Ωροσκόπιο 2021 Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις

capricorn-zodiac-symbol-daniel-eskridge

Ωροσκόπιο 2021 Αιγόκερως Ετήσιες Προβλέψεις

Ωροσκόπιο 2021 Αιγόκερως Θα ξυπνήσατε με μια διαφορετική εκδοχή του εαυτού σας το 2021!

Είστε μια μοναδική ψυχή, που είναι εδώ στη γη… με φιλικούς σκοπούς!

Η παρουσία του κυβερνήτη σας του Κρόνου στο ζώδιο του Υδροχόου, είναι σε πλήρη ισχύ φέτος, για να πάρετε και να επεξεργαστείτε πολλά μαθήματα!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υπάρχει κάποιο ψυχολογικό στοιχείο που σας ελκύει – και απαιτεί από εσάς σοφία, ανεξάρτητα από την ηλικία σας. Βιώνετε έναν νέο κόσμο, ίσως περιμένετε τα πράγματα να επιστρέψουν στον τρόπο που ήταν. Αλλά η καινοτόμα επιρροή του Υδροχόου, θα σας κάνει να νιώσετε συναισθηματικά αποσπασμένοι από τις συνεργασίες και τις φιλίες σας… Θα σας ωθήσει στο μέλλον!

Ως ιδιοσυγκρασία που συχνά βάζετε τη δουλειά πάνω από τον έρωτα, μπορεί σας να φανεί πιο εύκολη αυτή η χρονιά… Ειδικά για όσους Αιγόκερους δεν εστιάζουν όλη την ενέργειά τους στα επαγγελματικά. Για όσους παραμελούν τις υποχρεώσεις της σχέσης τους επειδή εμποδίζονται από τη δουλειά, θα είναι μια χρονιά που θα μιλήσετε ανοιχτά με το ταίρι σας για τα συναισθήματά σας!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Υπάρχει κάποιο μοτίβο, που πρέπει να επανεκτιμηθεί στη ζωή σας γενικότερα. Το δύσκολο τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού σε Υδροχόο και Ταύρο αντίστοιχα, σας απομακρύνει από δομές που θεωρούσατε «κανόνα»… Σας ζητά να γίνετε πιο ριζοσπαστικοί και καινοτόμοι.

Τα σημεία καμπής φέτος για εσάς, δεν περιορίζονται μόνο στα μέσα Φεβρουαρίου, μέσα Ιουνίου και τέλη Δεκεμβρίου. Αυτό είναι ένα μάθημα που θα δοκιμάσει την αυτοεκτίμησή σας… Αλλά προορίζεται να καθαρίσει το δεύτερο τσάκρα σας, αυτό της δημιουργικότητας!

tarw-zwdia

Ωροσκόπιο 2021 Αιγόκερως Προβλέψεις Καριέρας

Είστε απόλυτα και θετικά εμμονικοί με την επαγγελματική σας ζωή! Είναι ακριβώς αυτό που ήρθατε να κάνετε σ’ αυτό τον πλανήτη… Και αυτή η χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση για τον συγκεκριμένο τομέα της ζωή σας. Θα κάνετε μόνοι τη δουλειά μιας ολόκληρης ομάδας, αν είναι αναγκαίο για να προχωρήσετε μπροστά με σταθερά επαγγελματικά βήματα!

Το 2020 δοκιμάστηκε η δύναμή σας και εξακολουθείτε να ανακάμπτετε. Ίσως χρειαστείτε επιπλέον σωματική ενέργεια για να αντιμετωπίσετε τα προσωπικά σας θέματα, πράγμα που θα επηρεάσει την επαγγελματική σας ζωή. Φροντίστε το σώμα σας… γιατί είστε άνθρωπος, όχι μηχανή!

zodia-zwdia-88-1

Ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος φέρνουν ευαισθητοποίηση για την επόμενη φάση της επαγγελματικής σας ζωής. Η ανάληψη του ελέγχου της ζωής σας μέσω της επαγγελματικής πορείας, είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει το ζώδιό σας σε ισχυρότερες λύσεις!

Τα οικονομικά μπαίνουν στο παιχνίδι πολύ νωρίς. Ειδικά όταν ο ανάδρομος Ερμής θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου και στον δεύτερο οίκο σας, των υλικών αγαθών και της αυτοεκτίμησης. Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας, από τα μέσα Ιανουαρίου ως τα μέσα Μαρτίου!

Η παρουσία του Κρόνου στο χάρτη σας θα επηρεάσει και τις δημιουργικές σας αποφάσεις, σχετικά με τα μαθήματα που αφορούν τα οικονομικά σας. Παλιές συνήθειες πρέπει να εξαλειφθούν. Πόσα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά, από τα έξοδα της επιχείρησής σας; Πόσες αγορές χρειάζονται ακόμη; Μπορεί να υπάρχει ένα χρήσιμο συμβόλαιο που βοηθά στην πληρωμή των λογαριασμών, ίσως ακόμη και στην επέκταση της επιχείρησής σας!

Όλα αυτά ίσως σημαίνον πως πρέπει να βγείτε στον κόσμο, να μην φοβηθείτε να δοκιμάσετε τα πράγματα – περισσότερες από μία φορές. Η αποτυχία είναι αναπόφευκτη. Αλλά τα μαθήματα που θα πάρετε, είναι ανεκτίμητα. Υπάρχει ένα φως στο τέλος του τούνελ… με πολλές διαφορετικές διαδρομές!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra