Ρομαντικό Ωροσκόπιο Δίας Αφροδίτη – Μια χρυσή όψη για την αγάπη

sex-afroditi-zodia

Ρομαντικό Ωροσκόπιο Δίας Αφροδίτη – Μια χρυσή όψη για αγάπη

ωροσκόπιο Αφροδίτη τρίγωνο Δίας

Ενθουσιασμός, ρομαντισμός και τύχη στον έρωτα, βαδίζουν χέρι χέρι στις 8 Αυγούστου του 2019, όταν μια τόνωση από την αστρολογική όψη, θα φέρει αναβρασμό στα πάθη! Η Αφροδίτη κάνει τρίγωνο με τον Δία – μια χρυσή όψη για αγάπη, χρήματα και όλα τα καλά πράγματα στη ζωή!

Σχεδιάστε κάτι ιδιαίτερο για την Πέμπτη, στις 8 Αυγούστου! Ο τυχερός Δίας κάνει ένα φοβερό πάρτι και δίνει στην ιστορία σας, αίσιο τέλος. Γι’ αυτό, ας έχετε πίστη! Μια ανάσα βρίσκονται μπροστά μας, αυτές οι μέρες…

zodia-taro-45

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία το 2019 Ωροσκόπιο για κάθε Ζώδιο

Πώς η Αφροδίτη σε τρίγωνο με το Δία φέρνουν τύχη και ταυτόχρονα την ευκαιρία για έρωτα και χρήματα? Πού φανερώνει τον ερωτισμό αυτή η όψη για τον καθένα από σας? Και τι εκπλήξεις επιφυλάσσουν? Ας δούμε παρακάτω

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Κριός

Είστε τυχεροί τόσο στα οικονομικά όσο και σε έρωτα/σχέσεις, αγαπητοί Κριοί! Κάποιος, είναι πραγματικό πλεονέκτημα για σας, αυτή τη στιγμή. Αυτός μπορεί να είναι ένας αδελφός, ένας γείτονας, ή ένα ερωτικό ενδιαφέρον από τον κύκλο σας! Τολμήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας! Να περιμένετε εκπλήξεις στο εσωτερικό μέτωπο…. και προσέξτε για φροϋδικά ολισθήματα και για παραπλάνηση κάποιου, με τα λόγια σας …

 

Ταύρος

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, είναι μια χρυσή οικονομική όψη για σας Ταύροι- ένα από τα αγαπημένα σας θέματα! Είσαστε τυχεροί, σε όλα τα θέματα που αφορούν τα χρήματα και τη δουλειά. Μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε, για να ζητήσετε μια αύξηση… και να την πάρετε! Θα έρθετε επίσης αντιμέτωποι με τα μετρητά σας, με αρκετά αλτρουιστικό τρόπο. Προσπαθήστε όμως, να μην δανείσετε σε φίλους ή να μην τους αφήσετε να σας καταπατήσουν! Προσέξτε τι λέτε! Θα έχετε εκπληκτικές αποκαλύψεις…. ή μπορεί να είστε αυτοί, που θα τις ξεφουρνίσετε!

μελλοντολόγος

ωροσκόπιο Δίδυμοι

Είσαστε τυχεροί στον έρωτα, αγαπητοί Δίδυμοι! Στάζετε γοητεία και σεξαπίλ…. και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με τέτοιο τρόπο, ώστε να σας ερωτευτεί κάποιος παράφορα! Αν έχετε επενδύσει σε μια δημιουργική επιχείρηση, τα πράγματα θα πάνε περίφημα! Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από μη ρεαλιστικούς στόχους…τόσο στην καριέρα, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τα χρήματα? Ώρα να σκεφτείτε σοβαρά και να δοκιμάσετε, κάποιες αντισυμβατικές λύσεις!

Καρκίνος

Μπορεί να συνειδητοποιήσετε, ότι έχετε ένα μυστικό θαυμαστή, αγαπητοί Καρκίνοι! Ο έρωτας μπορεί να βρεθεί κοντά στο σπίτι και μεταξύ φίλων. Προσφέρετε τον εαυτό σας, ελεύθερα. Αυτό θα σας φέρει τύχη! Φαίνεται να έχετε ένα εξαιρετικά εξιδανικευμένο όραμα, γι’ αυτό που θέλετε. Εγκαταλείψτε τις άκαμπτες προκαταλήψεις. Είστε ταραξίες? Μια ισχυρή έκπληξη σας περιμένει, στην καριέρα σας!

Λέων

Κάντε πάρτι αγαπητοί Λέοντες! Ένα υπέροχο διάστημα με τους φίλους, σας περιμένει και θα θελήσετε να το απολαύσετε στο μάξιμουμ! Ειδικότερα, λόγω του στρες στη δουλειά και της πολιτικής του γραφείου, που μπορεί να έχουν επιπτώσεις σε σας. Είστε μόνοι και αναζητάτε τον έρωτα? Αφήστε ένα φίλο, να κάνει τις συνοπτικές διαδικασίες! Ένας ξένος μπορεί να ανάψει τα θαμμένα πάθη σας! Η λαχτάρα για την τέλεια ένωση, σας καθιστά ευάλωτους.

δωρεάν-προβλέψεις

ωροσκόπιο Παρθένος

Η 8η Αυγούστου, σας φέρνει μια εξαιρετική βελτίωση στα οικονομικά σας, αγαπητοί Παρθένοι! Τελικά η αξία σας αναγνωρίζεται από τους προϊσταμένους σας, όπως και ο σημαντικός ρόλος και η συμβολή σας. Μια αύξηση πλήρης, με υψηλότερη θέση σας προσφέρεται, αν το θελήσετε. Ακόμα και οικονομικές εκπλήξεις και αναστάτωση, σε ό,τι αφορά τα κοινά ή οικογενειακά οικονομικά σας. Προσπαθήστε να διατηρήσετε τις προσδοκίες που έχετε για τους άλλους ρεαλιστικές και μην τους βάζετε σ’ ένα βάθρο.

Ζυγός

Αχ, επιτέλους! Μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά σας κάτω, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε, αγαπητοί Ζυγοί! Το τρίγωνο Αφροδίτης-Δία, σας φέρνει καλή τύχη, σε όλες σχεδόν τις πτυχές της ζωής σας…. εφόσον είστε πρόθυμοι να κοιτάξετε το μέλλον, να έχετε πίστη και να ανοιχτείτε, για ν’ αγαπήσετε και ν’ αγαπηθείτε. Επιθυμείτε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Να περιμένετε εκπλήξεις, στην καριέρα και τις σχέσεις σας!

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Σκορπιός

Αισθάνεστε επαναστατικοί, ενάντια στους ηθικούς κανόνες, την καθημερινότητα και τις πιέσεις της ζωής σας, αγαπητοί Σκορπιοί! Και θέλετε να δοκιμάσετε μια διαφορετική προσέγγιση. Κάντε το! Ζητήστε βοήθεια! Εργαστείτε στο εξωτερικό! Πάρτε μια δεύτερη γνώμη! Οποιαδήποτε ρομαντική απογοήτευση νιώθατε, αποκαθίσταται γρήγορα από τη δική σας ή από τη γενναιοδωρία και το βάθος, του άλλου. Οποιοδήποτε καλό κάνετε, θα επιστρέφει σε σας, στο δέκαπλάσιο!

ωροσκόπιο Τοξότης

Άλλοι είναι τυχεροί για σας, αγαπητοί Τοξότες! Έχετε φίλους σε θέσεις και συμμάχους, οι οποίοι είναι πρόθυμοι να δείξουν όλη τους την πίστη σε σας! Αυτό σας βοηθά να προχωρήσετε στον έρωτα και τις επιχειρήσεις, στις 8 Αυγούστου! Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση, λόγω οποιωνδήποτε μη ρεαλιστικών προσδοκιών, γύρω από το σπίτι και την οικογένεια. Το σεξ με έναν νέο εραστή, θα είναι ασύλληπτο! Τα κεφάλαια για ένα δημιουργικό έργο, εμφανίζονται ξαφνικά!

taro-6-9

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια χρυσή στιγμή για την εργασία και την καριέρα σας, αγαπητοί Αιγόκεροι! Έχει τη δυνατότητα να σας φέρει πολύ ευτυχία, να αυξήσει το προφίλ σας και να σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας! Είσαστε μόνοι? Πολύ πιθανό, να συναντήσετε κάποιον στο γραφείο ή το γυμναστήριο! Μην προσπαθείτε να διαβάσετε περισσότερα στα λόγια κάποιου, γιατί θα νιώσετε απογοήτευση. Περιμένετε ξαφνικές ανατροπές στο σπίτι και σε μια σημαντική σχέση!!

Υδροχόος

Η Αφροδίτη και ο Δίας στέφουν το αγαπημένο τους παιδί, αγαπητέ Υδροχόε! Αφήστε τα μαλλιά σας κάτω, κανονίστε τις διακοπές σας…και αφήστε τα πράγματα να συμβούν! Απλά να είσαστε προσεκτικοί στα έξοδά σας. Χάος ξεσπάει στη δουλειά την ερχόμενη Δευτέρα, όταν εσείς ή κάποιος που εργάζεται για σας, δεν αισθάνεται πλέον, πως παίζετε με τους κανόνες. Ενώ αυτό είναι ενοχλητικό, δημιουργεί χώρο, για μερικές λαμπρές νέες ιδέες!

taro-zodia-76

Ιχθύες

Ζείτε στη La La Land, αγαπητοί Ιχθύες – πολύ περισσότερο τον τελευταίο καιρό – και έχετε επιλέξει να ζήσετε, κάποιες μαγικές στιγμές στον έρωτα και την ευτυχία, αυτή την εβδομάδα! Η Αφροδίτη και ο Δίας υποστηρίζει την ομάδα σας και θα σας βοηθήσει να συνδεθείτε με κάποιον, πιο βαθιά και ευτυχισμένα. Μπορεί επίσης να λάβετε, ένα ακριβό προσωπικό δώρο!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988