Όλες οι σχέσεις θα ρυθμιστούν 10-16/10

zwdio-tayros

Όλες οι σχέσεις θα ρυθμιστούν 10-16/10 .

Όλες οι σχέσεις θα ρυθμιστούν : Η μαγεία των συναισθημάτων αιωρείται στην ατμόσφαιρα αυτή την εβδομάδα και είναι εξαιρετικά μεταδοτική!

Αν μελαγχολείτε κάτω από τον σκοτεινό φθινοπωρινό ουρανό, μπορείτε να φορέσετε το πιο ζεστό πουλόβερ σας και να «δημιουργήσετε» νέους τρόπους για να έρθετε πιο κοντά με τους αγαπημένους σας.

Η αντίσταση θα είναι μάταιη μέχρι την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, όταν ο ευγενικός Δίας στον Υδροχόο θα τυλίξει στην αγκαλιά του τον Ήλιο του Ζυγού .

zodia-taro-45

Μ’ αυτούς τους πλανήτες να χτυπούν μια τόσο αρμονική χορδή, όλες οι σχέσεις θα ρυθμιστούν. Καθώς και τα δύο ουράνια σώματα βρίσκονται προς το παρόν σε ενθουσιώδη αέρινα ζώδια, αυτή θα είναι η τέλεια εβδομάδα για να «δρομολογήσετε» ένα έργο.

Πρέπει όμως να περιμένετε μέχρι ο Δίας και ο Ερμής ολοκληρώσουν επίσημα τις ανάδρομες πορείες τους στις 18 Οκτωβρίου πριν κάνετε τη ΜΕΓΑΛΗ αποκάλυψη. Ακόμα κι αν απλά κριτικάρετε ένα μουσικό βίντεο ή μια προκλητική φωτογραφία, θα δημιουργήσετε μεγάλο ενδιαφέρον – αν όχι πάταγο. Αντί να αφήσετε να επεκταθούν άγρια οι κοινωνικές καταστάσεις, αναλάβετε δράση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66

Όλες οι σχέσεις θα ρυθμιστούν 10-16/10 .

Στη συνέχεια, μπορείτε να κατευθύνετε το ρεύμα προς το επιθυμητό σας εγχείρημα – ή την γοητευτική σας περιπέτεια!

Τι πρέπει να κρύψετε και τι να αποκαλύψετε? Η απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα μπορεί να σας μπερδέψει αυτή την Κυριακή καθώς ο γεμάτος ζωντάνια Ήλιος από τον Ζυγό μπλέκει σε μια μπερδεμένη γωνία με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα στον Αιγόκερω που έχει συνείδηση της κατάστασης.

Ακόμα κι αν έχετε κερδίσει το δικαίωμα να καυχιέστε, κρατήστε μυστικά τα εμπορικά απόρρητα, μέχρι να εδραιωθεί η εμπιστοσύνη. Είναι πολύ δύσκολο να «διαβάσει» κάποιος όλα τα πρόσωπα στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια του τετραγώνου Ήλιου/Πλούτωνα. Και ο ανάδρομος Ερμής στον Ζυγό δεν θα διευκολύνει τα πράγματα αυτή την εβδομάδα.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 10-20/10 Δεύτερο Δεκαήμερο Οκτώβριος 2021

tarw-taro-xartomanteia

Όλες οι σχεσεις θα ρυθμιστούν 10-16/10 .

Οι ανταγωνιστές μπορεί να καραδοκούν ή να ζηλεύουν μέχρι φθόνου, επειδή δεν αντέχουν να βλέπουν κάποιον άλλον να λάμπει. Προστατέψτε τα όνειρά σας σαν ανεκτίμητα πετράδια, θωρακίζοντας τον τομέα σας και όντας διορατικοί με τις παρέες που κάνετε. Η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε τη σκοτεινή πλευρά μας.

Αν η δική σας εμφανιστεί την Κυριακή, μην κατακρίνετε τον εαυτό σας. Απλά λάβετε κάποια μέτρα για να μετριάσετε τον αντίκτυπο. Συντονιστείτε με τις σκέψεις σας ή ζητήστε διαβεβαιώσεις για να σιγουρευτείτε πως σας υποστηρίζουν. Να θυμάστε ότι οι άνθρωποι δεν είναι μέντιουμ για να διαβάζουν το μυαλό. Αντί λοιπόν να αφήνετε υποδείξεις ή να υποθέτετε πως οι ενέργειές σας είναι «προφανείς» δηλώστε με σαφήνεια τις προθέσεις σας… μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη!

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

OLYMPUS DIGITAL CAMERA