Ωροσκόπιο 2021 Λέων Ετήσιες Προβλέψεις

zwdia-660_8

Ωροσκόπιο 2021 Λέων Ετήσιες Προβλέψεις

Ωροσκόπιο 2021 Λέων Αυτή είναι μια ασύλληπτη χρονιά για το πληθωρικό σας ζώδιο!

Θα είναι πολλά αυτά που θα συμβαίνουν…

Και μπορεί συχνά να δυσκολεύεστε να παρακολουθείτε όλα τα υπέροχα καλούδια που θα έχετε στη διάθεσή σας!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Ένα σημαντικό στοιχείο αυτής της χρονιάς, είναι ότι θα μάθετε να αφήνεστε και να παραδίνεστε στο άγνωστο. Από πλευράς σας πρέπει να επιδείξετε υπομονή, επειδή όλα τελικά θα καταλήξουν ακριβώς όπως θα έπρεπε. Σε αυτό το πλαίσιο θα δοκιμάζεται η πίστη σας καθ’ όλη τη διάρκεια του 2021, για να φτάσετε στο να εντυπωσιαστείτε από το πόσο φοβερό είναι να είστε… ο εαυτός σας! Θα υπάρξουν κάποιες συναισθηματικές δοκιμασίες και ενεργητικές αλλαγές… Αλλά με την επιβλητική σας παρουσία, θα είστε σε θέση να τα χειριστείτε όλα με ευκολία.

Η χρονιά ξεκινά με ένα ισχυρό τετράγωνο στα μέσα Ιανουαρίου: Ο Δίας στο αντικρινό σας ζώδιο του Υδροχόου, με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργούν μια προκλητική ενέργεια T-τετράγωνο στον χάρτη σας. Αυτή η διαμόρφωση ίσως να μην μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα, να απαιτεί πολλή προσοχή σε διάφορες περιστάσεις!

zwdia-66
Αυτό το T- τετράγωνο επηρεάζει όλες τις πτυχές της ζωής σας… Θα επανέλθει με το τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού σε Υδροχόο και Ταύρο αντίστοιχα. Έτσι επεκτείνεται η κοσμική επιρροή μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου, τα μέσα Ιουνίου και τα τέλη Δεκεμβρίου.

Αυτές θα είναι χρονικές περίοδοι που θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες εσωτερικές και εξωτερικές τριβές. Μάλιστα, σε πολλές περιπτώσεις θα προκύψουν προσκλήσεις σε καριέρα, σχέσεις και κοινωνική ζωή. Επίσης, οι φετινές Σεληνιακές εκλείψεις θα ενεργοποιήσουν κάποιους σημαντικούς κύκλους σας: Θα επηρεάσουν τις ζώνες σας της αυτοέκφρασης, τις επαγγελματικές σχέσεις και την κοινωνική σας ανάπτυξη κατά τον Μάιο, Ιούνιο, Νοέμβριο και Δεκέμβριο!

zwdia-9-zvdia-9

Ωροσκόπιο 2021 Λέων Προβλέψεις Καριέρας

Αναμένεται μεγάλη αφθονία μέσα από την καριέρα σας, που μπορεί να αποκτηθεί από τις εκλείψεις του 2021. Ίσως σκεφτείτε ακόμη και να αλλάξετε καριέρα μέχρι το τέλος της χρονιάς. Οικονομικά, είστε σε πολύ ευνοϊκή θέση.

Υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα στον κόσμο γύρω σας, αλλά το μαχητικό σας ζώδιο βρήκε τρόπους να τα καταφέρει μέσα από όλες αυτές τις δυσκολίες. Πλέον αναγνωρίζετε πως δεν υπάρχει μαγική λύση, πέρα από τη σκληρή δουλειά! Είστε εδώ για να την κάνετε, συλλέγοντας τίτλους κάτω από τη ζώνη σας!

Η πολύπλευρη πρακτική σας στη διαχείριση του χρόνου, θα σας κάνει πραγματικά ασταμάτητους… Ακόμη και υπό τις αλλαγές που θα επιφέρει το τετράγωνο Δία-Ουρανού, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια σημαντική ενέργεια, που αντανακλά τη σύνδεση όλων αυτών των καταστάσεων. Μπορεί να σας γίνει ακόμη και αύξηση μισθού. Αλλά απαιτεί να δουλέψετε επιπλέον ώρες, αρκετά μερόνυχτα!

zodia-zvdia-75
Θα υπάρχει επίσης η αίσθηση του παιχνιδιού, ειδικά το υπόλοιπο του Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο: Τότε ο ανάδρομος Ερμής στους Διδύμους θα επιβραδύνει τις επικοινωνίες, από τις ζώνες σας της ανάπτυξης και της δημοτικότητας. Αλλά αυτό είναι ένα καλό χρονικό πλαίσιο, για να ασχοληθείτε με αγαπημένα χόμπι και να σκεφτείτε να τα μετατρέψετε σε επιχειρηματική ευκαιρία!

Η επιρροή του τετραγώνου Κρόνου – Ουρανού σε Υδροχόο και Ταύρο αντίστοιχα, φέρνει οδυνηρές επαγγελματικές εξελίξεις. Ίσως να υποκινήσει την ανάγκη για προσωπικές αλλαγές, μέσα από βασικά γεγονότα της χρονιάς. Ο Φεβρουάριος, ο Ιούνιος και ο Δεκέμβριος θα είναι οι μήνες που θα ανακάμψει το ζώδιό σας. Μην ασχολείστε με το τι πιστεύουν οι άλλοι για εσάς!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra