Ωροσκόπιο 2019. Προβλέψεις για ελεύθερους και δεσμευμένους!

g-spot-zwdio

Ωροσκόπιο 2019. Προβλέψεις για ελεύθερους και δεσμευμένους!

Το νέο έτος, από τον πρώτο μήνα…θα δείξει τις θετικές του προθέσεις στην ερωτική ζωή όλων των ζωδίων.

Ωροσκόπιο, για όλους!

Κριός : Μην μένετε πια εσείς στα παλιά και αυτά που έγιναν. Τώρα η νέα χρονιά, θα παρουσιάσει στους εργένηδες φρέσκα πρόσωπα που θα τους κλέψουν την καρδιά. Ακόμη καλύτερα θα πάνε και τα ζευγάρια, που αυτές τις εβδομάδες, ίσως και να περνάνε από διάφορα σκαμπανεβάσματα.
Τύχη ζωδίου : +++

zodia-taro-45

Ταύρος : Με τον Ήλιο να είναι τότε, μέσα στον γήινο Αιγόκερω σίγουρα θα έχετε την μέγιστη του εύνοια, για να καταφέρετε πολλές και σημαντικές αλλαγές στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό θα φέρει τα φλερτ σε κατάσταση νέας σχέσης, αλλά και τους ήδη υπάρχοντες δεσμούς σε μονοπάτι γάμου.
Τύχη ζωδίου : ++

Δίδυμοι : Σίγουρα το σύμπαν, εσάς σας χρωστάει πολλά και από την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, θα έχετε επιστροφές από τα παλιά που θα σας βάλουν και πάλι σε τροχιά σκέψεων για επανασυνδέσεις. Σίγουρα και οι εν σχέση, θα βρεθούν σε δύσκολη θέση.
Τύχη ζωδίου : +++

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Καρκίνος : Μπορείτε να σκεφτείτε, από τώρα όλα αυτά που πρέπει να τακτοποιήσετε στο παρόν και στο πρόσφατο σας παρελθόν, για να εισέλθει το νέο έτος χωρίς άλλες ανατροπές. Οι έχοντες μείνει μόνοι μεγάλο χρονικό διάστημα, θα συναντηθούν με το ταίρι που μπορεί να τους δεσμεύσει για πάντα την καρδιά.
Τύχη ζωδίου : ++

Λέων : Οι επιλογές που θα έχει το ζώδιο σας, για την ερωτική του ζωή θα είναι άπειρες και ποιοτικές. Σε όποια φάση και να σας βρει η Πρωτοχρονιά, σίγουρα θα υπάρξει εύνοια για να βρείτε τους τρόπους να φέρετε κοντά σας, ή να ξεκλειδώσετε την καρδιά του ατόμου που αγαπάτε.
Τύχη ζωδίου : +++

Ωροσκόπιο 2019

Παρθένος : Ευκαιρίες και αναβολές, θα σταματήσουν! Δεν είστε πια διατιθέμενοι να δώσετε χρόνο και χώρο, σε κανέναν που μέχρι τώρα δεν κατάφερε να σας προσφέρει την αληθινή αγάπη. Οι γνωριμίες θα είναι πολλές και εσείς που ξέρετε τι θέλετε, επιλέξτε την ιδανική.
Τύχη ζωδίου : ++

zodia-zwdia-9988

Ζυγός : Οι φοβίες και οι όποιες ανασφάλειες σας, θα υποχωρήσουν και μέχρι τις αρχές του 2019, θα έχουν γίνει αυτοπεποίθηση! Οι σχέσεις που είναι προβληματικές θα τερματιστούν! Οι ελεύθεροι θα σκεφτούν να δώσουν μια ευκαιρία, σε ένα διακριτικό φλερτ – ερωτοφιλία που τρέχει εδώ και μήνες.
Τύχη ζωδίου : +++

Σκορπιός : Θα βάλετε ένα μεγάλο και διακριτικό στοπ, σε όλους αυτούς που τώρα απλά περνούν την ώρα τους, και δεν έχουν κάτι ποιοτικό να σας δώσουν. Οι μέρες του Αιγόκερου και ειδικά στο τρίτο δεκαήμερο του, θα σας φέρουν νέους έρωτες που δεν θα θυμίζουν σε τίποτα το παρελθόν.
Τύχη ζωδίου : ++

Ωροσκόπιο 2019

zwdia-tarw-zodia-19

Τοξότης : Με τόση ενέργεια και θετικές αστρολογικές όψεις, που έχετε μαζέψει…σίγουρα θα δείτε τα καλά αποτελέσματα νωρίς το νέο έτος. Οι εργένηδες θα βρουν μια καινούργια ερωτική φωλιά, στην φιγούρα κάποιου φίλους τους. Οι δεσμευμένοι θα σκεφτούν γάμο ή μεγάλη αγορά ακινήτου.
Τύχη ζωδίου : +++

Αιγόκερως : Εσείς φυσικά είστε οι πρωταγωνιστές στο ξεκίνημα του έτους! Όλα τα φώτα θα πέσουν επάνω σας και πιθανόν και να βρεθεί και το ένα και μοναδικό πρόσωπο που θα σας κάνει να αφήσετε τους δρόμους της μοναξιάς, ή αυτούς που είναι λάθος!
Τύχη ζωδίου : ++

Υδροχόος : Μέσα στο πρώτο 15μερο του 2019, και πριν να έρθει ο Ήλιος μέσα στο ζώδιο σας, εσείς θα βρεθείτε σε καταστάσεις που θα πρέπει να πάρετε τελικές αποφάσεις για το δικό σας καλό. Μόνοι ή μέσα σε σχέση, απλά θα πρέπει να είστε ευτυχισμένοι.
Τύχη ζωδίου : +++

Ιχθείς : Αλλαγές στα οικονομικά σας δεδομένα, κατά κύριο λόγο θα σας φέρει ο καινούργιος χρόνος. Αυτό θα είναι και η βάση σας, για να σιγουρέψετε την πορεία και την εξέλιξη της ερωτικής σας ζωής. Σίγουρα και οι χωρισμένοι, και οι έχοντες παράλληλες διαδρομές, θα σκεφτούν υπό νέους όρους.
Τύχη ζωδίου : +++

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh