Ωροσκόπιο, 11/09 Άρης στον Υδροχόο

astrologia-eksagwno-ari-ermi

Ωροσκόπιο, 11/09 Άρης στον Υδροχόο. Τα ερωτικά απωθημένα, θα αποζημιωθούν!

Στις 11/09 περνάει ο Άρης στον Υδροχόο, και μέχρι τις 16/11.

Μια παρατεταμένη περίοδος ανατροπών, που θα φέρει στην επιφάνεια όλες τις ερωτικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

Ωροσκόπιο πιο αναλυτικά:

zodia-taro-45

Κριός: Δεν έχετε κάτι να λύσετε πια με το παρελθόν σας. Ξέρετε τι θέλετε και μάλλον το έχετε ήδη μέσα στην ζωή σας. Φροντίστε αυτήν την φορά να μην το χάσετε.

Ταύρος: Όσα έχουν γίνει μέσα στην σχέση σας, θα αρχίσουν να επηρεάζουν πια θετικά τον άνθρωπο σας, που με το άγχος μην σας χάσει, θα σας προσφέρει πολλά περισσότερα.

Δίδυμοι: Εσείς καλύτερα να κάνετε λίγη υπομονή, με αυτόν που αγαπάτε. Είναι σίγουρα ένας δύσκολος άνθρωπος, αλλά έχει τις προδιαγραφές για να γίνετε το τέλειο ζευγάρι.

tarw-xartomanteia

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Καρκίνος: Οι μέρες μέχρι και τις αρχές του Οκτωβρίου, θα φέρουν στο προσκήνιο πολλές ερωτικές υποθέσεις που πρέπει μέσα από τις δικές σας δυναμικές να τις επιλύσετε.

Λέων: Έχετε πολλά να περιμένετε αυτόν τον καιρό, και ειδικά από το αισθηματικό σας παρελθόν, που δεν σας έχει ακόμη διαγράψει από την ατζέντα των επανενώσεων.

Παρθένος: Έχετε διαλέξει την μοναξιά, για αυτό το χρονικό διάστημα και μάλλον πρέπει να δώσετε και τώρα παραπάνω σημασία στους αγαπημένους φίλους και οικογένεια.

Ζυγός: Υπάρχουν κάποια λόγια, που σας έχουν ενοχλήσει – πικράνει από την μεριά του συντρόφου σας. Μην τα κρατάτε μέσα σας, καλύτερα να τα πείτε και να λυθούν οι παρεξηγήσεις.

Ωροσκόπιο, 11/09 Άρης στον Υδροχόο

zwdia-fotia

Σκορπιός: Όσο έχετε αναποφάσιστη θέση, για το αν πρέπει να ενάρξετε μια νέα σχέση ή όχι, τόσο περισσότερο ρίσκο παίρνετε για να χάσετε την σειρά σας, από την καρδιά του ατόμου που θέλετε.

Τοξότης: Δεν ξέρετε αν όλα αυτά που σας έχει πει, ο σύντροφος σας τελικά τα εννοεί. Μέσα στον μήνα αυτόν, όλες οι απαντήσεις θα έρθουν στον δρόμο σας στην μέγιστη τους αλήθεια.

Αιγόκερως: Υπάρχει ένα άτομο, από τον φιλικό σας κύκλο που σας έχει δηλώσει τον έρωτα του. Είναι μόνο στην δική σας την κρίση, αν τελικά θα του ανάψετε το πράσινο φως.

zwdia shmera

Ωροσκόπιο, 11/09 Άρης στον Υδροχόο

Υδροχόος: Τι να πει κανείς για εσάς και την persona σας?! Ξέρετε ότι το άτομο που επικοινωνεί μαζί σας, με κάθε πιθανή ευκαιρία, θέλει να σας δει, γιατί του έχετε λείψει πολύ!

Ιχθείς: Από την νέα εβδομάδα, έχετε νέα. Οικονομικά θα λάβετε χρήμα που θα σας λύσει τα χέρι, και ερωτικά θα δεχτείτε επισκέψεις κάποιων που θα σας συγκινήσουν.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia