Ωροσκόπιο, Τι δώρα – εκπλήξεις θα φέρει ο Άγιος Βαλεντίνος στα ζώδια;

erwtikes-5314

Ωροσκόπιο, Τι δώρα – εκπλήξεις θα φέρει ο Άγιος Βαλεντίνος στα ζώδια;

Ωροσκόπιο, ερωτικές προβλέψεις για όλους:

Κριός

Είναι γνωστό ότι το μόνιμα ενεργό ερωτικά ζώδιο σας, έχει τα πρωτεία στον τομέα της αγάπης. Αυτό θα το δείτε και ανήμερα στις 14/02, που θα έχετε καλέσματα από πολύ κόσμο!

zodia-taro-45

Ταύρος

Είστε μόνο καλά και θα πάτε τελικά ακόμη καλύτερα στην αισθηματική σας καθημερινότητα, καθώς το άτομο που αγαπάτε και σίγουρα σας αγαπάει και αυτό, θα κάνει την εμφάνιση του.

Δίδυμοι

Είστε από τα πιο ισχυρά αστρολογικά ζώδια αυτήν την εποχή, που μπορείτε να έχετε αυτό που θέλετε. Τουλάχιστον μην μένετε πια μέσα σε σχέσεις – φιλίες, που δεν έχουν κάπου να σας πάνε.

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Ωροσκόπιο, Τι δώρα – εκπλήξεις θα φέρει ο Άγιος Βαλεντίνος

Καρκίνος

Ερωτοφιλίες και μπερδεμένα λόγια, περνάνε στο παρελθόν. Αυτές τις ημέρες, θα έχετε πολλές εκδηλώσεις συναισθηματικές, ακόμη και από άτομα, που δεν ξέρετε και τόσο καλά.

Λέων

Οι λογικές σας απαιτήσεις, θα εκπληρωθούν από το έτερον σας ήμισυ! Είναι μια καλή αστρολογικά εποχή, που θα βρείτε το κοινό σας πάτημα με το άτομο που τόσο πολύ αγαπιέστε.

Παρθένος

Τα δώρα θα είναι πολλά για το ζώδιο σας, πριν και μετά της γιορτής της αγάπης. Ξέρετε ότι ένα συγκεκριμένο άτομο, προσπαθεί εδώ και καιρό να σας κερδίσει. Σίγουρα θα τα καταφέρει.

zodia-zwdia-9988

Ωροσκόπιο, Τι δώρα – εκπλήξεις θα φέρει ο Άγιος Βαλεντίνος

Ζυγός

Οι δεσμοί αγάπης δεν λήγουν εύκολα μέσα στο μυαλό σας. Αυτό είναι και μια κατάσταση που υπάρχει και στον πρώην σας, που μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα σας ψάξει με τον τρόπο του.

Σκορπιός

Οι δικαιολογίες, για το άτομο που αγαπάτε έχουν τελειώσει. Απλά περιμένετε αυτό το χρονικό διάστημα για να πάρετε τις τελικές του απαντήσεις. Οι αποφάσεις σας πλησιάζουν επίσης.

Τοξότης

Δεν ξέρετε ποιος πραγματικά σας θέλει, και έχετε κάνει μερικά βήματα πιο πίσω για να μπορέσετε μέσα από τις επόμενες τους κινήσεις, να καταλάβετε τις προθέσεις τους.

zodia-88

Αιγόκερως

Μια μεγάλη αλήθεια θέλει να σας ανακοινώσει ο άνθρωπος σας, που ζητά να γίνετε εσείς οι δύο πια και ένα επίσημο ζευγάρι, που θα κλείσει όλα τα στόματα.

Υδροχόος

Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες θα έχετε μέσα στο δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, για να μιλήσετε και να βρείτε τρόπο ερωτικής επανασύνδεσης με το άτομο που θέλετε.

Ιχθείς

Ηρεμία που ζητάτε…και ηρεμία δεν θα έχετε. Δύο άτομα που έχουν ερωτευτεί αυτό που είστε, θα σας πλησιάσουν και θα κάνουν την προσπάθεια τους, να σας κερδίσουν!

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot