Ωροσκόπιο 2021 Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις

zwdio-karkinos

Ωροσκόπιο 2021 Καρκίνος Ετήσιες Προβλέψεις

Ωροσκόπιο 2021 Καρκίνος Είστε εδώ για έναν σημαντικό λόγο, αγαπητοί Καρκίνοι…

Και το 2021 είναι η χρονιά που πρέπει να παραδοθείτε στο αποτέλεσμα!

Κάνατε μερικές απίστευτες αλλαγές κατά τη διάρκεια του 2020 και σημειώσατε πραγματική πρόοδο!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα, που μπορεί να ήταν πιο τραυματικά από το κανονικό για το συμπονετικό σας ζώδιο. Αλλά αυτή η χρονιά θα βοηθήσει να δείτε τη ζωή σας με τα μάτια του παρατηρητή. Μόλις μπείτε σε αυτή τη θέση, θα αποφασίσετε να περάσετε σε μια βαθιά ανάλυση του εαυτού σας!

Είναι καιρός να μελετήσετε διάφορες πτυχές σας: Της πνευματικότητας, της φροντίδας του σώματος, της έρευνας και της επέκτασης του μυαλού σας. Αυτό γενικότερα θα είναι το θέμα του 2021. Δεν βλέπετε τίποτα ως πολύ ασυνήθιστο αυτή τη στιγμή… Και ίσως να ενδιαφέρεστε περισσότερο για παραφυσικές ή και για απόκρυφες μελέτες!

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Είστε εξαιρετικά συνδεδεμένοι με τους κύκλους της Σελήνης, τον Βόρειο Δεσμό στους Διδύμους και το Νότιο Δεσμό στον Τοξότη. Αυτοί οι καρμικοί κύκλοι βοηθούν να βρείτε το δικό σας τρόπο επικοινωνίας, να κατανοήσετε καταστάσεις αρκετών ετών! Μπορεί επίσης να αντιμετωπίσετε την αλήθεια, για μια οικογενειακή κατάσταση που κάποτε ξοδεύατε πολύ χρόνο στην προσπάθεια επίλυσής της. Ίσως έχετε θυσιάσει τη δική σας ευτυχία για το καλό των αγαπημένων σας, για να συμβιβαστείτε τελικά όσον αφορά αυτό που πραγματικά θέλετε για τον εαυτό σας!

Αυτή είναι η χρονιά που μπορείτε να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας, να απομακρυνθείτε συναισθηματικά από την κριτική των άλλων. Θα υπάρχει ένας αναζωογονητικός τόνος στη ζωή σας, όταν αποδεχτείτε την αλήθεια για κάτι που είχατε κρύψει κάτω από το χαλί. Σε γενικές γραμμές, το 2021 είναι η χρονιά που θα αντιμετωπίσετε δυσάρεστα αποτελέσματα… Αλλά θα δείτε πόσο ξεχωριστοί είστε πραγματικά! Σταματήστε να είστε τόσο σκληροί με τον εαυτό σας. Αγαπήστε τον!

zwdia-tarw-zodia-19

Ωροσκόπιο 2021 Καρκίνος Προβλέψεις Καριέρας

Είναι πολλά αυτά που απαιτούν την προσοχή σας – και υπάρχουν φορές σας τρομάζουν. Είστε τόσο υπεύθυνη ιδιοσυγκρασία, που μπορεί συχνά να έχετε πάνω σας τη φροντίδα ολόκληρης της οικογένειας ταυτόχρονα: Να επιβλέπετε τα δικά σας οικονομικά και την οικονομική ευημερία όλων γύρω σας!

Αρχίστε να αναζητάτε την ψευδαίσθηση σε όλο αυτό, πού μπορούν οι άλλοι να επιδείξουν περισσότερη ωριμότητα. Αν μέχρι τώρα στηρίζατε τους άλλους με οποιοδήποτε τρόπο, ίσως χρειαστεί φέτος να δείξετε «σκληρή» αγάπη!

Ανήκετε στους Καρκίνους που έχουν δάνεια και συγκεκριμένο πρόγραμμα αποπληρωμής τους; Μπορεί αυτή τη χρονιά να χρειαστούν πιο αποδοτικές δράσεις για να δείτε την πληρέστερη εικόνα. Ίσως ορισμένες οφειλές που μπορούν να εξοφληθούν, να μην χρειάζεται να εξοφληθούν ταυτόχρονα. Η εστίαση στον στόχο είναι αυτή που θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε!

Θα έχετε επαγγελματικές ευκαιρίες, με δυναμική να σας οδηγήσουν εκεί που θέλετε να φτάσετε. Ίσως να χωρίσετε τον χρόνο σας, μεταξύ των επαγγελματικών καθηκόντων και μιας πιο πλούσιας πνευματικά ζωής εκτός δουλειάς!

zwdia-zodia-astrologia-65

Πρέπει να θέσετε στιβαρά όρια μεταξύ δουλειάς και διασκέδασης φέτος. Θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε συγκεκριμένους τομείς της προσωπικής σας ζωής, ακόμη και αν είστε αποφασισμένοι να προχωρήσετε. Το να ωριμάζετε από μέσα προς τα έξω θα είναι καίριο θέμα το 2021…Και θα σας δείξει έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και δουλειάς, από το ξεκίνημά του!

Το πρώτο τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού στα μέσα Φεβρουαρίου, θα προσπαθήσει να σπάσει έναν καρμικό κύκλο γύρω από την εργασία. Αυτός μπορεί να έχει ανοίξει πολλές γενιές πριν έρθετε εσείς σε αυτό τον πλανήτη. Ανάλογα τετράγωνα θα επαναληφθούν στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου… Και οι μόνιμες επιρροές τους θα εξαλείψουν μια συγκεκριμένη πτυχή της ζωής σας που δεν έχει πλέον κάποια χρησιμότητα!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76