Όψεις 05/03 Ανάδρομος Ερμής – Το παρελθόν θα ξαναχτυπήσει την πόρτα των χωρισμένων!

ermis-anadromos

Όψεις 05/03 Ανάδρομος Ερμής – Το παρελθόν θα ξαναχτυπήσει την πόρτα των χωρισμένων!

Από 05-28/03 ο ασταμάτητος Ερμής θα γυρίσει ανάδρομος μέσα στον ζωδιακό οίκο των Ιχθύων.

Όψεις 05/03 Ανάδρομος Ερμής, Πιο αναλυτικά:

Κριός

zodia-taro-45

Δεν είστε μέσα σε καλή διάθεση, αλλά αυτό θα διορθωθεί από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, καθώς χρήματα και εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, θα σας ικανοποιήσουν!
Θετική ημέρα : 06/03

Ταύρος

Μέσα στο επόμενο διάστημα, θα υπάρξουν σημαντικές ευκολίες και ευκαιρίες στην προσωπική σας ζωή, για είστε μόνιμα και επίσημα με τον άνθρωπο που αγαπάτε και είστε έτοιμοι για όλα.
Θετική ημέρα : 10/03

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

ωροσκοπιο-98

Όψεις 05/03 Ανάδρομος Ερμής

Δίδυμοι

Δεν είστε εσείς αυτοί, που θα κάνετε πίσω ή θα πτοηθείτε από μια αρνητική απάντηση. Με τον Ερμή σας, να σας δίνει τις δυναμικές που χρειάζεστε, επαγγελματικά και ερωτικά, θα πάρουν τον δρόμο που θέλετε.
Θετική ημέρα : 24/03

Καρκίνος

Οι λύσεις που αναζητάτε να είστε σίγουροι, ότι θα έρθουν μέσα στις πρώτες ημέρες του Μαρτίου. Τουλάχιστον εσείς που είστε μόνοι ερωτικά, θα δείτε άμεσα να σας αποκαλύπτετε μια καταπιεσμένη ερωτική διάθεση, προς κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.
Θετική ημέρα : 21/03

Λέων

Ότι δεν έχει πια για εσάς πρακτική ή συναισθηματική αξία, θα λήξει. Είστε μέσα σε βαθιές σκέψεις για σημαντικές αλλαγές και ο Ερμής ανάδρομος, σίγουρα θα δώσει μια παραπάνω ώθηση, έτσι ώστε κάποια πράματα να συμβούν για το καλό σας, ίσως και πιο γρήγορα.
Θετική ημέρα : 11/03

zwdia-fotia

Παρθένος

Με τον Κυβερνήτη σας, ακριβώς απέναντι σας, το μόνο σίγουρο είναι ότι εσείς θα διορθώσετε απόλυτα την ερωτική σας ζωή…ακόμη και αν στο τώρα είστε μόνοι σας. Πιθανότητες πολλές και για επανασυνδέσεις μέσα από την βοήθεια των φίλων σας.
Θετική ημέρα : 07/03

Ζυγός

Οι αισθηματικές αγωνίες για εσάς απλά θα τερματιστούν. Τώρα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και προϋποθέσεις, για να ενωθείτε μόνιμα και χωρίς άλλα εμπόδια με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνο τους.
Θετική ημέρα : 08/03

Σκορπιός

Σαφώς και έχετε το πλεονέκτημα, αυτήν την εποχή σε επάγγελμα και προσωπική ζωή. Η σοφία και οι γνώσεις που πια έχετε αποκτήσει, θα σας κάνουν να βρείτε και το πιο σωστό άτομο για να ζεστάνει την πικραμένη σας καρδιά.
Θετική ημέρα : 12/03

Όψεις 05/03 Ανάδρομος Ερμής

zodia-88

Τοξότης

Θα αισθανθείτε ακόμη πιο ισχυροί, κάτω από αυτό το αστρολογικό φαινόμενο. Τώρα ίσως και με ένα πιο καθαρό μυαλό, θα φιλτράρετε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, και άνετα – σωστά θα πάρετε τις αποφάσεις που χρειάζεται για την ευζωία σας.
Θετική ημέρα : 19/03

Αιγόκερως

Όλος ο μήνας, θα είναι θετικός για τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Ακόμη περισσότερο για αυτούς, που έχουν πληγωθεί με τον πιο άσχημο τρόπο, από τους ανθρώπους που αγάπησαν. Πάντως θα είναι και μια πολλή δυνατή εποχή, και για τα οικονομικά σας μεγέθη.
Θετική ημέρα : 25/03

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη επάνω σας προσεχώς και γείτονα τον Ανάδρομο, εσείς θα βρείτε την ευτυχία σε ένα άτομο, που τελικά θα έρθει – επιστρέψει από το παρελθόν σας. Επίσης, μπροστά σας έχετε μια σειρά από ταξίδια.
Θετική ημέρα : 14/03

Ιχθείς

Είστε οι μοναδικοί πρωταγωνιστές των ημερών, που θα δείτε την προσωπική σας ζωή, σε όποια δύσκολη φάση και να είναι να μεταμορφώνεται προς το πολύ καλύτερο. Τώρα θα έρθουν και προτάσεις δέσμευσης.
Θετική ημέρα : 23/03

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66