Ωροσκόπιο 2021 Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

zwdio-skorpios-romantika-mystika

Ωροσκόπιο 2021 Σκορπιός Ετήσιες Προβλέψεις

Ωροσκόπιο 2021 Σκορπιός Αυτή είναι μια εξαιρετικά σημαντική χρονιά για το δυναμικό σας ζώδιο, Σκορπιοί!

Αρκετές διελεύσεις αναμένονται σε διάφορα σημεία του προσωπικού σας χάρτη, προσφέροντάς σας ολοκαίνουργιες προοπτικές.

Αλλά θα απαιτήσουν παράλληλα να πάρετε αποφάσεις, που θα βελτιώσουν τόσο την οικογενειακή όσο και την επαγγελματική σας ζωή!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αυτή η ατμόσφαιρα συνδυάζει διάφορους τομείς των προσωπικών σας υποθέσεων. Ζητά να εξετάσετε τις μακροπρόθεσμες ρυθμίσεις σας με την οπτική ενός ηγέτη, επιστάτη και θεραπευτή!

Το 2021 φέρνει ένα σημαντικό τετράγωνο, μεταξύ του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στο αντικρινό σε εσάς ζώδιο του Ταύρου. Αυτό δημιουργεί ένα Τ- τετράγωνο στο δικόν σας χάρτη. Είναι μια δύσκολη αστρολογική ενέργεια που θα την βιώσετε εντονότερα στα μέσα Φεβρουαρίου, στα μέσα Ιουνίου και στα τέλη Δεκεμβρίου!

chartomantia-098

Ωστόσο, θα οδηγήσει σε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Μπορεί να υπάρχουν πολλά απρογραμμάτιστα γεγονότα, που τελικά θα καθορίσουν τη μοίρα σας και επηρεάζουν τις καταστάσεις στο σπίτι και την καριέρα σας. Μπορεί ακόμη και να σκεφτείτε κάποιες μετακινήσεις για τη δουλειά ή μια μετεγκατάσταση!

Ο κυβερνήτης σας ο Πλούτωνας θα είναι ανάδρομος μέσα στον Αιγόκερω, μεταξύ 28 Ιουνίου και 7 Οκτωβρίου. Αυτό το χρονικό πλαίσιο καθίσταται βασική ζώνη επανεξέτασης όσων πρέπει ακόμη να επιτευχθούν, προκειμένου να αισθανθείτε πιο ώριμοι. Θα ανακτήσετε την προσωπική σας εξουσία, σε πτυχές που νιώθατε πως είχατε χάσει την εμπιστοσύνη σας!

zwdia-zvdia-alex

Κανείς δεν ξέρει τι βράζει κάτω από την επιφάνεια σε όλες τις αλληλεπιδράσεις σας, γι’ αυτό μην ξεχνάτε τη μεγάλη εικόνα. Να ξέρετε ότι το σύμπαν θέλει πάντα να πετύχετε όσα έχετε σκεφτεί… Και αυτή η χρονιά δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό τον κανόνα!

Ωροσκόπιο 2021 Σκορπιός Προβλέψεις Καριέρας

Το αποφασιστικό σας ζώδιο είναι πάντα πάνω από τις τρέχουσες τάσεις της αγοράς, στον τομέα της επιχείρησής σας. Είστε εξαιρετικοί στην προώθηση του εαυτού σας, έτοιμοι και πρόθυμοι να επενδύσετε χρόνο σε όσα πραγματικά μετράνε για το μέλλον σας!

Δεν έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε μια καλύτερη συμφωνία ή μερικές θυσίες, για να φτάσετε εκεί που πρέπει. Και είναι αρκετά ενδιαφέρον για φέτος, το γεγονός ότι τα τετράγωνα μεταξύ του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο, ενεργοποιούν περιοχές του χάρτη σας που απαιτούν συμβιβασμό!

Αυτό μπορεί να υποδεικνύει ξαφνικά γεγονότα ή αλλαγές στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, να συνδέσει την οικογένειά σας με την καριέρα. Αν ανησυχείτε για την οικονομική υποστήριξη της οικογένειάς σας, το 2021 είναι καλή χρονιά για να πάρετε πραγματικά ένα ρίσκο και να δείτε πώς αποδίδει. Φυσικά θα απαιτήσει τεράστια γενναιότητα και προσωπική καθοδήγηση… πέρα ​​από την πεποίθηση!

taro-6-9
Πραγματικά προκαλείτε τον εαυτό σας πέρα ​​από τα όριά σας, ειδικά με τα εξέχοντα τετράγωνα που σας επηρεάζουν στις 14 Φεβρουαρίου, στις 14 Ιουνίου και στις 24 Δεκεμβρίου. Αυτοί θα είναι παράγοντες, που θα το αλλάξουν εντελώς στο τέλος. Θα μπορέσετε να ξεφύγετε από έναν κύκλο που κάποτε σας κράτησε πίσω, θα μπορέσετε επίσης να δείτε πού πρέπει να βελτιωθείτε. Και ίσως να αφορά μια πολύ προσωπική απόφαση, όχι μόνο για τη συνολική σας ανάπτυξη αλλά και για μια επανάσταση στην καριέρα σας!

Η χρονιά επισημαίνει ότι ήρθε η ώρα να μην βάλετε φραγμούς στα όνειρά σας. Το πεπρωμένο σας περιμένει στο δρόμο… Και το να είστε ένας αποτελεσματικός ηγέτης, θα σας κάνει το υψηλότερο πρότυπο όλων!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA