Ωροσκόπιο, Πρώτο Δεκαπενθήμερο Δεκέμβριου ΄18

erwtikes-provlepseis-pempti-24-4

Ωροσκόπιο, Πρώτο Δεκαπενθήμερο Δεκέμβριου ΄18

Από τι πρώτες κιόλας ημέρες του ο Δεκέμβριος, θα αναστατώσει με τα έντονα αστρολογικά φαινόμενα τον κόσμο των ζωδίων. Άμεσα και θετικά θα επηρεάσει τους εκπροσώπους του Νερού και της Γης, ειδικά στον επαγγελματικό τους τομέα.

Επίσης, οι Αέρινοι θα βρουν την δύναμη να κάνουν μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στην αισθηματική τους ζωή. Ταξίδια, επιμόρφωση και έντονη κοινωνική ζωή περιμένει τα ζώδια της Φωτιάς.

Ωροσκόπιο, προβλέψεις για όλους:

zodia-taro-45

Κριός : Προσοχή σε αυτά που θα πείτε, στον άνθρωπο σας και στον κύκλο του. Όλοι λοιπόν για κάποιον λόγο, σας πιστεύουν στο έπακρον! Άρα η ευθύνη θα είναι μεγάλη πάνω στις πλάτες σας, για να φέρετε εις πέρας όλα τα άνωθεν.
Θετικές ημέρες : 8 και 15/12

Ταύρος : Μπορεί να μην πιστεύετε ότι υπάρχει έστω και μια ελπίδα-πιθανότητα επανασύνδεσης με τον άνθρωπο που ακόμη θέλετε. Το δώρο αυτό θα σας το κάνει ο ανάδρομος Κυβερνήτης σας, από τον Τοξότη. Αυτήν την φορά, μην κάνετε τα παλιά γνωστά λάθη.
Θετικές ημέρες : 2 και 10/12

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-090

Δίδυμοι : Εσείς έχετε πολλά να καταφέρετε σε επιχειρηματικά και κοινωνικά δρώμενα, που σας έχουν κρατήσει πολύ μακριά από έρωτες και συντρόφους. Από τα μέσα του μήνα και μετά, μια νέα επαφή θα σας τραβήξει την προσοχή και μάλλον κάτι…ξεκινάει!
Θετικές ημέρες : 4 και 11/12

Καρκίνος : Έχετε βάλει σαν σκοπό σας, μέσα στις πρώτες ημέρες του νέου μήνα, να μιλήσετε πιο ανοιχτά και ξεκάθαρα στον άνθρωπο σας, για αυτά που σας ενοχλούν και ένα σωρό άλλα σημεία μέσα στην σχέση σας, που πρέπει άμεσα να διορθωθούν.
Θετικές ημέρες : 9 και 12/12

Ωροσκόπιο, Πρώτο Δεκαπενθήμερο Δεκέμβριου ΄18

Λέων : Οι καταστάσεις μέσα στην καθημερινότητα του αγαπημένου σας, όλο και βελτιώνονται. Από την δεύτερη εβδομάδα του μήνα, σίγουρα θα βρεθείτε και να θα μιλήσετε πιο ειλικρινά και άνετα για αυτά που θέλετε να κάνετε πια σαν επίσημο και κανονικό ζευγάρι.
Θετικές ημέρες : 10 και 14/12

Παρθένος : Δεν θα χάσετε τον χρόνο σας, ούτε και την ενέργεια σας για να μιλάτε και να δέχεστε μόνο την απόρριψη από τον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί. Με τον Ερμή δίπλα στον Ήλιο, απλά θα γυρίσετε πλέον το βλέμμα σε άλλα άτομα, που ήδη σας έχουν γοητεύσει.
Θετικές ημέρες : 11 και 15/12

Ζυγός : Οι υποθέσεις από το παρελθόν σας, θα σας συναντήσουν την πρώτη κιόλας εβδομάδα του μήνα. Ένας ιδιαίτερος άνθρωπος που τώρα αναγνωρίζει τα λάθη του προς εσάς, θα σας πλησιάσει και θα σας ζητήσει μια μεγάλη συγνώμη μαζί με πρόταση για άμεση επανένωση.
Θετικές ημέρες : 8 και 11/12

zodia-zwdia-9988

Σκορπιός : Δεν έχετε διάθεση για να κάνετε μια νέα ερωτική σχέση, καθώς ακόμη η καρδιά σας πονάει, από τα τελευταία γεγονότα των ημερών. Τουλάχιστον τώρα είστε σε μια θέση, να δείτε πιο ξεκάθαρα τι θέλετε από εδώ και πέρα. Οι εργασιακές σας δράσεις, θα φέρουν και χρήμα – ανέσεις.
Θετικές ημέρες : 2 και 8/12

Τοξότης : Κάποιοι προξενιό θα σας γίνει. Μην το αρνηθείτε! Με τον Ήλιο για πολύ ακόμη μέσα στον οίκο σας, εσείς θα γίνετε το επίκεντρο για να σας ψάξει κόσμος, που μέχρι τώρα δεν είχε πρόσβαση. Επίσης, στα επαγγελματικά σας θα έχετε προτάσεις νέες που θα σας ενδιαφέρουν.
Θετικές ημέρες : 1 και 7/12

Αιγόκερως : Εσείς έχετε την καλύτερη διάθεση για να διορθώσετε την ζωή σας και πάλι. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, έχουν χωρίσει και μόνο τώρα αισθάνονται καλά για να κάνουν τα επόμενα βήματα! Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, θα φέρει και νέα πρόσωπα.
Θετικές ημέρες : 3 και 10/12

taro-zodia-098

Ωροσκόπιο, Πρώτο Δεκαπενθήμερο Δεκέμβριου ΄18

Υδροχόος : Ερωτικές αποδράσεις θέλει ο σύντροφος σας, και σας έρχεται με προτάσεις που θα σας συγκινήσουν. Είστε από τα ζώδια του Αέρα, που μέχρι να έρθει το νέο έτος, ίσως και να έχουν κάνει έναν ξαφνικό γάμο ή και αλλαγή κατοικίας.
Θετικές ημέρες : 5 και 12/12

Ιχθείς : Είστε μπλεγμένοι μέσα σε αισθηματικές υποθέσεις που σας πονούν και σας ταλαιπωρούν. Αυτό τώρα που όλα τα αστρολογικά σας υποστηρίζουν, μπορείτε να το σταματήσετε. Δεν υπάρχει λόγος να είστε μέσα σε σχέσεις, που δεν αναγνωρίζεται η προσφορά σας.
Θετικές ημέρες : 6 και 14/12

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66