Όνειρα επιθυμίες και ατελείωτες πιθανότητες 10-11/02

sxeseis-sagapw

Όνειρα επιθυμίες και ατελείωτες πιθανότητες 10-11/02 .

Όνειρα επιθυμίες : Η νέα σελήνη στον Υδροχόο ανθίζει και απομακρύνεται από το τετράγωνό της με τον τον Ουρανό στον Ταύρο.

Ταυτόχρονα, ο Ερμής στον Υδροχόο κλείνει σε ένα τετράγωνο με τον Δία στον Ταύρο .

Οι μυριάδες ιδέες, αισθήσεις και επικοινωνίες περιπλέκουν μια αποσπασματική διάθεση.

zodia-taro-45

Μπορεί να αποσπάμε την προσοχή μας με λεπτομέρειες ή μπορεί να μας αποσπούν την προσοχή κάποιες διακοπές. Σε κάθε περίπτωση, συλλέξτε πιθανά εμπευσμένα σχέδια για αργότερα αντί να βιαστείτε να τα εφαρμόσετε ή να μεταδώσετε. Μπορεί να θέλετε να τα βελτιώσετε πριν τα μοιραστείτε.

Το  βράδυ του Σαββάτου , η Σελήνη των Ιχθύων που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα ενώνεται με τον Κρόνο και η Αφροδίτη στον Αιγόκερω που κυβερνάται από τον Κρόνο παίρνει ένα εξάγωνο προς τον Ποσειδώνα (συνεχίζεται όλο το Σαββατοκύριακο). Η Σελήνη πηγαίνει στο εξάγωνο με τον Δία.

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-astra-tarot

Νιώθεις μόνος; Αισθάνεστε περιορισμένοι;

Ίσως να είστε λίγο μπερδεμένοι και να νιώθετε τα αποτελέσματα της πρακτικής απομόνωσης. Φανταστείτε έναν τρόπο να ξεσπάσετε.

Δεν υπάρχει υποκατάστατο για την γνήσια σύνδεση, για κάποιον που μοιράζεται τις αξίες σας ή το όνειρό σας. Ίσως ήρθε η ώρα να μοιραστείτε λίγο από τον μαγικό εσωτερικό σας κόσμο.

Ένα αμοιβαίο άνοιγμα έρχεται μόνο αν ρισκάρετε. Αυτή η διάθεση διευκολύνει την ανοιχτή ανάμειξη με ένα ζεστό αναισθητικό της αναζήτησης του ανήκειν. Απολαυστικό;;;;… με ένα πόδι στην γη.

Το τηλεφωνημα που μπορει να αλλαξει τη ζωη σου…!!! – Διάλεξε τον Αστρολόγο σου

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Όνειρα επιθυμίες και ατελείωτες πιθανότητες 10-11/02

Την Κυριακή, η Σελήνη των Ιχθύων είναι σε εξάγωνο με τον Ουρανό και στη συνέχεια πηγαίνει σε εξάγωνο με την  Αφροδίτη και μετά ενώνεται με  τον Ποσειδώνα. Ο Χείρωνας οδεύει προς τη σύνδεση με τον βόρειο δεσμό στον Κριό (όλο το Σαββατοκύριακο).

Σάββατο βράδυ, μπαίνουμε στη ροή: Κυριακή, η ροή γίνεται άγρια και ελεύθερη (και απολαυστικά γλυκιά)! Το όνειρο, η επιθυμία, το θόλωμα και μετά η επανεμφάνιση των ορίων… έχουμε τόσες πολλές δυνατότητες για ανάπτυξη και βελτίωση, αλλά ποιος ήξερε ότι θα μπορούσε να αισθανθεί τόσο καλά αν τα βάλει όλα μαζί;

zodia-0988

Εκτιμήστε όλα όσα έχετε δουλέψει, ονειρευτείτε. Είναι όλα εκεί, ακόμα κι αν δεν λειτούργησαν στην αρχική τους μορφή.

Συναρπαστικό;;… ναι. Αυτή η επιρροή ενθαρρύνει επίσης την εφαρμογή απολαύσεων που εκκολάπτονται με τρόπους που δεν έχετε ακόμη δοκιμάσει ή φανταστεί.

Η βοήθεια είναι διαθέσιμη , και τα πράγματα αρχίζουν να αποδίδουν καθώς τα βάζετε σε δράση.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

dream

Μια ευφάνταστη διάθεση είναι απολαυστική. Το να νιώθουμε ευχάριστα μας βοηθά να ανοίξουμε την φυσαλίδα μας  στη μαγεία των άπειρων φυσαλίδων που συνδέονται.

Επωφεληθείτε από τις προσφερόμενες συνδέσεις. Ανοίξτε πόρτες, παράθυρα και συνδυάστε τη φαντασία σας με αυτή του ο,τι και όποιον βρείτε εκεί έξω.

Έχετε σχέδια για το Σαββατοκύριακο;

Αναλυτικες προβλεψεις για το Σαββατοκυριακο καθε ζωδιου

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-zwdia-tarw