Ωροσκόπιο 2021 Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

miniaies-zwdio-zygos

Ωροσκόπιο 2021 Ζυγός Ετήσιες Προβλέψεις

Ωροσκόπιο 2021 Ζυγός Τι καταπληκτική χρονιά θα είναι αυτή για εσάς, Ζυγοί!

Το 2021 δίνει έμφαση στο γνήσιο επικοινωνιακό σας χάρισμα, αναδεικνύοντας τις πιο δημιουργικές ιδιότητες του ζωδίου σας.

Μπορεί και να στρέψετε την προσοχή σας στις πιο καλλιτεχνικές και αλτρουιστικές μορφές έκφρασης!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ως ζώδιο του αέρα, βρίσκεστε πάντα σε μια αναζήτηση γνώσης. Ίσως σκεφτείτε να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών που διευρύνει τις γνώσεις σας. Η διέλευση του Βόρειου Δεσμού από τους Διδύμους, κατευθύνει την ροπή σας προς τη συνεχή εκπαίδευση. Η πνευματική επέκταση θα σας συνδέσει με ανθρώπους από όλο τον κόσμο!

Ίσως σκεφτείτε να στρέψετε την ενέργειά σας σε πιο ανθρωπιστικά θέματα: Η παρουσία του Κρόνου στον Υδροχόο, καθορίζει το ζώδιό σας και σας συνδέει με τα θέματα που σας παθιάζουν περισσότερο!

zwdia-3-zodia

Είστε ζώδιο της διπλωματίας και της δικαιοσύνης, αντιλαμβάνεστε τα πάντα στη στιγμή. Είστε πρόθυμοι να διαθέσετε χρόνο και προσπάθεια για να εξετάσετε ορισμένα πράγματα. Να ξέρετε πως αυτή θα είναι μια διετής διαδικασία. Θα προσφέρετε εθελοντικά χρόνο σε συγκεκριμένους οργανισμούς και θα εμπνέεστε συνεχώς από τις ιστορίες των άλλων, καθώς εμβαθύνετε στην κατανόηση και την έρευνα της κοινωνίας!

Ωροσκόπιο 2021 Ζυγός

Ένα πολύ διαφωτιστικό μάθημα φέτος, σας περιμένει στους κύκλους του ανάδρομου Ερμή που είναι όλοι σε αέρινα ζώδια. Ξεκινά με την ανατροφή του Ερμή στον Υδροχόο, κατά τους μήνες Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Αυτή θα είναι μια περίοδος επεξεργασίας του πέμπτου οίκου σας, που επηρεάζει τα παιδιά σας και τα δημιουργικά σας ταλέντα!

zwdia-9-zvdia-9

Καθώς ο ανάδρομος Ερμής ζητά από όλους να διερευνήσουν τα πράγματα σε βάθος, θα αποτελέσει ένα σημαντικό μάθημα για όλες τις σχέσεις σας. Θα νιώσετε να προκαλείστε περισσότερο από την ανάδρομη κίνησή του στους Διδύμους, από τον Μάιο ως τις αρχές Ιουλίου. Αυτή μπορεί να δυσκολέψει το επικοινωνιακό σας στυλ και να προκαλέσετε ανεπιθύμητη σύγχυση!

Η χρονιά φέρνει επίσης μια θεραπευτική ανάδρομη φάση του Ερμή στο δικό σας ζώδιο, από τα τέλη Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου. Σε γενικές γραμμές, υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους… Σχετικά με ερωτήσεις και στόχους που αφορούν τον έρωτα!

Ωροσκόπιο 2021 Ζυγός Προβλέψεις Καριέρας

Η εξυπνάδα και η γοητευτική σας προσωπικότητα αφήνουν κατάπληκτους τους άλλους! Αυτή είναι η χρονιά που μπορείτε πραγματικά να πάρετε αυτό που ζητάτε, αν παίξετε τα χαρτιά σας σωστά. Πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό για να είστε στην κορυφή του παιχνιδιού, ακόμα κι αν χρειαστεί να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας!

Υπάρχουν τομείς της καριέρας σας που πρέπει να αναδείξετε, ειδικά αν πρόκειται για επαφές που σας κρατούσαν πίσω τα προηγούμενα χρόνια. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε κάποιον ανταγωνισμό στις αρχές της χρονιάς, ειδικά με το τετράγωνο Κρόνου-Ουρανού στα μέσα Φεβρουαρίου!

zodia-zvdia-75

Αυτό δεν είναι και το καλύτερο μέρος της δουλειάς σας- αλλά είστε έτοιμοι να το αναλάβετε με δυναμισμό. Υπάρχει μια εξέλιξη από αυτό το μάθημα, που δεν είναι και η πιο εύκολη για πολλούς. Θα δείτε μάλιστα συναδέλφους σας να παλεύουν μ’ αυτό!

Η διαμόρφωση μιας δομημένης προσέγγισης θα σας καθοδηγήσει, στη διάρκεια των κύκλων που θα συναντήσετε ξανά τον Μάιο, τον Ιούνιο – και πάλι τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο. Τα οικονομικά σας θα είναι είτε εξαιρετικά καλά ή θα πρέπει να παλέψετε για να φτάσετε στην κατάσταση που επιθυμείτε. Να είστε ευγνώμονες και να σκέφτεστε τι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα!

Θα βιώσετε πληθώρα καταστάσεων, αν κάνετε για λίγο πίσω και τις εξετάσετε. Τέλος, ίσως χρειαστεί να συνεργαστείτε με έναν λογιστή για να παρακολουθεί σταθερά τη ρευστότητα των χρημάτων σας. Η συνεργασία με κάποιον που δεν έχει προσωπικό όφελος στη ζωή σας, μπορεί να βοηθήσει να δείτε και να κατανοήσετε τη μεγαλύτερη εικόνα στη διάρκεια αυτής της χρονιάς!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988