιήσετε τους πόρους σας, για να δείξετε σ’ ένα πιθανό συνεργάτη, πως γνωρίζετε τη δουλειά. Εναλλακτικά, μπορεί να προσπαθείτε να αξιολογήσετε τη σχέση σας με κάποιον, ώστε να επενδύσετε σε αυτή με πραγματικούς όρους, θέτοντας ερωτήματα εμπιστοσύνης, κατευθείαν στην καρδιά του θέματος. Σε τελευταία ανάλυση, πρόκειται για τις κοινές σας αξίες.

Διαβαστε επισης : Love HAL Κάρτες Ερωτικού Κύκλου 10/03 Επανασυνδέσεις και Χωρισμοί

tarw-taro-xartomanteia

Παρθένος

Είστε στο προσκήνιο, αγαπητή Παρθένε, με τις ιδιαίτερες ικανότητές σας, την προσοχή σας στη λεπτομέρεια, την επιμέλεια και την ακεραιότητά σας σε μεγάλη ζήτηση! Αυτή είναι μια περίοδος αυξημένης ενέργειας και ζωτικότητας! Μπορείτε να κάνετε πολλά για να προωθήσετε τον εαυτό σας και τους στόχους σας και να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά σας στην εργασία. Ο προβολέας πέφτει επίσης στην υγεία και την εμφάνισή σας και μπορείτε να αξιολογήσετε αν θέλετε να κάνετε κάποιες μικρές βελτιώσεις. Αν όλα αυτά θέλουν περισσότερο χρόνο, τότε μπορείτε να βρείτε την αναγκαία σοφία και υποστήριξη, στο σύντροφό σας.

Ζυγός

Αυτή η πανσέληνος στην Παρθένο, είναι σαν κοτόσουπα για την ψυχή σας. Η έμφαση δίνεται στην έμπνευση και την απομόνωση, διαλέγοντας το πίσω κάθισμα και εξυπηρετώντας μια αιτία, μεγαλύτερη από τη δική σας. Τα δημιουργικά όνειρα μπορεί τώρα να απαιτήσουν κάποια πρακτική θυσία, καθώς διοχετεύετε τις ενέργειές σας, στην υπηρεσία του εαυτού σας ή σε κάποιον άλλον που έχει ανάγκη. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να φύγετε από τα φώτα της δημοσιότητας και να ενεργήσετε για λίγο ανώνυμα, ώστε να μπορέσετε ν’ ανασυνταχτείτε και να εμπνευστείτε. Προσπαθήστε να τρώτε και να κοιμάστε καλά…. και να φροντίζετε το σώμα σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Σκορπιός

Αυτή η πανσέληνος στην Παρθένο δημιουργεί το προφίλ σας, στον κοινωνικό σας κύκλο, φέρνοντας στο προσκήνιο κάθε συμμετοχή που μπορεί να έχετε, με συλλόγους και ομάδες. Οι συναντήσεις με τους φίλους σας υπόσχονται να είναι συναισθηματικά ικανοποιητικές και πρακτικές, βοηθώντας σας να κάνετε πολλά πράγματα. Αυτό που μπορεί να έχει ξεκινήσει σαν βελτίωση της ζωής στο σπίτι σας, τώρα σας επιτρέπει να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, να απολαύσετε μεγαλύτερη δημοτικότητα και να αυξήσετε την επιρροή σας. Τα παιδιά σας μπορεί να είναι χρήσιμα σ’ αυτό, ή μπορεί να είναι μια εγκυμοσύνη ή ένα δημιουργικό έργο που προσφέρει το κατάλληλο σκηνικό, για τις δραστηριότητές σας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, είναι μια εποχή χαρούμενων συγκεντρώσεων.

Τοξότης

Η καριέρα σας θα είναι στο προσκήνιο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με την πανσέληνο στον Παρθένο, που φωτίζει τη ζωή σας και τους γενικότερους στόχους σας. Μπορεί να σας δοθεί η ευκαιρία να αυξήσετε την προβολή σας ή να αναλάβετε νέες ευθύνες. Οι επαφές και οι επικοινωνίες που ξεκίνησαν πριν από λίγες εβδομάδες, τώρα μπορούν να κορυφωθούν σε νέες ευκαιρίες σταδιοδρομίας και επαγγελματικής προόδου. Το σπίτι και η οικογένειά σας εν τω μεταξύ, παρέχουν ένα πολύ αναγκαίο σημείο αντιστάθμισης, δίνοντάς σας ασφάλεια και γείωση, στις προσπάθειές σας.

taro-6-9

Αιγόκερως

Το μάρκετινγκ και η δημοσίευση σχεδίων που αποσκοπούν στην εισροή χρημάτων, ή κάποιες επικοινωνίες σχετικές με το φυσικό σας σώμα, φαίνεται να τραβούν όλη την προσοχή σας, μ’ αυτή την πανσέληνο στην Παρθένο. Μπορείτε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή να ασχοληθείτε με αλλοδαπούς, σαν αποτέλεσμα των πρόσφατων προσπαθειών σας να αυξήσετε τα κέρδη σας ή να ασχοληθείτε με τα υλικά σας προβλήματα. Η επιθυμία σας για ταξίδια φλέγεται, όπως και η επιθυμία σας να επεκτείνετε τις λειτουργίες σας και να στοχεύετε στο καλύτερο. Όπως ο κόσμος σας φαίνεται να επεκτείνεται…. οι άριστες επικοινωνιακές σας ικανότητες όπως και η ικανότητά σας να συλλέγετε πληροφορίες, είναι αυτά που μπορούν να σας βοηθήσουν.

Ωροσκόπιο Πανσέληνος 09/03 Υδροχόος

Η εστίαση πέφτει στα δάνεια, τις επιχορηγήσεις και τα χρήματα άλλων ανθρώπων με αυτήν την πανσέληνο στην Παρθένο. Ετοιμαστείτε να συντονίσετε τις προσπάθειές σας και να κατευθυνθείτε προς μια σημαντική οικονομική συμφωνία, την οποία εσείς οι ίδιοι ίσως έχετε ξεκινήσει και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, για να εγκριθεί. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται την κατανομή της περιουσίας, την επιχορήγηση από έναν ευεργέτη, την αποπληρωμή του χρέους ή του φόρου… ή ένα νέο δάνειο για την επίτευξη των στόχων σας. Εναλλακτικά, η εστίαση μπορεί να είναι σε κάποια μετασχηματιστική αλλαγή που υπάρχει στις κάρτες. Θυμηθείτε, η αξία που δίνετε στην εξίσωση- από πλευράς ουσίας, εισοδήματος ή ταλέντου- είναι ο πραγματικός στόχος της ανταλλαγής.

Διαβαστε επισης : Love HAL Κάρτες Ερωτικού Κύκλου 10/03 Επανασυνδέσεις και Χωρισμοί

δωρεάν-προβλέψεις

Ωροσκόπιο Πανσέληνος 09/03 Ιχθύες

Αυτή η πανσέληνος, φωτίζει τις σχέσεις σας. Οι άλλοι φαντάζουν μεγάλοι και κρατούν όλα τα χαρτιά. Ενδεχομένως να είστε σε αναγκαστική απομόνωση ή στο σκοτάδι για λίγο, περιμένοντας να αποκαλυφθούν πράγματα, που ήταν σε μεγάλο βαθμό κρυμμένα ή εκτός ελέγχου σας. Τώρα, επιτέλους, έχετε βοήθεια.

Οι άνθρωποι με τους οποίους ασχολείστε είναι εκεί έξω, προσιτοί και με απλό βλέμμα. Μπορείτε να φτάσετε σε μια δίκαιη συμφωνία, βασισμένοι σε πραγματικά γεγονότα και σε αληθινές αξίες. Να θυμάστε ότι, ενώ η προσοχή εστιάζεται στους άλλους αυτή τη στιγμή, στην πραγματικότητα, όλα έχουν να κάνουν με σας. Έχετε περισσότερη επιρροή στην κατάσταση, από ό, τι νομίζετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA