Ωροσκόπιο 2021 Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

miniaies-provlepseis-parthenos

Ωροσκόπιο 2021 Παρθένος Ετήσιες Προβλέψεις

Ωροσκόπιο 2021 Παρθένος Αυτή είναι μια σημαντική χρονιά για τη σταδιοδρομία σας!

Ο αναλυτικός σας εαυτός θα απολαύσει τη σκληρή δουλειά και την αφοσίωση που χρειάζεται, για να γίνουν τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Θα λάβετε επίσης μια μικρή ώθηση αγάπης από τον κοινωνικό σας κύκλο.

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Έχετε βοηθήσει πολύ κόσμο – και είναι καιρός να σας επιστραφεί το καλό που προσφέρατε. Το μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι ν’ αφήσετε τον εαυτό σας να απολαύσει τη διαδικασία! Μια σημαντική όψη στον δέκατο και τον τέταρτο οίκο σας, επηρεάζεται από τις τρέχουσες κομβικές διελεύσεις και τις σεληνιακές εκλείψεις!

Ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης θα διασχίζει τους Διδύμους και θα τονώσει τη ζώνη εξέλιξης της καριέρας σας, ζητώντας να απολαύσετε τη ζωή περισσότερο… Ακόμη και όταν συχνά σας πιάνει εμμονή με τον έλεγχο.

chartomantia-098

Ο Νότιος Δεσμός από τον Τοξότη, ζητά να αφήσετε πίσω ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον την ψυχή σας – και τα ψεύτικα σενάρια που σας έχουν κρατήσει πίσω. Πιο συγκεκριμένα, η ενέργειά σας συνδέεται με την Σεληνιακή Έκλειψη στις 26 Μαΐου, την δακτυλιοειδή έκλειψη στις 10 Ιουνίου, την Σεληνιακή Έκλειψη στις 19 Νοεμβρίου και την Ηλιακή στις 4 Δεκεμβρίου.

Αυτές οι ημερομηνίες θα βοηθήσουν να ορίσετε ένα πρόγραμμα, να δείτε τα πραγματικά μοτίβα που εκτυλίσσονται στη ζωή σας. Θα προκληθείτε στο μέγιστο, αλλά θα βρείτε τον δρόμο σας μέσα από τη δική σας προορισμένη διαδρομή. Έχετε πολλές δυνατότητες να αποδείξετε τον εαυτό σας φέτος, καθώς έχετε στόχο να ακμάσετε σε όλους τους τομείς: Και στον έρωτα και τα επαγγελματικά!

zwdia-3-zodia

Ωροσκόπιο 2021 Παρθένος Προβλέψεις Καριέρας

Είναι ωραίο να νιώθετε πως σας εκτιμάει ο κόσμος γύρω σας. Έχετε καταβάλλει χρόνια σκληρής δουλειάς και αφοσίωσης για να φτάσετε σ’ αυτό το σημείο. Ακόμα κι αν οι αγορές έχουν διακυμάνσεις και ακολουθούν άγνωστα μονοπάτια, το 2021 θα είναι ευεργετικό για την καριέρα σας γενικότερα!

Η θέση του Βόρειου Δεσμού στους Διδύμους, σημαίνει πως η σταδιοδρομία θα φέρει μια σημαντική αλλαγή στη ζωή σας. Προχωράτε προς έναν συγκεκριμένο πνευματικό βορρά, με τη δική σας προσωπική δύναμη. Η εύρεση της φωνής σας και η εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας, είναι τα σημεία που θα έχετε τα πιο δυνατά αποτελέσματα!

taro-6-9

Μπορεί να είναι το μυαλό σας, το σώμα ή μια πνευματική αφύπνιση που ωθούν τα ταλέντα σας στο επόμενο επίπεδο. Το 2021 θα είναι υπέροχο για όσους Παρθένους θα ήθελαν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση ή να τολμήσουν μια καριέρα που κάποτε σας φόβιζε. Είναι η χρονιά που θα ξεφύγετε από παλιούς κύκλους, θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να αναλάβει τις ευθύνες του!

Η έκφραση των απόψεών σας δεν είναι ποτέ πρόβλημα… Αλλά το να εκφράζετε αυτό που θεωρείτε λάθος ή σωστό, είναι επίσης μέρος μιας διαδικασίας αλλαγών. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή τον Ιανουάριο, θα σας προσφέρει καλύτερη ευθυγράμμιση με την προσωπική σας ανάγκη για οργάνωση!

Παράλληλα πρέπει να τακτοποιηθούν οι οικονομικές σας υποθέσεις, ειδικά αν έχετε να φροντίσετε ένα μακροχρόνιο χρέος. Οι καθημερινές αλλαγές που μπορείτε να ξεκινήσετε από τις αρχές του έτους, θα ενισχύσουν την ποιότητα ζωής σας μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2021!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zwdia-9988