Ωροσκόπιο 13/05-27/06 O Άρης στους Ιχθύες ρομαντικός, ονειροπόλος και ιδεαλιστής

michael-parkes-magic-realism-paintings-720-8

Ωροσκόπιο 13/05-27/06  Ο Άρης στους Ιχθύες 2020 .

Ωροσκόπιο 13/05-27/06  : Ο Άρης μπαίνει στους Ιχθύες στις 13 Μαΐου 2020 για να παραμείνει μέχρι τις 27 Ιουνίου. Εδώ θα φανεί πώς επηρεάζει το κάθε ζώδιο.

Ο Άρης στους Ιχθύες είναι ρομαντικός, ονειροπόλος και ιδεαλιστής. Μόλις βουτήξει στα βαθιά νερά των κουρασμένων ψαριών του κόσμου, ο θεός πολεμιστής γίνεται περίπλοκος και αόριστος…. τα κίνητρά του γίνονται ασαφή. Ο Άρης στους Ιχθύες πρέπει να εμπνευστεί για να δράσει. Μπορεί η έμπνευση να έρθει μέσα από τη φαντασία του, από μια άνευ όρων αγάπη ή ακόμα και μέσα από μια μεγάλη ταλαιπωρία, που θα του δώσει το κίνητρο για να πολεμήσει!

Η μαγεία και ο ρομαντισμός κάτω από το φως των κεριών, είναι ο ιδανικός τρόπος για να δημιουργήσετε μια ερωτική ατμόσφαιρα αυτό το διάστημα. Δοκιμάστε όλο το πακέτο: κεριά, λουλούδια, απαλή μουσική – τα πάντα! Το περίεργο και παλαβό ντύσιμο θα κάνει θαύματα τώρα…

zodia-taro-45

Πώς ο Άρης στους Ιχθύες θα επηρεάσει το ζώδιο σας

Ο Άρης στους Ιχθύες από τις 13 Μαΐου μέχρι τις 27 Ιουνίου θα ενεργοποιήσει μια διαφορετική αρένα στη ζωή κάθε ζωδίου, καθιστώντας αυτό το διάστημα ιδανικό για εστιασμένες κινήσεις, με στόχο τα καλύτερα αποτελέσματα.

Διαβάστε παρακάτω τον Ήλιο και τον Ωροσκόπο σας.

Ωροσκόπιο 13/05-27/06  Κριός

Οι κρυφές σας επιθυμίες μπορεί να μπερδέψουν τους στόχους σας και οι κρυφές σας δραστηριότητες, ίσως εμποδίσουν την πρόοδό σας. Η εξωτερική σας εικόνα, δεν δείχνει πλέον ετοιμοπόλεμη και αποτελεσματική. Όμως είναι μια εξαιρετική περίοδος, για να αφήσετε τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σας ελεύθερες και να εμπλακείτε σε πνευματικές αναζητήσεις. Γιατί να μην απολαύσετε λίγη απομόνωση?

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

δωρεάν-προβλέψεις

Ταύρος

Είναι μια εποχή έντονης κοινωνικοποίησης με ομαδικές και φιλικές συμμετοχές και με κοινωνικές δεσμεύσεις που καταλαμβάνουν πολύ χρόνο. Προσοχή σε διαφωνίες ή παρεξηγήσεις… με όλη αυτή την ενέργεια που επικρατεί. Αυτή η περίοδος, είναι επίσης εξαιρετική, για την προσπάθεια πραγμάτωσης των ονείρων σας…όπως και της εξέλιξής σας, μέσα από συλλογικά έργα.

Δίδυμοι

Μπορείτε να προωθήσετε την καριέρα και τη δημόσια εικόνα σας και να εργαστείτε για να εδραιώσετε το κύρος σας. Οτιδήποτε κάνετε τώρα θα σας φέρει στο προσκήνιο, οπότε φροντίστε να ενεργείτε καθαρά, ευφάνταστα και με κίνητρο το καλό όλων των ενδιαφερομένων. Μια καλή στιγμή για να ξεχωρίσετε και να παλέψετε για αναγνώριση!

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 13-16/05 Λάθη και ψέματα – τρίτα άτομα

μελλοντολόγος

Ωροσκόπιο 13/05-27/06  Καρκίνος

Το ταξίδι μοιάζει πολύ γλυκό τώρα και ίσως βρεθείτε να κυνηγάτε τα όνειρά σας σε πολύ εξωτικά μέρη…πραγματικά ή νοητικά. Μπορείτε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας τώρα, να αυξήσετε την πνευματική επιρροή σας και να ξεκινήσετε για εμπνευσμένους προορισμούς.

Λέων

Πρόκειται για μια πολύ ερωτική διέλευση, με τις πολύ κοντινές σχέσεις να ζεσταίνονται σε όλα τα μέτωπα! Η επιθυμία για εγγύτητα και πάθος μπορεί να συνοδεύεται από αυξημένη δραστηριότητα στην κρεβατοκάμαρα, αλλά και από πιθανότητα διαφωνιών και εντάσεων – και τα δύο λόγω της επιθυμίας σας για ένταση. Τα κοινά οικονομικά είναι δύσκολα, αυτή την περίοδο.

Παρθένος

Ο σύντροφός σας έχει όλους τους άσους στο μανίκι του τώρα! Έχει το γενικό πρόσταγμα! Επομένως, γιατί να μην προσπαθήσετε ν’ αποφύγετε τους καβγάδες και να τον αφήσετε να σας οδηγήσει στον γλυκό ερωτισμό? Οι σχέσεις μπορεί να απαιτούν κάποιο βαθμό θυσίας τώρα, αλλά είναι μια ανακούφιση το γεγονός πως δεν χρειάζεται να ελέγχετε κάθε λεπτομέρεια – ακόμη και για εσάς. Αφήστε τον σύντροφό σας να σας εμπνεύσει!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ωροσκόπιο 13/05-27/06 Ζυγός

Μπορεί να υπάρχει φόρτος εργασίας τώρα και λίγος χρόνος για να τα προλάβετε όλα. Αυτή είναι μια καλή περίοδος για να σημειώσετε πρόοδο στην εργασία και να ολοκληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Οι εντάσεις μπορεί επίσης να είναι έντονες, οπότε το καλύτερο είναι να επικεντρωθείτε στο έργο που σας ανατέθηκε. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, να τρώτε σωστά και να αποφεύγετε το υπερβολικό άγχος.

Σκορπιός

Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ ρομαντική περίοδος για εσάς με πολύ έρωτα στην ατζέντα! Αν αυξηθούν οι εντάσεις, τότε μπορείτε να τις λύσετε στο υπνοδωμάτιο. Είναι επίσης μια υπέροχη στιγμή για να διασκεδάσετε, να συνεχίσετε τα χόμπι σας, να ασχοληθείτε μ’ ένα δημιουργικό έργο και να αφήσετε τη φαντασία σας να καλπάσει άγρια! Τα παιδιά μπορεί να είναι πιο απαιτητικά τώρα, αλλά η υποστήριξή σας, θα έχει τα προνόμιά της.

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-tarw-zodia-19

Τοξότης

Το σπίτι και η οικογενειακή ζωή μπορεί να γίνουν πιο ενεργά τώρα ή να αυξηθούν οι εντάσεις . Μπορείτε να βάλετε μια καλλιτεχνική πινελιά στο σπίτι σας ή να προσφέρετε την αμέριστη προσοχή και την ανιδιοτελή υποστήριξή σας σε ένα μέλος της οικογένειας. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εστιάσετε στην ιδιωτική σας ζωή και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας κάνουν να νιώθετε ασφαλείς.

Αιγόκερως

Οι επόμενες έξι εβδομάδες θα έχουν πολλή αναταραχή, με αποτέλεσμα να διεγείρουν το μυαλό σας και να κάνουν αυτή την περίοδο, πολύ ενδιαφέρουσα και ευφάνταστη. Μπορεί και να κουραστείτε με όλα όσα πρέπει να ασχοληθείτε αυτό το διάστημα…. αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: δεν θα βαρεθείτε! Είστε επίσης πολύ πειστικοί τώρα, αλλά προσέξτε τα υπερβολικά νεύρα ή τις διαφωνίες.

Διαβαστε επισης : Λενορμαν χαρτομαντεια 13-16/05 Λάθη και ψέματα – τρίτα άτομα

taro-zodia-76

Υδροχόος

Τα οικονομικά σας απαιτούν μια εμπνευσμένη πινελιά τώρα. Μπορεί να δείτε τα έξοδά σας να αυξάνονται – ίσως εξαιτίας ενός δημιουργικού έργου, ή επειδή κάποιοι χρειάζονται τη βοήθειά σας, ή ακόμη και επειδή θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε μια μεγάλη αγορά που ονειρευόσασταν εδώ και καιρό. Παρακολουθήστε προσεκτικά τα έξοδά σας! Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φαντασία σας για να αυξήσετε τα κέρδη σας, αυτή την περίοδο.

Ιχθύες

Βρίσκεστε στην πιο σαγηνευτική, ενεργή και αποτελεσματική περίοδο τώρα! Μπορείτε να επιδιώξετε τα συμφέροντά σας με μικρή παρέμβαση από τους άλλους (εκτός από τις 15 του μήνα, που ενδέχεται να βρεθείτε προσωρινά αποκλεισμένοι από υψηλά ιστάμενα άτομα). Εκμεταλλευτείτε αυτήν την ευκαιρία για να σημειώσετε πρόοδο με ό, τι θέλετε, ενώ ο Άρης σας δίνει την ενέργεια και την αντοχή για να το κάνετε!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2020 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

κρυσταλλομαντεία