Ωροσκόπιο Άρης τετράγωνο Πλούτωνα 02/02 Αντιμέτωποι με τις σκοτεινές μας επιθυμίες.

zwdia-shmera

Ωροσκόπιο ο Άρης από τον Κριό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Ο Άρης από τον Κριό, τετραγωνίζει τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω στις 2 Φεβρουαρίου, δίνοντάς σας αποφασιστικότητα και αγωνιστικό πνεύμα.

Ανατροφοδοτεί τη σεξουαλική σας κίνηση και σας δίνει τα κότσια για να έρθετε αντιμέτωποι με τα «μεγαλόσωμα παιδιά»…. ή στην πραγματικότητα, με οτιδήποτε σας φοβίζει, στην καθημερινότητά σας!

Τώρα έχετε τη δύναμη, την εστίαση και τον αυτοέλεγχο για να πετύχετε τους στόχους σας. Ο μόνος κίνδυνος? Η υπερβολή! Μην εφαρμόζετε υπερβολικά μεγάλη δύναμη. Ή μην κάνετε λάθος κινήσεις. Σαν να πυροβολείτε μια μύγα με ένα μπαζούκας. Μπορεί να φοβάστε τις μύγες, αλλά πραγματικά χρειάζεστε το μπαζούκας ? Κατευθύνετε τις ενέργειές σας, εποικοδομητικά!

zodia-taro-45

Θα νιώσετε αυτή την όψη έντονα αν έχετε πλανήτες σε Αιγόκερω, Κριό, Καρκίνο και Ζυγό γύρω στις 21 μοίρες. Ένα τρομακτικό συναίσθημα όπως ο φόβος, η αδυναμία, η λαγνεία ή η οργή θα μπορούσαν να αυξηθούν…. Και τώρα τι? Μην δείξετε τη σκοτεινή σας πλευρά. Το έχετε! Βέβαια, έχετε ξαφνικά μια τεράστια ποσότητα ενέργειας στη διάθεσή σας – η ενέργεια όμως, δεν χρειάζεται πλέον για να καταστείλει το συναίσθημα. Τώρα αληθινά είστε τρομεροί!

Μια τελευταία προειδοποίηση: Γνωρίζετε κάποιον που γεννήθηκε με όψη Άρη-Πλούτωνα? Μην μπερδευτείτε μαζί του! Σοβαρά. Αυτοί οι τύποι δεν θέλουν αιχμαλώτους. Και δε ακολουθούν, κανένα από αυτά τα ειρηνικά και αγαπησιάρικα πράγματα του στυλ : αγάπα τον εχθρό σου. Αντιμετωπίστε τον με σεβασμό! Όπως λένε κάποιοι στίχοι : Είμαι μεγαλύτερος , πιο τολμηρός, πιο τραχύς, και πιο σκληρός, με άλλα λόγια βρε κορόιδο, δεν υπάρχει άλλος σαν κι εμένα! Είμαι ο ένας και μοναδικός κυρίαρχος.

taro-zodia-76

Ωροσκόπιο ο Άρης από τον Κριό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Τετράγωνο Άρη / Πλούτωνα και το ζώδιό σας:

Πώς επηρεάζει το τετράγωνο Άρη/ Πλούτωνα το ζώδιό σας? Πού μπορείτε να περιμένετε τα πράγματα να θερμανθούν στο ωροσκόπιο σας? Διαβάστε το ζώδιό σας και τον ωροσκόπο σας, για να μάθετε!

Κριός

Είστε φωτιά! Είστε ο μοναδικός θρυλικός πολεμιστής που αναλαμβάνει ν’ αντιμετωπίσει τους μεγαλόσωμους τύπους… και αυτό σίγουρα δεν είναι δίκαιος αγώνας. Αλλά έχετε έναν άσσο στο μανίκι σας! Και είστε αποφασισμένοι να τους δείξετε τί έχετε. Αυτή είναι μια εκρηκτική ενέργεια, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε αγώνες δύναμης με τους γονείς, τα αφεντικά και τις αρχές – ο καθένας που πέφτει πάνω σας και σας περιορίζει. Θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε ανόητα ατυχήματα, επομένως προσέξτε τις κινήσεις σας.

chartomantia-098

Ωροσκόπιο ο Άρης από τον Κριό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Ταύρος

Είστε στη μέση μιας ισχυρής θρησκευτικής αλλαγής? Μήπως αντιμετωπίζετε μια σεξουαλική αφύπνιση ή ανακαλύπτετε ότι έχετε ψυχικές δυνάμεις, αλλά δεν μπορείτε να τις τεκμηριώσετε με το τυραννικό σύστημα των πεποιθήσεων σας? Το υποσυνείδητό σας αναζωπυρώνεται και ήρθε η ώρα να αλλάξετε την προοπτική σας. Αποφύγετε τις νομικές διαμάχες ή οποιεσδήποτε παρασκηνιακές συναλλαγές, όπου ο νόμος θα μπορούσε να είναι εναντίον σας. Οι εχθροί σας, μπορούν να σας τσακώσουν τώρα. Κρατήστε χαμηλό προφίλ.

Δίδυμοι

Σας αρέσει η αποκατάσταση, αλλά οι κοινωνικές δραστηριότητες σας κεντρίζουν σήμερα. Πιθανότατα πρόκειται για χρήματα, για προδοσία και για ό, τι τα αφορά. Μην αφήσετε αυτά τα άσχημα συναισθήματα να καταστρέψουν τις φιλίες σας. Είτε φοβίζετε τους άλλους είτε γίνεστε θύματα του εαυτού σας, μην αφήνετε να σας καταβάλλουν τα χαμηλότερα ένστικτά σας. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που θέλετε, είναι λίγη εμπιστοσύνη και υποστήριξη για να προχωρήσετε με τα όνειρά σας. Δεν πρέπει να πουλήσετε την ψυχή σας γι’ αυτά.

zwdia-tarw-zodia-19

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ωροσκόπιο ο Άρης από τον Κριό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Καρκίνος

Θα κάνετε οτιδήποτε για ν’ αναρριχηθείτε στην κορυφή, τώρα! Θέλετε να προωθηθείτε και να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Αλλά οι άλλοι, παίζουν βρώμικο παιχνίδι και ματαιώνουν όλες τις προσπάθειές σας. Ο αγώνας εξουσίας φταίει… και δεν πρόκειται να τα παρατήσετε, χωρίς αγώνα. Λοιπόν, ξέρετε τι λένε: αν δεν μπορείτε να τους χτυπήσετε, γίνετε φίλοι τους. Δεν θα ήταν ωραίο, αν αυτός ο τρομερός εχθρός ήταν με το μέρος σας?

Λέων

Μήπως πάσχετε από μια εμμονή? Από μια ψυχαναγκαστική διαταραχή? Ετοιμαστείτε για μια μεγάλη αναζωπύρωση! Δεν χρειάζεται όμως να είναι έτσι, ξέρετε! Στην πραγματικότητα, το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι ν’ ανοίξετε τα φτερά σας. Να ταξιδέψτε, να εξερευνήστε και να μοιραστείτε το όραμά σας. Θέλετε να ζήσετε μια φανταστική περιπέτεια! Αλλά οι φόβοι σας, σας κρατούν πίσω. Τώρα περισσότερο από ποτέ. Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για να ξεπεραστούν οι φόβοι σας και να τολμήσετε ν’ ακολουθήσετε το άγνωστο.

taro-6-9

Ωροσκόπιο ο Άρης από τον Κριό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Παρθένος

Η δημιουργικότητά σας βρήκε εμπόδια ? Είναι δύσκολο να χαλαρώσετε και να εκφράσετε τον εαυτό σας αυτές τις μέρες? Ή ακόμα, δεν μπορείτε ούτε να διασκεδάσετε ? Αν όλα έχουν γίνει ασπρόμαυρα στον κόσμο σας, ήρθε η ώρα να κουνήσετε τα πράγματα. Ίσως το μόνο που χρειάζεται είναι μια κρίση για να ξυπνήσετε. Μια μεγάλη δαπάνη. Μια επιχείρηση. Ή ένας αγώνας. Η σεξουαλική σας ενέργεια είναι εξαντλημένη και χρειάζεστε μια εποικοδομητική έξοδο. Γρήγορα!

Ζυγός

Υπάρχουν πύρινες σφαίρες που εκτοξεύονται προς την κατεύθυνσή σας και αυτό ξυπνά τον κοιμισμένο δράκο μέσα σας. Ξέρετε ότι κάποιος τόσο αξιαγάπητος, μπορεί να είναι τόσο αδίστακτος … ίσως και εσείς! Κερδίζοντας με οποιονδήποτε τρόπο, είναι σίγουρο πως δε θα το κάνετε ποτέ. Αλλά αν κάποιος σας παίξει ένα επικίνδυνο παιχνίδι δύναμης, δεν είναι περίεργο που θα είστε έτοιμοι να δαγκώσετε. Οι συναντήσεις με άλλους, έχουν τη δύναμη να σας αλλάξουν σήμερα.

tarw-wroskopio-4

Ωροσκόπιο ο Άρης από τον Κριό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Σκορπιός

Αυτή η μέρα είναι δική σας, όταν μπορείτε να εφαρμόσετε το διεισδυτικό μυαλό σας και να πετύχετε το απόλυτο άριστα! Ο Άρης και ο Πλούτωνας κυβερνούν το ζώδιό σας και δεν είστε ξένοι στο χειρισμό της εξουσίας. Αλλά μην τα θαλασσώσετε! Μήπως μια επιχειρηματική συμφωνία απαιτεί μυστικότητα από την πλευρά σας? Βάλτε τη στολή του ντετέκτιβ σας. Αλλά αποφύγετε οποιαδήποτε σκιερή δουλειά … Και προσέξτε την υγεία σας: ακόμα και το σώμα σας, έχει τα όριά του.

Τοξότης

Φαίνεται ότι αντιμετωπίζετε μια σοβαρή έλλειψη κεφαλαίων. Έχετε όλες αυτές τις μεγάλες ιδέες για τα πράγματα που θέλετε να κάνετε, αλλά τα χρήματα φαίνεται να εμποδίζουν την πορεία σας. Ή ίσως είναι, λάθος είδος κεφαλαίων. Αυτά που έρχονται ανεπιφύλακτα : πάρα πολλοί φόβοι, ερεθίσματα και επιφυλάξεις. Το ιδανικό σενάριο? Ριχτείτε με πάθος σε ένα δημιουργικό έργο! Ή … κάντε το σεξ της ζωής σας!

zwdia-taro-astra

 

Ωροσκόπιο ο Άρης από τον Κριό τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω

Αιγόκερως

Αυτή είναι μια μεγάλη μέρα για να μεταμορφώσετε το χώρο του σπιτιού σας ή να αντιμετωπίσετε ένα φιλόδοξο έργο στον τομέα των ακινήτων! Και μπορείτε ακόμη, να μεταμορφώσετε το παρελθόν που πονάει. Οι αγώνες δύναμης, με τα μέλη της οικογένειας είναι ένα ακόμη πιθανό σενάριο. Ειδικά αν τα γενέθλιά σας είναι γύρω στον έβδομο. Έχετε τη δύναμη, ν’ αντιμετωπίσετε όλες αυτές τις καταστάσεις. Είναι ακριβώς η σκανδάλη. Μην φοβάστε. Συγκρατείστε τα συναισθήματά σας και αφήστε πίσω σας το παρελθόν!

300x300b

Υδροχόος

Υπάρχουν πολλά πράγματα εκτός ελέγχου, σίγουρα, αλλά μην τρελαίνεστε. Μπορεί να νιώθετε, σαν να είναι όλοι εναντίον σας ή να σας επιτίθονται. Και μπορεί να βγείτε εκτός ελέγχου, μ’ ένα θυμωμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή να φωνάξετε στο τηλέφωνο. Δεν είναι όμως καλή ιδέα. Ούτε είναι, η εμμονή σε ένα κείμενο ή σε κάτι που είπε κάποιος. Είναι οι δικοί σας δαίμονες, που βγαίνουν προς τα έξω. Ένας μεγάλος θεσμός, θα μπορούσε να εμποδίσει τις ιδέες σας. Η θεραπεία φέρνει αποτελέσματα.

Ιχθύες

Παρακολουθήστε τις δαπάνες σας! Θα μπορούσατε να ξεπεράσετε τον προϋπολογισμό σας για να πετύχετε ένα φιλόδοξο σχέδιο που σας απασχολεί. Κανένα έξοδο δεν είναι αρκετά μεγάλο! Σίγουρα, εντάξει, αλλά μην ξοδεύετε συνεχώς. Οι φίλοι και οι σύμμαχοι μπορεί να σας εμποδίζουν και να σας κουράζουν. Μια ομαδική προσπάθεια μπορεί να είναι έντονη και πολύτιμη.

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot