Ωροσκόπιο πώς επηρεάζει η σεζόν του Τοξότη κάθε ζώδιο

sagittarius-passion

Ωροσκόπιο πώς επηρεάζει η σεζόν του Τοξότη κάθε ζώδιο .

Ωροσκόπιο : Ο Κένταυρος είναι εδώ να ανακατέψει τη ζωή μας.

Συγχαρητήρια, μόλις μπήκατε στη σεζόν του Τοξότη και αυτό σημαίνει ότι επιβιώσατε από το φιάσκο της σεζόν του Σκορπιού μαζί με τον ανάδρομο κύκλο του Ερμή.

Η σεζόν του Τοξότη θα φέρει χαρά και ανακούφιση σε όλους όσο έρχεται η σεζόν των γιορτών. Αυτό το ζώδιο είναι πάντα στον ουρανό όταν περνάνε οι γιορτές και οι συγκεντρώσεις στο τέλος του χρόνου και ταιριάζει καλά.

zodia-taro-45

Ο Τοξότης μας επιτρέπει να δράσουμε λίγο πιο τρελά, να παχύνουμε λίγο και να είμαστε λίγο πιο ευγενικοί και με τον εαυτό μας και με τους άλλους. Ο Τοξότης κυβερνά την επέκταση, τη ευρύτερη σκέψη και τα ακόμα μεγαλύτερα άλματα.

Ο Κένταυρος στον ουρανό αυτή την περίοδο μας επηρεάζει όλους αρκετά. Όπου υπάρχει μελαγχολία, θα διαλυθεί από το χιούμορ. Όπου υπάρχει μοναξιά, θα γίνει ενδοσκόπηση και ηρεμία.

Στο τέλος του χρόνου τα πράγματα πεθαίνουν, φεύγουν από τον δρόμο για να κάνουν χώρο για τα νέα και ο Τοξότης τα υποστηρίζει όλα με θετικό τρόπο. Πώς θα επηρεαστεί αστρολογικά το ζώδιό σας τη σεζόν του Τοξότη;

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο Ζώδια Κριός

Ο Τοξότης θα κατεβάσει λίγο την ένταση και θα σας βάλει στη θέση σας και θα ευχαριστείτε το τυχερό άστρο σας για την ευκαιρία. Όλο τον χρόνο δεν είχατε χρόνο για ξεκούραση. Ο Τοξότης θα έρθει και θα σας χαλαρώσει και θα σας βάλει σωστά μέσα στη νέα χρονιά.

Ζώδια Ταύρος

Είναι καιρός για πάρτι στον κόσμο σας και το σόου παρουσιάζει ο Τοξότης. Αυτό σημαίνει βραδιές που κρατούν μέχρι το πρωί, ακριβά εισιτήρια, γελοία πολυτελή δείπνα και πολύ σεξ. Ώρα για αγκαλιές, έξοδα και περισσότερο σεξ.

Ζώδια Δίδυμοι

Είναι η ώρα του Τοξότη στον κόσμο των Διδύμων και αυτό σημαίνει ότι θα είστε ακόμα πιο στην τσίτα απ’ ό,τι συνήθως. Δεν σας αρέσει το τέλος του χρόνου και αν σας ενοχλούσαν κάποια πράγματα κατά τη διάρκεια της σεζόν του Σκορπιού, μπορεί να μην επιβιώσετε εύκολα τη σεζόν του Τοξότη. Θα παρατηρήσετε περισσότερο από ποτέ τώρα πως δεν είστε προσκεκλημένοι στα πάρτι.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Καρκίνος

Είστε τόσο ευφάνταστοι και διασκεδαστικοί όσο κάθε Τοξότης και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πολλά πάρτι και υπερβολικές συμπεριφορές. Δεν σας αρέσει να το τραβάτε πολύ, αλλά μπορεί να το κάνετε κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Περιμένετε τρελές σκέψεις και πολλούς φίλους που θα σας ακολουθήσουν ενώ τις κάνετε πραγματικότητα.

Ωροσκόπιο  Ζώδια Λέων

Ο Τοξότης είναι το τελευταίο απ’ τα ζώδια της φωτιάς και αυτό σημαίνει ότι θα νιώθετε πιο δυνατοί από ποτέ. Αυτή την εποχή θέλετε να αδράξετε κάθε ευκαιρία. Θα βγάλετε πολλά λεφτά κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αλλά μην τα χαλάσετε όλα σε ένα μέρος!

Ζώδια Παρθένος

Δυστυχώς, απεχθάνεστε τη σεζόν των γιορτών τόσο πολύ που είναι δύσκολο να βιώσετε την καλοσύνη του Τοξότη αυτή την περίοδο. Η ευτυχία είναι να μπορείτε να παραπονιέστε με την ησυχία σας και αυτό θα κάνετε σε υπερβολικό βαθμό αυτή την περίοδο, Παρθένοι.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο Ζώδια Ζυγός

Θα νιώθετε χαλαροί και ικανοποιημένοι στο τέλος του Νοεμβρίου και αρχές Δεκεμβρίου. Είναι μια καλή διέλευση για σας, Ζυγοί και θα νιώσετε πιθανώς πολύ καλύτερα τώρα σε σχέση με όλο το υπόλοιπο έτος.

Αλλά μην αγχώνεστε, γιατί το νέο έτος θα έρθει σύντομα και μπορείτε να επιστρέψετε πολύ γρήγορα στα τρελά και συνηθισμένα σας.

Ωροσκόπιο Σκορπιός

Το αξίζετε, Σκορπιοί! Είναι δύσκολο να είστε οι πιο σκληροί όλη την ώρα και είναι η ιδανική περίοδος για να κάτσετε στην πίσω θέση και να απολαύσετε τα καλά της ζωής.

Και ποια είναι τα καλά της ζωής; Η σύνθλιψη των εχθρών σας, να τους βλέπετε στα πόδια σας γονατιστούς και να ακούτε, φυσικά, τους θρήνους των φίλων τους.

taro-6-9

Ζώδια Τοξότης

Είναι η σεζόν σας, Τοξότες και ξέρετε ότι θα είναι όσο φανταστική θέλατε να είναι. Σας αρέσουν τα γενέθλια και σας αρέσουν ακόμα περισσότερο τα υπέροχα δώρα, απ’ τα οποία θα πάρετε πολλά!

Χρόνια πολλά, Τοξότες. Μπορεί να είστε τα πιο μεγάλα ψώνια που ξέρουμε, αλλά σας αγαπάμε ούτως ή άλλως.

Ζώδια Αιγόκερως

Όταν γεννιέστε προς το τέλος του χρόνου, φαίνεται σαν να περιμένετε μια αιωνιότητα για να έρθει η μέρα σας. Και ενώ είστε κοντά στη σεζόν του Τοξότη, θα νιώθετε τη σεζόν σας να τραβάει σιγά σιγά την επιθυμία σας.

Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό, σκεφτείτε το έτσι: Είστε λεπτά μακριά απ’ το να γίνετε το καλύτερο που μπορείτε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-taro-xartomanteia

Ζώδια Υδροχόος

Η διέλευση του Τοξότη στη ζωή σας έχει να κάνει φέτος με ομαλές μεταβάσεις και νέα ξεκινήματα. Γύρω στην αρχή του Δεκεμβρίου, θα κινηθείτε με νέα πρότζεκτ που θα προετοιμάζονται για τις φιλοδοξίες της νέας χρονιάς.

Ζώδια Ιχθύες

Αν ο Τοξότης πλανάται στην ατμόσφαιρα, τότε οι Ιχθύες είναι έτοιμοι να περάσουν καταπληκτικά. Τα παίρνετε όλα σε αυτή τη διέλευση, Ιχθύες –λεφτά, οικογένεια, αγάπης, τρελές στιγμές.

Είναι μια πολύ θετική περίοδο για σας, ειδικά αν για να περάσετε καλά ρισκάρετε και λίγο. Το καλό: θα επιβιώσετε ό,τι κι αν γίνει.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

μελλοντολόγος