Ωροσκόπιο 2021 Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις

ixtheis-synastria

Ωροσκόπιο 2021 Ιχθύες Ετήσιες Προβλέψεις

Ωροσκόπιο 2021 Ιχθύες Υπάρχει μια δύσκολη ενέργεια φέτος, Ιχθύες… Αλλά θα δεχτείτε τη ζωή όπως έρχεται.

Η καταλυτική διέλευση που επηρεάζει το ζώδιό σας, είναι μια σειρά εκλείψεων στον άξονα Διδύμων-Τοξότη.

Αυτή θα ενεργοποιήσει τον τέταρτο και δέκατο προσωπικό σας οίκο. Πιο συγκεκριμένα, αφορά τις ζώνες σας της σταδιοδρομίας και της οικογένειας.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αν νιώθετε να χάνετε κάποιες φορές τον έλεγχο, μια στρατηγική που θα βοηθήσει πραγματικά είναι να είστε όσο πιο προσγειωμένοι γίνεται. Καθώς ο Ουρανός θα συνεχίσει να βρίσκεται στον Ταύρο, θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτό το τετράγωνο είναι εξαιρετικά σημαντικό, ειδικά στα μέσα Φεβρουαρίου, τα μέσα Ιουνίου και τα τέλη Δεκεμβρίου.

Τότε θα πυροδοτήσει ορισμένα γεγονότα που θα επηρεάσουν το ζώδιό σας σε όλη τη διάρκεια του έτους. Αυτή η ενέργεια θα σας προκαλέσει σε πολλά επίπεδα, ειδικά όσον αφορά την επικοινωνία και την ψυχική σας ανάπτυξη!

chartomantia-098

Για τους Ιχθύες που είναι ανοιχτοί στα ταλέντα τους, θα είναι εξαιρετικά εύκολο να το διαχειριστούν. Αλλά εκείνοι που έχουν καταστείλει την προσωπική τους διαίσθηση, θα φανεί κατά καιρούς συντριπτικό!
Θα είστε ιδιαίτερα συντονισμένοι με τη διαίσθησή σας φέτος. Θα νιώσετε πως μπορείτε να προβλέψετε τα πράγματα, πριν καν συμβούν.

Είναι μια καλή χρονιά για να συνεργαστείτε με ανθρώπους που σας υποστηρίζουν, να μοιραστείτε τα ταλέντα σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της συναρπαστικής χρονιάς, η πνευματική σας ζωή μπορεί να εμβαθύνει!

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο 2021 Ιχθύες Προβλέψεις Καριέρας

Το 2021 χαρακτηρίζεται από συνεχείς αλλαγές και μετατροπές. Κάποιες θα είναι μικρότερες από ό,τι θα περίμενε κανείς, κάποιες άλλες θα αναποδογυρίσουν εντελώς τον κόσμο σας. Καταβάλλατε σκληρές προσπάθειες και θυσιαστήκατε, για ένα όνειρο που μετατράπηκε σε στιβαρή πραγματικότητα!

Αυτή είναι η χρονιά σας: Για να αφήσετε το σημάδι σας, να αναλάβετε πρωτοβουλίες σε ορισμένες πτυχές της επαγγελματικής σας ανάπτυξης. Ίσως χρειαστεί να βασιστείτε και σε φιλίες, που θα βοηθήσουν να νιώσετε πιο σίγουροι!

Η παρέα με αξιόπιστους συναδέλφους καθώς κάνετε ριζικές αλλαγές για το μέλλον σας, θα δώσουν κίνητρα για να προοδεύσετε. Επεκτείνεστε πιο μακριά κι από τα πιο μεγάλα όνειρά σας, χάρη σ’ αυτή την απίστευτη φετινή σειρά εκλείψεων στον άξονα Τοξότη-Διδύμων!

taro-6-9
Αυτές θα ενεργοποιήσουν ολόκληρο το χάρτη σας, με εστίαση στον δέκατο οίκο που αφορά την καριέρα και τον τέταρτο οίκο σας της οικογενειακής ζωής. Ίσως σκεφτείτε ακόμη και να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση!

Θα αποκτήσετε φήμη και κύρος, με την ολική Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου και την ολική Ηλιακή Έκλειψη στις 4 Δεκεμβρίου… Και οι δύο στο ζώδιο του Τοξότη και στον οίκο σας της δημόσιας εικόνας. Τέλος, σε έναν επαγγελματικό τομέα θα αναλάβετε πιο κατευθυνόμενο ηγετικό ρόλο. Είστε δημιουργικοί και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για μακροπρόθεσμες επαγγελματικές συνεργασίες!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw