Ερωτικό ωροσκόπιο η επιρροή του Ήλιου στον Σκορπιό για το δικό σας ζώδιο

paixnidi-rantevoy

 ωροσκόπιο η επιρροή του Ήλιου στον Σκορπιό για το δικό σας ζώδιο

Ο Ήλιος στον Σκορπιό από τις 23 Οκτωβρίου έως τις 22 Νοεμβρίου φέρνει την ευκαιρία να εξαγνίσετε τη ζωή σας από ψευδή προσχήματα και να αντλήσετε δύναμη από την αλήθεια. Τι σημαίνει αυτό για το δικό σας ζώδιο; Διαβάστε το ωροσκόπιό σας:

ωροσκόπιο ζώδια Κριός

Οι σχέσεις σας γίνονται πιο καυτές με πολλά να συμβαίνουν παρασκηνιακά. Οι Κριοί δεν είναι οι πιο καλόβολοι χαρακτήρες και δεν αποτελεί ιδιαίτερη έκπληξη το γεγονός ότι οι σχέσεις τους είναι έντονες. Είναι καιρός στενών επαφών. Μπορεί επίσης να πρέπει να ασχοληθείτε με φόρους, κοινά οικονομικά, ασφάλειες, αιτήσεις για δάνειο ή κάποια άλλη δουλειά που απαιτεί από εσάς να είστε εξαιρετικά ειλικρινείς για την οικονομική κατάστασή σας.

zodia-taro-45

ωροσκόπιο ζώδια Ταύρος

Η εστίασή σας είναι στις σημαντικές σχέσεις κατά της διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου στον Σκορπιό. Ο Ταύρος μπορεί να αγκαλιάσει τόσο το φως όσο και το σκοτάδι στις σχέσεις και να αποδεχτεί τα καλά του συντρόφου του όπως και τα κακά (είτε αυτό είτε είναι φοβάται τόσο πολύ την αλλαγή που νιώθει ότι είναι αδύνατο να φύγει!). Είναι καιρός να κοιτάξετε πιο βαθιά τις σχέσεις σας, να μεταμορφώσετε ότι δεν λειτουργεί και να τις εξαγνίσετε από τα ψέματα.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο ζώδια Δίδυμοι

Είναι η εποχή του χρόνου που μπορείτε να εξαγνιστείτε από κακές συνήθειες. Απαιτείται να ρίξετε ένα ειλικρινές βλέμμα στην υγεία και την ρουτίνα της καθημερινότητάς σας, την παραγωγικότητά σας, ακόμα και την ποιότητα της ζωής σας. Ποιες είναι οι χειρότερες συνήθειές σας; Ποιο μικρή αλλαγή μπορείτε να κάνετε που θα έχει τεράστιες επιδράσεις στη ζωή, τη δουλειά και την υγεία σας; Οι Δίδυμοι είναι συνήθως ιδιαίτερα παθιασμένοι με τη δουλειά τους και τώρα μπορεί να πέσετε με τα μούτρα και χωρίς έλεος σε αυτή.

taro-zodia-76

ωροσκόπιο ζώδια Καρκίνος

Το ζώδιο του Καρκίνου έχει ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και θα επικεντρωθείτε πιθανότατα περισσότερο στα παιδιά σας κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Ήλιου στον Σκορπιό. Είναι καιρός έντονων απολαύσεων. Νιώθετε πολύ πιο ερωτικοί! Αυτό μπορεί να φέρει μια νέα ερωτική σχέση ή μια νέα εγκυμοσύνη! Ο Καρκίνος είναι επίσης ιδιαίτερα δημιουργικό ζώδιο και μπορεί να ριχτείτε σε ένα χόμπι ή σε ένα πρότζεκτ με μεγάλο πάθος.

ωροσκόπιο ζώδια Λέων

Είστε πιο συναισθηματικοί κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, με πολλά εμπόδια και παλιά συναισθήματα να ανεβαίνουν στην επιφάνεια από άγνωστα βάθη. Είναι ώρα να εξερευνήσετε τι υπάρχει στο κελάρι –κυριολεκτικά ή μεταφορικά. Οι οικογενειακές συγκεντρώσεις θα είναι έντονες τώρα.

300x300a

Μπορείτε να μάθετε πολλά εξερευνώντας το παρελθόν σας, εξετάζοντας το γενεαλογικό δέντρο σας ή διερευνώντας τον τρόπο που μεγαλώσετε και πώς αυτός σας διαμόρφωσε. Μπορεί να έχετε περισσότερο διάθεση να μένετε σπίτι, να καλείτε άλλους στο σπίτι ή να κάνετε κάτι όμορφο για το σπίτι σας.

ωροσκόπιο ζώδια Παρθένος

Οι Παρθένοι είναι διάσημοι για την κριτική σκέψη τους και αυτό οφείλεται κατά βάση στο γεγονός ότι το ζώδιο του Σκορπιού κυβερνά τις σκέψεις σας. Έχετε ταλέντο στην έρευνα και ένα εξαιρετικά διεισδυτικό και διορατικό μυαλό που μπορεί να δει μέσα από τις ψευδαισθήσεις. Αυτή η εποχή του χρόνου σάς εμπνέει να ανακαλύψετε τα μυστικά περάσματα του κόσμου σας, να ψάξετε πληροφορίες και να μιλήσετε για τις ανακαλύψεις σας μέσω λέξεων και γραπτών. Είναι μια συναρπαστική και διεγερτική διέλευση για σας.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκόπιο ζώδια Ζυγός

Ο Ήλιος στον Σκορπιό σάς προτρέπει να αναλύσετε τις προτεραιότητές σας. Ο Ζυγός θέλει να ικανοποιεί τους άλλους και να τους χαροποιεί, αλλά ξέρετε επίσης ότι το φως και το σκοτάδι έχουν ίσο μερίδιο του κόσμου. Ίσως γι’ αυτό προσπαθείτε τόσο πολύ να ισορροπήσετε τη ζυγαριά. Αλλά βάζετε τον χρόνο και την ενέργειά σας σε έργα και ανθρώπους που αξίζουν; Ώρα να διαχωρίσετε την ήρα απ’ το σιτάρι. Είναι επίσης καλή εποχή για να ρίξετε μια εξονυχιστική ματιά στα οικονομικά σας.

ωροσκόπιο ζώδια Σκορπιός

Χρόνια πολλά, αγαπητοί Σκορπιοί! Αυτή είναι η δική σας εποχή και βρίσκεστε πραγματικά στο στοιχείο σας! Οι άλλοι μπορεί να είναι ασταθείς, αλλά εσείς σπάνια έχετε ψευδαισθήσεις. Δεν θα διστάσετε να κάνετε ό,τι είναι απαραίτητο για να προχωρήσετε –ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθετε αντιμέτωποι με τον μεγαλύτερο φόβο σας. Αυτή είναι μια εποχή ανανέωσης για σας, μια εποχή που μπορείτε πραγματικά να λάμψετε. Είστε στο επίκεντρο και αυτό σάς δίνει την ευκαιρία να κινήσετε τα νήματα για να πετύχετε αυτό που θέλετε.

dream

ωροσκόπιο ζώδια Τοξότης

Πάντα αισιόδοξοι οι Τοξότες προτιμούν να κοιτούν την φωτεινή πλευρά της ζωής. Έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που το ζώδιο του Σκορπιού πέφτει στο μέρος του ωροσκοπίου σας που είναι τελείως κρυφό. Ίσως είναι η ενστικτώδης γνώση της αβύσσου που ανοίγεται πίσω σας και σάς δίνει τόση αποφασιστικότητα να κοιτάτε μόνο μπροστά και να έχετε πίστη. Αυτή η διέλευση φέρνει μια περίοδο ξεκούρασης για σας, κατά την οποία πρέπει να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας σε ψυχικό επίπεδο. Μπορείτε επίσης να προετοιμάσετε μυστικά το έδαφος για μελλοντικά πρότζεκτ.

ωροσκόπιο ζώδια Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως θέλει να βρίσκεται στην κορυφή του ζωδιακού τροχού και μέρος του μυστικού της επιτυχίας σας είναι η δεξιοτεχνική δικτύωσή σας και οι πολιτικές ικανότητές σας. Έχετε την ικανότητα να κάνετε ισχυρούς φίλους, να αναγνωρίζετε τόσο το φως όσο και το σκοτάδι στην κοινωνία και να σχηματίζετε κερδοφόρες συμμαχίες σε όλους τους τομείς της ζωής. Αυτή είναι η εποχή να είστε ειλικρινείς γι’ αυτές τις φιλίες. Ποιος είναι πραγματικά στο πλευρό σας; Δείξτε την υποστήριξη σας με πράξεις. Αν κάτι σας απασχολεί, είναι καιρός να το βγάλετε από μέσα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε το κοινωνικό δίκτυό σας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

ωροσκόπιο ζώδια Υδροχόος

Ο Υδροχόος θέλει να είναι διαφορετικός. Οι στόχοι σας και ο τρόπος που βλέπετε τον εαυτό σας μέσα στον κόσμο τείνει να ακολουθεί το ίδιο μοτίβο: θέλετε να φέρετε την αλλαγή, να οδηγήσετε τους άλλους σε ένα νέο, τολμηρό αύριο. Η διέλευση του Ήλιου στον Σκορπιό σάς ζητά να ρίξετε μια ειλικρινή ματιά στην καριέρα και στη φήμη σας ως παράγοντες αλλαγής. Πόσο μακριά είστε πρόθυμοι να πάτε; Υπάρχουν τυφλά σημεία; Οι στόχοι σας είναι ακόμα σχετικοί; Δεν θα ξέρετε μέχρι να κοιτάξετε.

ωροσκόπιο ζώδια Ιχθύες

Λίγα πράγματα χαρίζουν μεγαλύτερη ικανοποίηση σε έναν Ιχθύ απ’ το να δραπετεύει στον δικό του κόσμο. Μπορεί να αποδράσετε μέσω ενός όμορφου έρωτα, μιας ταινίας ή του πάτου ενός μπουκαλιού. Οι πνευματικές ανησυχίες σας μπορούν να βρουν παρηγοριά μέσα στα βαθιά συναισθήματα της αγάπης, της τέχνης ή της θρησκείας. Όποιες κι αν είναι οι πεποιθήσεις σας παίζουν τον βασικό ρόλο σε αυτά τα ταξίδια που έχουν στόχο να σας δώσουν ελπίδα και να ανανεώσουν το πνεύμα σας. Είναι η ιδανική εποχή για να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά σε αυτές τις πεποιθήσεις και να φέρετε στο φως σκοτεινές σκέψεις και αναλήθειες.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia