Ωροσκόπιο Σελήνης 29/08 – Μια γνήσια ευκαιρία

zwdia-erwtiko-savvatokyriako

Ωροσκόπιο Νέας Σελήνης στην Παρθένο .

Ωροσκόπιο Παρθένος και Νέα Σελήνη .

Πολλά σχέδια και προσδοκίες σας διέπονται από μια περιοριστική αίσθηση, αγαπητοί Παρθένοι. Η ζωή σας προσφέρει αφθονία, στους τομείς που τη χρειάζεστε. Έχει σημασία να μην επιτρέψετε στα προβλήματα να σας καταβάλουν. Το μέλλον σας διαγράφεται πολύ πιο ρόδινο απ’ όσο υποδεικνύουν συγκεκριμένες καταστάσεις… Γι’ αυτό έχετε λόγους να νιώθετε αισιόδοξοι!

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας οδηγήσει σε ένα μονοπάτι λιγότερων αντιστάσεων. Με ώθηση και από τον Ουρανό, ακολουθήστε το. Ξεχάστε το συνοφρυωμένο σας πρόσωπο όταν ξυπνάτε το πρωί… Πλέον θα υποδέχεστε την κάθε μέρα με ένα πλατύ χαμόγελο ευτυχίας!

zodia-taro-45

Ζυγός και Νέα Σελήνη

Οι δυσχέρειες συχνά σας οδηγούν να κάνετε αποθαρρυντικές σκέψεις, αγαπητοί Ζυγοί. Θεωρείτε ότι η ζωή είναι ένας ατέρμονος αγώνας ενάντια σε προβλήματα και απογοητεύσεις, με προσωρινά διαλείμματα στο ζοφερό κλίμα. Αυτή η οπτική πρέπει να ξεριζωθεί από το σκεπτικό σας, να μην μπει ποτέ ξανά εκεί!

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα επουλώσει τα ταλαιπωρημένα νεύρα σας. Θα βρείτε τον τρόπο να ελαχιστοποιείτε καθετί αρνητικό και θα αυξάνετε καθετί θετικό. Χρειάζεστε μόνο μια δόση αυτοπεποίθησης και έναν σπινθήρα θάρρους. Με ώθηση και από τον Ουρανό, θα αντιληφθείτε ότι πολλές από τις πρόσφατες επιλογές σας ήταν πιο σοφές απ’ όσο νομίζετε!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-098

Ωροσκόπιο Σκορπιός και Νέα Σελήνη

Τα σημαντικά μαθήματα ζωής συνήθως συνοδεύονται από σημαιάκια και κόκκινα φωτάκια που αναβοσβήνουν. Πυροδοτούν συναγερμούς, που σας στέλνουν να αναζητάτε κάλυψη. Ευτυχώς, είστε εξοπλισμένοι κατάλληλα για να χειρίζεστε τέτοιες καταστάσεις… Ο εσωτερικός σας μαχητής είναι σε ετοιμότητα, για να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση!

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας βοηθήσει να βγείτε από ένα περίπλοκο μελόδραμα. Με ώθηση και από τον Ουρανό, θα κεντριστεί η διαίσθησή σας για να πάτε στη θετική πλευρά αυτής της πορείας. Θα νιώσετε να απελευθερώνεστε από παράγοντες που απομυζούν πολλά από εσάς αλλά ανταποδίδουν ελάχιστα!

Ωροσκόπιο Τοξότης και Νέα Σελήνη

Ως εδώ! Αγαπητοί Τοξότες, είναι βέβαιο ότι δεν σας αξίζει όλο αυτό το δράμα και το άγχος που βιώνετε. Είναι υπερβολικά πολλές οι λεπτομέρειες, οι παράμετροι που προκύπτουν, οι σκέψεις που πρέπει να βάλετε σε σειρά… Η ζωή πρέπει να είναι απλή! Θα φτάσετε στην ελευθερία, μόλις σιγάσετε το μυαλό και στραφείτε στα ενδότερα: Βαθιά μέσα σας!

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας παράσχει μια γνήσια ευκαιρία, να επιστρέψετε σε έναν πρότερο τρόπο ζωής… Αυτόν που σκέφτεστε με πολλή νοσταλγία. Με ώθηση και από τον Ουρανό, πρέπει να φανείτε πρόθυμοι να ξεπεράσετε το παρελθόν. Μια καινούργια και ηλιόλουστη εποχή ξημερώνει για εσάς, που θα σας συντροφεύσει για πάρα πολύ καιρό!

Διαβαστε  το Α μέρος στο Ωροσκόπιο Νέας Σελήνης στην Παρθένο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων 

 

μελλοντολόγος

Αιγόκερως και Νέα Σελήνη

Μαζέψτε τις ανησυχίες, συγκεντρώστε τους προβληματισμούς σας, αγαπητοί Αιγόκεροι. Έχει φτάσει η στιγμή να τα αποχαιρετίσετε όλα.

Βγάλτε τα από το μυαλό σας, βάλτε τα στον κάδο να τα πάρει το απορριμματοφόρο. Μην τους δίνετε άλλη σημασία!

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα τα πάρει από πάνω σας. Ανοίγουν πόρτες για ένα μέλλον, που δεν τολμήσατε ποτέ να ονειρευτείτε καν. Με ώθηση και από τον Ουρανό, σας δίνεται η ευκαιρία να ζήσετε το όνειρο που λαχταρούσατε. Γι’ αυτό μην αποδεχθείτε τίποτα λιγότερο από το τέλειο. Είναι η στιγμή να φανείτε γενναίοι, τολμηροί και ατρόμητοι… Κάντε το σάλτο και δεν θα κοιτάξετε ποτέ ξανά πίσω σας!

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υδροχόος και Νέα Σελήνη

Μην ανησυχείτε αδικαιολόγητα για τη λογική μιας συγκεκριμένης συγκυρίες, αγαπητοί Υδροχόοι. Πολλά δεδομένα της τέθηκαν υπό αμφισβήτηση. Μην φοβάστε τίποτα, θα βρείτε τις απαντήσεις. Οι άνθρωποι έχουμε ένα τεράστιο μειονέκτημα, δεν μπορούμε να επικοινωνούμε τηλεπαθητικά.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι απόλυτα αληθές. Το κάνουμε συνεχώς, σε ένα βαθύ υποσυνείδητο επίπεδο… Αλλά ο απατηλός κόσμος των διανοητικών διεργασιών το καταπνίγει. Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα σας αποκαλύψει αυτό τον κρυμμένο κόσμο. Με ώθηση και από τον Ουρανό, θα καταφέρετε να συντονιστείτε με την πηγή της διαισθητικής σας σοφίας. Τότε θα ξέρετε τι πραγματικά λένε οι άλλοι!

zodia-0988

Ιχθύες και Νέα Σεληνη

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο φέρνει μια επουλωτική ενέργεια στη ζωή σας, αγαπητοί Ιχθύες! Θα σας δοθεί η ευκαιρία να πάρετε ένα μάθημα, που θα έχει τεράστια πρακτική αξία. Με ώθηση και από τον

Ουρανό, ένα συγκεκριμένο πρόβλημα θα μπει σε καινούργια και πιο αίσια οπτική!

Όσο θα συντελείται αυτή τη μετάβαση, θα νιώθετε να φεύγει από τη ζωή σας ένα τεράστιο εμπόδιο. Το σύμπαν σας προετοιμάζει για μια καινούργια και τολμηρή προώθηση. Όποιοι τομείς σας είχαν ελλείψεις, θα βιώσουν μια περίοδο αφθονίας. Να είστε έτοιμοι για μια πληθώρα διαφωτιστικών ανακαλύψεων!

Διαβαστε  το Α μέρος στο Ωροσκόπιο Νέας Σελήνης στην Παρθένο τις αναλυτικες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων 

zodia-astra-tarot