Όψεις 06/12 Ερμής σε ορθή πορεία. Επιτέλους, η αλήθεια φανερώνεται!

erwtikes-11314

Όψεις 06/12 Ερμής σε ορθή πορεία. Επιτέλους, η αλήθεια φανερώνεται!

Στις 06 Δεκεμβρίου, ο Ερμής έρχεται σε ορθή φορά μέσα στον Σκορπιό.

Όψεις, πιο αναλυτικά:

Κριός : Εσείς δεν έχετε κανένα παράπονο. Όλον αυτόν τον καιρό που ο Ερμής, ήταν σε ανάδρομη κίνηση, εσείς βρήκατε νέα πρόσωπα, και πιθανόν τώρα και κάτι …να εξελιχθεί και σε σχέση.
Τυχερό νούμερα : 1 και 5

zodia-taro-45

Ταύρος : Μπορεί να έχουν γίνει κάποια σφάλματα μέσα στην σχέση σας, από την μεριά του ταιριού σας, αλλά έχει σκοπό μέχρι την αλλαγή του έτους να κάνει ότι μπορεί, για να τα διορθώσει μόνιμα.
Τυχερό νούμερα : 5 και 7

Δίδυμοι : Σίγουρα θα είστε και οι πρώτοι ευνομημένοι, από τον Ερμή σε ορθή κίνηση, καθώς κάποιες οικονομικές καθυστερήσεις αλλά επιτυχίες στην εργασία, σας πλησιάζουν και σας δίνουν αυτό που πραγματικά αξίζετε.
Τυχερό νούμερα : 8 και 9

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-098

Καρκίνος : Μετά την δυσκολία που πέρασε το ζώδιο σας, στην ερωτική του ζωή, τώρα πραγματικά με τον άνθρωπο που αγαπάτε θα βρείτε τον κοινό δρόμο που θα σας πάει μέχρι και σε γάμο νωρίς το νέο έτος.
Τυχερό νούμερα : 2 και 4

Λέων : Δεν χρειάζεστε εσείς ειδικά την γνώμη και την συμβουλή κανενός για να τρέξετε σωστά την σχέση σας. Είστε κάτω από την εύνοια του σύμπαντος, και αυτό είναι αρκετό… για να γίνουν οι σωστές κινήσεις πια.
Τυχερό νούμερα : 1 και 9

Παρθένος : Νέοι έρωτες ίσως και αποκαλύψεις σχετικές θα υπάρξουν μέσα στο ερχόμενο Σαβ.Κο. Πάνω – κάτω, ξέρετε τι κινείται γύρω σας, άρα δεν χρειάζεται να είστε επιπόλαιοι, στην επιλογή σας.
Τυχερό νούμερα : 3 και 7

Ζυγός : Δεν θα κρατηθείτε πολύ ακόμη και μέσα σε σχέσεις που δεν σας κάνουν ευτυχισμένους. Τώρα όλα γύρω σας αλλάζουν ακόμη και η οικονομική σας δυναμική, που θα παίξει και αυτή τον ρόλο σας.
Τυχερό νούμερα : 6 και 8

Όψεις 06/12 Ερμής σε ορθή πορεία

taro-zodia-76

Σκορπιός : Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για εσάς και τον άνθρωπο σας, για να πάτε πίσω. Τώρα που και τα αστρολογικά σας προσφέρουν την εύνοια τους, απλά κάντε μαζί το επόμενο βήμα.
Τυχερό νούμερα : 2 και 5

Τοξότης : Οι δεσμεύσεις είναι το κύριο θέμα συζήτησης, μέσα στην σχέση σας, και όχι από εσάς πια. Πιθανόν και κάποιοι από το ζώδιο σας, να έχουν μια αναπάντεχη πρόταση για συγκατοίκηση ή και γάμο.
Τυχερό νούμερα : 5 και 9

Αιγόκερως : Άμεσες είναι οι εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή, είτε είστε μόνοι, είτε είστε μέσα σε μια καλή σχέση. Το θετικό είναι ότι είστε πλέον εσείς μέσα σας καλά, και αυτό αντικατοπτρίζεται στους γύρω σας.
Τυχερό νούμερα : 1 και 4

taro-zodia-098

Όψεις 06/12 Ερμής σε ορθή πορεία

Υδροχόος : Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει, στις τελικές αποφάσεις που θέλετε να δώσετε στον σύντροφο σας, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί μέσα στην σχέση σας, από το παρελθόν του.
Τυχερό νούμερα : 3 και 4

Ιχθείς : Από σήμερα και μέχρι να έρθει το ζώδιο του Αιγόκερω, εσείς θα βρείτε έναν τρόπο, για να τραβήξετε την ερωτική προσοχή κάποιου που ανήκει στον κοινωνικό σας κύκλο, και έχετε μάθει ότι ενδιαφέρεται για εσάς.
Τυχερό νούμερα : 7 και 9

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66