Ωροσκόπιο 2021 Τοξότης Ετήσιες Προβλέψεις

SagittariusINCRYSTALS

Ωροσκόπιο 2021 Τοξότης Ετήσιες Προβλέψεις

Ωροσκόπιο 2021 Τοξότης Υπάρχει μια θαυμαστή ενέργεια γύρω σας, που είναι αρκετά αναζωογονητική για το ζώδιό σας!

Θα βιώσετε στιγμές ενδοσκόπησης – που θα ξύσουν παλιές πληγές, όπως και μεγάλες στιγμές στις φιλίες σας!

Η Σεληνιακή και Ηλιακή Έκλειψη στα εδάφη σας και στο ζώδιο των Διδύμων, θα βοηθήσουν να αποκτήσετε πλήρη προοπτική και να παρατηρήσετε τον κόσμο μέσα από μια καινούργια οπτική!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Θα συνειδητοποιήσετε πολλά πράγματα φέτος, που θα σας οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη πορεία. Για παράδειγμα, η Έκλειψη Σελήνης στις 26 Μαΐου στο ζώδιό σας, θα παράσχει μια τεράστια απελευθέρωση στην προσωπική σας ζωή, που καθαρίζει και ενισχύει. Μπορεί να αφορά ένα ενεργητικό μπλοκάρισμα που είχατε για χρόνια, που τώρα το αναδύει και το απελευθερώνει από τη ζωή σας!

Μπορεί να αισθανθείτε πιο εκτεθειμένοι από όσο συνήθως – αλλά κι αυτό είναι σημάδι των αλλαγών. Και ακολουθεί μια φωτιζόμενη δακτυλιοειδή Ηλιακή Έκλειψη, στους Διδύμους και τον έβδομο οίκο σας των συνεργασιών στις 10 Ιουνίου: Δεν θα υπάρχει μέρος για να κρυφτείτε!

zwdia-66

Είστε περήφανοι για αυτά που πιστεύετε! Ο στόχος φέτος είναι να μάθετε να εκφράζεστε πιο εγκάρδια. Η εκτίμηση της ζωής και η ζωντάνια, είναι αυτό που έχει σημασία αυτές τις μέρες. Παρά τις δυσκολίες που επικρατούν στον κόσμο, μπορείτε να νιώσετε την αγάπη ακόμα και μέσα στις πιο δύσκολες στιγμές! Η χρονιά ολοκληρώνεται με μια ολική Ηλιακή Έκλειψη στο ζώδιό σας στις 4 Δεκεμβρίου. Αυτή θα αναφλέξει τα πάθη σας και θα φέρει καρποφόρα μηνύματα από τις κοσμικές δυνάμεις!

Ωροσκόπιο 2021 Τοξότης Προβλέψεις Καριέρας

Το σημαντικό μάθημα για το φλογερό σας ζώδιο το 2021, περιλαμβάνει μια συνειδητοποίηση: Είστε σε θέση να αντέξετε – και να διατηρήσετε την ικανότητά σας να οικοδομείτε; Υπάρχει ένα πλήθος επεκτατικών κοσμικών διελεύσεων, που συναντούν άμεσα ανασταλτικές ενέργειες!

prodosiaΘα έχετε σημαντική επιρροή από το σκληρό τετράγωνο Κρόνου – Ουρανού, σε Υδροχόο και Ταύρο αντίστοιχα. Αυτό πρόκειται να παίξει καίριο ρόλο στις επιχειρηματικές και οικονομικές σας υποθέσεις φέτος!

Οι δυσκολότερες μέρες αυτού του τετραγώνου είναι στις 14 Φεβρουαρίου, 14 Ιουνίου και 24 Δεκεμβρίου. Αλλά θα συνεχίσουν τις διελεύσεις τους μέσα από τις ζώνες σας της οργάνωσης και της επικοινωνίας, καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μπορεί να επιφέρουν ξαφνικές διακυμάνσεις στις παγκόσμιες αγορές ή/και επαναστατικούς κύκλους, που μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που εργάζεστε γενικότερα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Το ζώδιό σας προσαρμόζεται πάντα στις συνολικές υποθέσεις της κοινωνίας. Τώρα είναι η δική σας ώρα να λάμψετε, αν εργάζεστε σε δημόσιους και κοινωνικούς τομείς. Αν κρυβόσασταν πίσω από κλειστές πόρτες, ένας προβολέας θα πέσει πάνω σας και θα απαιτήσει να ρισκάρετε και να προχωρήσετε στο άγνωστο!

Τα οικονομικά σας θα έχουν μικρές διακυμάνσεις. Αλλά οι κύκλοι εκλείψεων θα βοηθήσουν να ακολουθήσετε τα όνειρά σας, να εντοπίσετε τι είναι πραγματικά πιο σημαντικό για εσάς. Η ανάδρομη κίνηση του Ερμή θα εκκινήσει ορισμένα μοτίβα που πρέπει να αντιμετωπιστούν, μεταξύ 29 Μαΐου και 22 Ιουνίου. Συγκεκριμένα, μπορεί να αφορούν την προσεκτική εξέταση των οικονομικών σας συνηθειών μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra