Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Φεβρουαρίου ΄19

Feelings-sos

Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Φεβρουαρίου ΄19

Ο επόμενος μήνας, είναι ο μήνας που θα φέρει μεγάλες αλλαγές και εξελίξεις, στον ερωτικό τομέα όλων των ζωδίων!
Ωροσκόπιο για όλους:

Κριός

Μόνο καλύτερα θα είναι τα πράματα για εσάς, στον δεσμό σας και αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε και εσείς την προσωπική σας ισορροπία, και να μην υποχωρείτε σε αυτά που έχετε ανάγκη! Χρήματα από μια τρίτη πηγή σας πλησιάζουν!
Ευνοϊκές ημέρες : 12+14/02

zodia-taro-45

Ταύρος

Υπάρχουν διάφορες καταστάσεις που σας ενοχλούν, από τα παλιά και τα νεότερα περιβάλλοντα του συντρόφου σας. Αυτό είναι και κάτι που δεν μπορείτε να το αφήσετε να συνεχίζεται, και να σας χαλάει την διάθεση. Μέχρι τις 10/02 πολλά θα έχουν ωστόσο βελτιωθεί.
Ευνοϊκές ημέρες : 01+05/02

Δίδυμοι

Αυτό που θέλετε να έχετε ήδη το μαγνητίζετε, και λίαν συντόμως θα το έχετε στον δρόμο σας. Η αγάπη δεν χάνεται ποτέ και μπορεί, να έχουν περάσει καταστάσεις και γεγονότα, αλλά αυτόν που θέλετε θα τον έχετε και πάλι στην ζωή σας.
Ευνοϊκές ημέρες : 06+10/02

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Φεβρουαρίου ΄19

Καρκίνος

Τα επαγγελματικά και τα οικογενειακά σας ζητήματα, είναι τόσο πολλά που μάλλον δεν έχετε καθόλου όρεξη και χρόνο, για να βρείτε έναν καινούργιο έρωτα για να μοιραστείτε την ζωή σας. Αυτόν τον νέο μήνα, οι εν σχέση θα αποφασίσουν για μια επόμενη δέσμευση!
Ευνοϊκές ημέρες : 07+08/02

Λέων

Με τον Δία, να δίνει για πολύ καιρό ακόμη τις θετικές του όψεις, σε όλα τα ζώδια του Πυρός, εσείς θα έχετε ευκαιρίες για να τροποποιήσετε τις καταστάσεις μέσα στην ερωτική και την οικονομική σας ζωή, όπως το θέλετε αποκλειστικά!
Ευνοϊκές ημέρες : 05+08/02

Παρθένος

Μάλλον έχετε πάρει τα μαθήματα σας, από όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, στην αισθηματική σας ζωή, και τώρα από τον νέο μήνα, μπορείτε να κρατήσετε κοντά σας, μόνο ότι και όποιον αξίζει.
Ευνοϊκές ημέρες : 02+03/02

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο, Πρώτο 15μερο Φεβρουαρίου ΄19

Ζυγός

Δεν είστε και στα καλύτερα σας, και αυτό είναι κάτι που φαίνεται στο πρόσωπο σας! Οι μέρες που έρχονται θα φέρουν κάποιες πρακτικές λύσεις που με την σειρά τους, θα σας δώσουν και πάλι την καθημερινή σας ισορροπία.
Ευνοϊκές ημέρες : 06+10/02

Σκορπιός

Τα φλερτ στους χώρους που κινείστε πάνε και έρχονται. Αυτό που έχει σημασία είναι να βρείτε και το σωστό άτομο, που να μπορεί να ταιριάξει στην προσωπικότητα και στις ιδιαίτερες σας απαιτήσεις.
Ευνοϊκές ημέρες : 04+08/02

Τοξότης

Μάλλον καλύτερα θα είστε τώρα, που θα φύγει από πάνω σας η Αφροδίτη. Το καλό είναι ότι θα δείτε με μια πιο καθαρή ματιά, τι συμβαίνει στην προσωπική σας ζωή, και θα πάρετε αποφάσεις που θα είναι και μόνιμες.
Ευνοϊκές ημέρες : 03+11/02

taro-zodia-098

Αιγόκερως

Είναι η εποχή, που το ζώδιο σας, θα έχει την μέγιστη εύνοια της τύχης! Αυτό θα σας κάνει και πολλοί πιο άνετους στα εργασιακά σας. Οι μόνοι θα έχουν την ευχέρεια να γνωρίσουν πολύ κόσμο και να βρουν ακόμη και τον επόμενο τους σύντροφο!
Ευνοϊκές ημέρες : 05+14/02

Υδροχόος

Είστε κάτω από τον Ήλιο και τον Ερμή, και αυτό είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε να συμβεί στο αέρινο σας ζώδιο. Το θετικό της ιστορίας είναι ότι στα επαγγελματικά σας θα έχετε ασταμάτητη άνοδο, και στην ερωτική σας ζωή, μια νέα αγάπη!
Ευνοϊκές ημέρες : 03+11/02

Ιχθείς

Μην ακούτε τι σας λένε οι άλλοι, για το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Εσείς τελικά μόνο ξέρετε τι συμβαίνει και το πώς θα κινηθείτε στο από εδώ και πέρα. Οι μέρες θα φέρουν και κάποιες προτάσεις για το μέλλον τους επαγγελματικού σας έργου!
Ευνοϊκές ημέρες : 10+15/02

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66