Ωροσκόπιο 2021 Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

ermis-zvdio-didymoi

Ωροσκόπιο 2021 Δίδυμοι Ετήσιες Προβλέψεις

Ωροσκόπιο 2021 Δίδυμοι Αυτή θα είναι μια πολύ ενθαρρυντική χρονιά για το δημιουργικό σας ζώδιο!
Θα νιώθετε περισσότερο ευδιάθετοι και μπορείτε να κάνετε φανταστικούς καινούργιους φίλους.

Ενδεχομένως να είστε αυτοί που ανεβάζουν την ψυχολογία των άλλων στις δύσκολες καταστάσεις…

Κυρίως επειδή προσαρμόζεστε εύκολα και γρήγορα στα πράγματα, είστε σε θέση να δείτε το χιούμορ σχεδόν σε οποιαδήποτε κατάσταση!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καθώς η χρονιά ξεκινά με το τετράγωνο του Δία στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο, θα έχετε λιγότερη ενέργεια. Αυτό ισχύει και για τα μέσα Φεβρουαρίου, Μαΐου και τέλη Δεκεμβρίου, καθώς το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού προκαλεί χαοτικά κύματα στον κόσμο. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο για τα άλλα ζώδια κατά τη διάρκεια του χρόνου…

Αλλά επειδή ο Κρόνος θα κάνει αίσιες γωνίες με το αέρινο ζώδιό σας, θα σας φέρει πολλές ιδέες και υπέροχες στιγμές. Περιμένετε το απροσδόκητο και είστε εξαιρετικά ευγνώμονες για τα δώρα που λαμβάνετε, γιατί τα αξίζετε!

xartomanteia

Ένα σημαντικό κομμάτι του παζλ του 2021, είναι η μελέτη της μεταβατικής περιόδου κατά τους μήνες των γενεθλίων σας. Ίσως να έχετε παγιδευτεί στη διάρκεια των φετινών ανάδρομων κύκλων του Ερμή που λαμβάνουν χώρα σε αέρινα ζώδια.Μία από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες για εσάς, είναι η 29 Μαΐου: Με μια μετασχηματιστική Σεληνιακή Έκλειψη στο αντικρινό σας ζώδιο του Τοξότη. Θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα, που σίγουρα θα σας κάνει να ξανασκεφτείτε πολλά διαφορετικά κομμάτια της κατάστασης!

Σίγουρα θα είναι μια πολύ διαφωτιστική στιγμή για όλες τις πτυχές της ζωής σας. Ωστόσο, πρέπει να γίνουν πολλά ακόμα μέσα στο καλοκαίρι. Ειδικά με μια δακτυλιοειδής Ηλιακή Έκλειψη στις 10 Ιουνίου, την ίδια στιγμή που ο Ερμής διανύει έναν δύσκολο ανάδρομο κύκλο στο ζώδιό σας μέχρι τις 22 Ιουνίου!

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο 2021 Δίδυμοι Προβλέψεις Καριέρας

Φέτος, η λήψη κρίσιμων αποφάσεων σημαίνει ότι πρέπει να είστε πάντα αρκετά βήματα μπροστά από τους άλλους. Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες αφθονίας ειδικά στα χρηματοοικονομικά, με τις διελεύσεις του Δία στον Υδροχόο: Συγκεκριμένα, ενεργοποιείται από τον Ιανουάριο ως τα μέσα Μαΐου, επίσης από τα μέσα Οκτωβρίου ως τα τέλη Δεκεμβρίου.

Η ανάληψη πολλών επαγγελματικών ευθυνών ή η κάλυψη πολλών διαφορετικών επαγγελματικών πεδίων, είναι εξίσου πιθανή. Ο Κρόνος μετατοπίζεται στη ζώνη σας της εκπαίδευσης και δίνει έμφαση στην ακόρεστη δίψα σας για γνώση!

Έχετε πολλές διαδρομές που μπορείτε να λάβετε υπόψιν, τόσο με οικονομικές ευκαιρίες όσο και με πνευματικές σας αναζητήσεις. Μπορείτε πραγματικά να τα συνδυάσετε – και να είστε εξαιρετικά ευχαριστημένοι με τις αποφάσεις που σχετίζονται με την καριέρα σας φέτος!

taro-6-9
Όσοι έχετε μια οικογενειακή ή συνεταιρική επιχείρηση, μπορεί να αναλάβετε τον πλήρη έλεγχο. Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης διασχίζει το πνευματικό σας ζώδιο και φέρνει πολλές ευκαιρίες, που δεν είχατε συνειδητοποιήσει πως μπορείτε να αδράξετε!

Το σύμπαν έχει μεγάλο σχέδιο φέτος για το δυναμικό σας ζώδιο… Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να είστε πρόθυμοι να μάθετε! Μπορεί να υπάρχουν στιγμές που θα ρέουν μέσα σας τόσες ιδέες, ώστε να δυσκολευτείτε να συμβαδίσετε με την ταχύτητα του μυαλού σας. Γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί και πρόθυμοι να ακούσετε κάθε λέξη που λένε οι συνάδελφοί σας: Η καινοτόμα ενέργεια του Ουρανού θα περιστρέφεται γύρω από τον δεύτερο σας οίκο, αυτό των οικονομικών!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra