Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Μαΐου

evdomadiaies-713414

Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Μαΐου

Με τρεις ανάδρομους πλανήτες σε πλήρη εξέλιξη εισέρχεται ο Μάιος, και ανατρέπει όλα τα αισθηματικά κατεστημένα.

Ωροσκόπιο Για όλα τα ζώδια:

Κριός

zodia-taro-45

Σίγουρα δεν θα αλλάξετε τίποτα από όλα αυτά που έχετε κάνει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, καθώς βλέπετε ότι σιγά – σιγά η ζωή σας όλο και καλυτερεύει. Εσείς οι αδέσμευτοι το δεύτερο 10 ήμερο του μήνα, θα έχετε και μια είδηση από το ερωτικό σας παρελθόν.
Θετική ημέρα : 10/05

Ταύρος

Μέχρι να φύγει ο Ήλιος, από τον οίκο σας εσείς θα έχετε πολλές και ουσιαστικές ευκαιρίες, για να μπορέσετε να κλείσετε κεφάλαια ερωτικά της ζωής σας, που δεν έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Επίσης στην εργασία σας, θα σημειώσετε πολλές επιτυχίες!
Θετική ημέρα : 02/05

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Δίδυμοι

Οι δρόμοι για εσάς, έχουν ανοίξει και στα επαγγελματικά και στα αισθηματικά σας ζητήματα. Οι εν σχέση πιθανόν και τώρα να σκεφτούν και ώριμα, να προχωρήσουν σε επίσημες δεσμεύσεις. Οικονομικά ζητήματα που μέχρι τώρα σας απασχολούσαν…θα λήξουν μόνιμα!
Θετική ημέρα : 06/05

Ωροσκόπιο Καρκίνος

Είστε μετανιωμένοι σίγουρα, για κάποιες επιπόλαιες και βιαστικές σας δράσεις, προς το άτομο που αγαπάτε, που τώρα σας έχουν βάλει σε μια επικοινωνιακή απομάκρυνση! Σίγουρα με τα άστρα να σας ευνοούν σίγουρα θα ειδωθείτε μέσα από κοινές σας παρέες…και οι ευκαιρίες θα δοθούν.
Θετική ημέρα : 14/05

Λέων

Μπορείτε να πείτε ότι έχει ήδη μια πολλή καλύτερη διάθεση και αυτό έχει να κάνει με την καλυτέρευση, των σχέσεων με τον άνθρωπο σας και την οικογένεια σας γενικότερα. Σε αυτό σίγουρα έχει βοηθήσει και η οικονομική σας άνοδος. Μερικοί ελεύθεροι, μετά τις 05/05 θα έχουν μια μοιραία γνωριμία.
Θετική ημέρα : 14/05

zodia-zwdia-9988

Παρθένος

Μόνο καλύτερη θα είναι η διάθεση σας, καθώς το άτομο που αγαπάτε, έχει επιστρέψει και τώρα προσπαθεί και να κερδίσει την ερωτική σας εμπιστοσύνη. Μέσα στα πολλά αυτού του μήνα, είναι και η λύση για ένα οικονομικό – νομικό σας ζήτημα υπέρ σας.
Θετική ημέρα : 09/05

Ζυγός

Είστε αποφασισμένοι να κάνετε σημαντικές αλλαγές μέσα στην σχέση σας, και αυτό έχει ήδη ενοχλήσει τον άνθρωπο σας. Οι μέρες θα έχουν πολλούς διαλόγους – προτάσεις και αποφάσεις. Μέσα στην εργασία σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία για προαγωγή.
Θετική ημέρα : 11/05

Σκορπιός

Εσείς που είστε κάτω από το δίκτυ ενός νέου έρωτα, το μόνο σίγουρο είναι ότι είστε απόλυτα χαρούμενοι που το σύμπαν σας έχει χαρίσει έναν ποιοτικό σύντροφο και πάλι. Τώρα θα χρειαστεί και να κλείσετε όλες τις επαφές σας με το παρελθόν…για την ισορροπία όλων!
Θετική ημέρα : 10/05

zodia-88

Ωροσκόπιο Τοξότης

Ταξίδια, έρωτες και πολύ χρήμα, έχει το πρώτο 15μερο του μήνα για το ζώδιο σας. Εσείς που έχετε χωρίσει, θα δεχτείτε μια μεγάλη τελικά συγνώμη από τον πρώην και την προσπάθεια του για επανένωση. Μια επαγγελματική ευκαιρία, θα χτυπήσει την πόρτα αυτών που ψάχνουν.
Θετική ημέρα : 15/05

Αιγόκερως

Σημαντικά αυτά που έχει να σας πει το ταίρι σας, και μάλλον έχετε και εσείς τις δικές σας θέσεις, που θέλετε να αναλύσετε, για την πορεία της σχέσης σας. Τώρα υπάρχει και το κατάλληλο οικονομικό υπόβαθρο για να λύσετε και πολλά από τα παλιότερα σας ζητήματα.
Θετική ημέρα : 11/05

Υδροχόος

Το χαμόγελο και πάλι θα επιστρέψει στο πρόσωπο σας, καθώς ο έρωτας έχει κάνει ήδη την εμφάνιση του, σε εργένηδες και χωρισμένους. Σε κάποιους θα υπάρξουν και απρόοπτες επανασυνδέσεις. Νέα επαγγελματικά βήματα θα έχετε και μέσα στην εργασία σας.
Θετική ημέρα : 03/05

Ιχθείς

Με τον Ποσειδώνα να σας κάνει αρκετά δημοφιλείς, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να κερδίσετε σχετικά εύκολα, την καρδιά του ατόμου που έχετε βάλει στο στόχαστρο σας. Σε δεύτερο τόνο οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν θα λάβουν οριστικό τέλος.
Θετική ημέρα : 09/05

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia