Ωροσκόπιο 2021 Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις

Aquarius

Ωροσκόπιο 2021 Υδροχόος Ετήσιες Προβλέψεις

Ωροσκόπιο 2021 Υδροχόος Το 2021 θα είναι η χρονιά σας!

Όλα αφορούν το συνεχώς εξελισσόμενο ζώδιό σας, που παρουσιάζει μια μοναδική και αποδεκτή προοπτική στον κόσμο γενικά.

Είστε εδώ για να δώσετε έμπνευση στον πλανήτη, καθώς όλοι γύρω σας φαίνεται να είναι πολύ μπερδεμένοι σχετικά με την πορεία που θ’ ακολουθήσουν!

zodia-taro-45

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αγαπητοί Υδροχόοι, είστε έτοιμοι να αγκαλιάσετε και να εκτιμήσετε τα καταπληκτικά δώρα που σας επιφυλάσσει το σύμπαν! Οι εκπλήξεις θα σας περιμένουν σε κάθε γωνία. Καθώς ο Κρόνος μπήκε για λίγο στο ζώδιό σας το 2020 – κατά τον εξάμηνο ανάδρομο κύκλο του, έχετε μια ιδέα για το πού θα κατευθυνθείτε φέτος!

Τώρα ο πλανήτης της πειθαρχίας περνά στο ζώδιό σας και φέρνει άγνωστες ανατροπές, πολλές εκπλήξεις και περιπέτειες. Η χρονιά χαρακτηρίζεται από έντονα τετράγωνα μεταξύ Κρόνου-Ουρανού, στο ζώδιό σας και στο ζώδιο του Ταύρου διαδοχικά. Επειδή τα εμπλεκόμενα ζώδια έχετε κυβερνήτες αυτούς τους δύο πλανήτες, θα βιώσετε από κοινού ένα εκθετικό μάθημα!

zwdia-66

Θα υπάρχει μια ισχυρή σύνδεση με τον ίδιο τον χρόνο αυτή την εποχή. Μπορεί καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς να νιώθετε πως ο χρόνος κινείται εξαιρετικά γρήγορα, είτε επιβραδύνεται με ρυθμό παγίωσης!

Τα πιο σκληρά τετράγωνα σχηματίζονται στις 14 Φεβρουαρίου, τις 14 Ιουνίου και τις 24 Δεκεμβρίου. Αυτά θα δοκιμάσουν πραγματικά την αίσθηση του χρόνου σας γενικότερα. Ο καίριος στόχος αυτής της ενέργειας, είναι να ευθυγραμμιστείτε με την πνευματική σας επίγνωση και να λάβετε αποφάσεις μέσω της διαίσθησής σας!

zwdia-9-zvdia-9

Ωροσκόπιο 2021 Υδροχόος Προβλέψεις Καριέρας

Έρχεται τύχη στα οικονομικά σας φέτος, Υδροχόε! Και όπως συμβαίνει με όλα τα άλλα πεδία της ζωής σας αυτές τις μέρες, οι επαγγελματικές εξελίξεις θα εμφανίζονται από το πουθενά!

Ακόμη και όταν ο Ουρανός διασχίζει τον Ταύρο και τον προσωπικό τέταρτο οίκο σας, λαμβάνετε βοήθεια από τη σταθερότητα του Κρόνου μέσω του πρώτου οίκου σας: Θα ενισχύσει την αλληλεπίδρασή σας, για να συνεχίσετε να έχετε δομή και να καθοδηγείστε.

Δεν είστε μόνο το πρόσωπο, αλλά και η ατμόσφαιρα της χρονιάς! Αυτή είναι η εποχή του Υδροχόου – και θα αξιοποιήσει τη δύναμή της με υπέροχες εκπλήξεις, που θα εκτιμήσετε ιδιαίτερα!

zwdia-zodia-astrologia-65

Όλα μπορούν να οδηγήσουν σε οικονομικούς διακανονισμούς και συμβάσεις, που κάποτε φαίνονταν πολύ δεσμευτικές ενώ τώρα έχουν πιο διαπραγματεύσιμους όρους. Αυτή είναι μια υπέροχη στιγμή για να σκεφτείτε να επιστρέψετε στο σχολείο, να αλλάξετε καριέρα ή ακόμα και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο. Θα ευνοηθούν όσοι ασχολούνται με τα εικαστικά ή με επιχειρήσεις που απαιτούν δημόσιες σχέσεις!

Να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί την περίοδο των ανάδρομων κύκλων του Ερμή φέτος… Γιατί θα πρέπει να βρείτε το δρόμο σας, μέσα από την επίλυση διαφορών και κάποια δυσκολία στην επικοινωνία. Οι ανάδρομοι κύκλοι του Ερμή θα σας επηρεάσουν από τα μέσα Ιανουαρίου ως τα μέσα Μαρτίου, από τέλη Μαΐου ως αρχές Ιουλίου, και από αρχές Σεπτεμβρίου ως τα μέσα Νοεμβρίου. Αυτά τα χρονικά διαστήματα αλλάζουν το παιχνίδι της χρονιάς και σας κάνουν ιδιαίτερα δημιουργικούς!

Διαβαστε τις ετησιες  προβλεψεις 2021 για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76