Όλοι παίρνουν μια δόση σκληρής αγάπης κατά την περίοδο του Αιγόκερω

erwtikes-evdomadiaies-provlepseis-9-15-6

Όλοι παίρνουν μια δόση σκληρής αγάπης κατά την περίοδο του Αιγόκερω .

Όλοι παίρνουν μια δόση σκληρής αγάπης : Καθώς πλησιάζετε προς το νέο έτος, μπορεί να κάνετε δύο πράγματα: να αναλογίζεστε τα ορόσημα του 2022 και να ορίζετε προθέσεις για το επόμενο έτος. Αυτό ευθυγραμμίζεται τέλεια με την εποχή του Αιγόκερω.

Όχι μόνο ο εργατικός Αιγόκερως επιβάλλει την υπογραφή του, την σκληρή αγάπη, σε όλα τα ζώδια, αλλά και έντονες ανάδρομες κινήσεις θα μας σαρώσουν επίσης.

Όταν ο φιλόδοξος Αιγόκερως έχει την καρδιά του σε κάτι, καταβάλλει δουλειά για να το αποκτήσει – κάτι που μπορεί να εξηγήσει το κίνητρο που νιώθουμε κατά τη διάρκεια της εποχής της θαλάσσιας κατσίκας.

zodia-taro-45

 

Η ακλόνητη πίστη τους και η πραγματιστική προσέγγιση της ζωής μας εμπνέουν να δουλέψουμε σκληρά και να δούμε τα πράγματα ορθολογικά και όχι συναισθηματικά. Επειδή η εποχή του Αιγόκερου ξεκινά πάντα το χειμερινό ηλιοστάσιο, είναι μια όμορφη στιγμή για να στοχαστείτε και να φυτέψετε σπόρους.

Παρά τις δυνατές δονήσεις της σεζόν του Αιγόκερω 2022, υπάρχουν μερικές ουράνιες παγίδες . Πρώτον, ο Άρης εξακολουθεί να είναι ανάδρομος μέχρι τις 12 Ιανουαρίου, θα συνεχίσει να εξαντλεί την ενέργειά μας. Ο ανάδρομος Ερμής προσθέτει στο δράμα όταν ξεκινά στις 29 Δεκεμβρίου.

Αυτές οι αναδρομές συχνά προάγουν τη νοσταλγία… και ας είμαστε ειλικρινείς, τον πειρασμό να στείλετε μήνυμα στον πρώην σας ή να γλιστρήσετε ξανά σε παλιές συνήθειες. Ευτυχώς, υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα που εκφοβίζουν έναν Αιγόκερω.

chartomantia-098

Οι επόμενες εβδομάδες θα χτυπήσουν τον καθένα διαφορετικά. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς η εποχή του Αιγόκερω 2022 θα επηρεάσει το ζώδιό σας.

Κριός

Σηκωθείτε και λάμψτε, Κριοί. Η εποχή του Αιγόκερω σας υπενθυμίζει ότι η στιγμιαία ικανοποίηση είναι φευγαλέα και οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας απαιτούν ακούραστη προσπάθεια. Επικεντρωθείτε στον στοχασμό και στην άφθονη ξεκούραση.

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εξασκήσεις την λιγότερο αγαπημένη σου λέξη, την υπομονή, και να ξεκαθαρίσεις το όραμά σου .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-6-9

Όλοι παίρνουν μια δόση σκληρής αγάπης κατά την περίοδο του Αιγόκερω .

Ταύρος

Η εποχή του Αιγόκερω αλλάζει την οπτική σας, Ταύρε, σας κάνει πιο περίεργους και πιο ανεξάρτητους από ποτέ. Ακολουθήστε τον δρόμο που δείχνει η διαίσθησή σας. Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χρόνο του Αιγόκερω για να γειωθείτε και να γίνετε αγαπητός και αποδεκτός στον εαυτό σας . Είσαι ένα παράδειγμα για όλους πώς να αξιοποιήσεις αυτή την αγάπη με το να είσαι ο εαυτός σου .

Δίδυμοι

Ποιος μπορεί να σε κατηγορήσει ότι είσαι ανήσυχος, Δίδυμε; Ο Άρης και ο Ερμής καταστρέφουν τα εκατομμύρια των ιδεών και των έργων που έχετε στα σκαριά. Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να αποσυρθείτε από τη φασαρία, να γυρίσετε προς τα μέσα και να διερευνήσετε τις απογοητεύσεις σας. Έχετε αισθανθεί εκτός ελέγχου συναισθηματικά τον τελευταίο καιρό με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας. Η ένταση που νιώθεις προέρχεται επίσης απο τους ανάδρομους .

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/12 – 3ο 10ήμερο Δεκέμβριος 2022

zwdia-tarw-zodia-19Καρκίνος

Ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε μερικές προκλήσεις αυτή τη σεζόν, Καρκίνοι. Ελέγξτε τις σχέσεις σας και τα  βαθιά ριζωμένα ζητήματα που μπορεί να μην είναι τόσο προφανή. Ώρα να βγεις από το καβούκι σου! Νιώθεις παράξενα, αλλά η το νερό πάντα βοηθάει . Μπορείτε να κάνετε ένα ζεστό μπάνιο, να κολυμπήσετε ή να επισκεφτείτε την παραλία; Δώσε μερικές αγκαλιές και μαγειρέψτε με έναν φίλο. Η ισορροπία είναι η λέξη σου για τον επόμενο μήνα!

 

 Λέων

Η εποχή του Αιγόκερω μπορεί να φαίνεται σαν να βρέχει στην παρέλασή , Λέοντες, αλλά μην ανησυχείτε. Το να βάζετε τις προτεραιότητές σας στη σειρά θα αποδειχθεί πολύ χρήσιμο καθώς θα μπείτε στη νέα χρονιά. Μην αφήνεις την περηφάνια σου να σε εκμεταλλεύεται. Ο Πλούτωνας έρχεται τον επόμενο χρόνο στο αντίπαλό σας ζώδιο, τον Υδροχόο ,κάτι που θα βάλει στο προσκήνιο τον τρόπο με τον οποίο σχετίζεστε με την κοινωνία. Αυτή είναι η ώρα σας να εστιάσετε στην ευρύτερη εικόνα και στην κοινότητά σας — όχι στον εαυτό σας. Γίνε ο ηγέτης που όλοι ξέρουμε ότι μπορείς να γίνεις.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-provlepseis-44

 

Παρθένος

Νιώθεις ότι δεν έχεις έμπνευση, Παρθένε; Η εποχή του Αιγόκερω καθιστά πιο δύσκολο να αξιοποιήσετε τη δημιουργικότητά σας, γι’ αυτό ψάξτε νέες ιδέες που θα σας δώσουν χαρά . Σταματήστε να ελέγχετε εντελώς συναισθηματικά τις καταστάσεις .

Ώρα για να βγείτε από τη ζώνη άνεσής σας και να επεκταθείτε στο άγνωστο της επόμενης χρονιάς. Δοκιμάστε κάτι νέο και διαφορετικό, ειδικά καθώς ο κυβερνήτης πλανήτης σας , ο Ερμής , γυρίζει ανάδρομος, αυτό θα εξυπηρετήσει πάρα πολύ τον μελλοντικό σας εαυτό.

Ζυγός

Επιστροφή στα βασικά, Ζυγέ. Η εποχή του Αιγόκερω σας παρακινεί να βασιστείτε στους οικογενειακούς σας δεσμούς για να υποστηρίξετε τους κύριους στόχους σας, είτε πρόκειται για την εύρεση ενός μέντορα είτε ακόμη και για τον εαυτό σας. Έχετε επικεντρωθεί πάρα πολύ στους άλλους , αυτούς τους τελευταίους μήνες. Είναι καιρός να κάνεις αυτό που θέλεις και να είσαι αυτός που θέλεις  . Φροντίστε πρώτα τον εαυτό σας και ετοιμάστε τον για την αλλαγή.

zodia provlepseis

Σκορπιός

Ήταν ένα αρκετά δύσκολο ταξίδι του 2022 μέχρι στιγμής, Σκορπιέ, αλλά η εποχή του Αιγόκερω είναι η απόλυτη επίδειξη της  εσωτερικής ανάπτυξής σας φέτος. Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα πιο ορθολογικά παρά συναισθηματικά. Καθώς ο Άρης φεύγει από την ανάδρομη πορεία, θα νιώθετε πολύ πιο ανάλαφροι και ελεύθεροι .Μοιραστείτε τη σοφία σας με τον κόσμο. Όλοι έχουμε πολλά να μάθουμε από εσάς!

 

 Τοξότης

Η εποχή του Αιγόκερω σε κάνει ανήσυχο, Τοξότη. Ενώ μπορεί να αισθάνεστε ότι θα έπρεπε να εργάζεστε υπερωρίες για να εκπληρώσετε τους οικονομικούς σας στόχους, μπορεί να μην έχετε το φυσικό κίνητρο να το κάνετε. Κάντε ένα διάλειμμα  αυτή τη στιγμή για προγραμματισμό, όχι για δράση. Τον τελευταίο καιρό νιώθεις ότι όλα είναι σε ρυθμό σαλιγκαριού, αλλά όλα αυτά αλλάζουν. Η περιπέτεια και ο ενθουσιασμός είναι στον ορίζοντα, οπότε μην αποθαρρύνεστε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ακινησίας.

Διαβαστε επισης : Τράπουλα Κατίνας 21-31/12 – 3ο 10ήμερο Δεκέμβριος 2022

μελλοντολόγος

Όλοι παίρνουν μια δόση σκληρής αγάπης κατά την περίοδο του Αιγόκερω .

Αιγόκερως

Χρόνια πολλά, Αιγόκερε! Υποβάλλετε μεγάλες αλλαγές και μπορεί να δυσκολευτείτε να συμφιλιώσετε τους παλιούς πρακτικούς τρόπους σας με τον νέο σας εαυτό ή να αισθάνεστε χαμένοι καθώς εξελίσσεστε σε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Για να αντεπεξέλθετε, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και δώστε του αρκετή ξεκούραση. Τα μαθήματά σας αποδίδουν και προχωράτε προς τα γνωστά μονοπάτια της εποχής του Υδροχόου .

300x300aΥδροχόος

Η διαίσθησή σας είναι ισχυρή, Υδροχόε – αλλά μερικές φορές, είναι όλα στο μυαλό σας. Αναμένετε αυτές οι ανάδρομες κινήσεις να προκαλέσουν μεγάλη ομίχλη και σύγχυση. Αποφύγετε να αφήσετε τις αυταπάτες να πάρουν τη θέση του οδηγού. Ο κόσμος βρίσκεται στον όριο μιας τεράστιας αλλαγής και ποιος θα ηγηθεί; Εσείς! Ο ανθρωπιστής, εραστής όλων – έχεις τόσα πολλά να μας διδάξεις όλους και είμαστε όλοι εδώ για αυτό.

 

Ιχθύς

Είναι εντάξει να παραδεχτείς ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο, Ιχθύ, και μπορεί να χρειαστείς λίγη αφύπνιση για να το καταλάβεις. Το να στηρίζεσαι στους φίλους σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Καθώς έρχεται αυτή η εποχή του Αιγόκερω, επιτρέψτε στον εαυτό σας να εκφράσει τα όνειρα και τα οράματά του .

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-3-zodia