Όψεις, 16/11 Άρης στους Ιχθείς. Οικονομική άνεση για όλους!

money_and_god_OZGUR900

Όψεις, 16/11 Άρης στους Ιχθείς. Οικονομική άνεση για όλους!

Στις 16/11 ο Άρης προχωράει στους Ιχθείς, και θα παραμείνει εκεί μέχρι και την 01/01/19.

Όψεις, πιο αναλυτικά:

Κριός : Θα λύσετε πολλά από τα αισθηματικά σας προβλήματα, μέσα σε αυτό το διάστημα, που ο κυβερνήτης σας, θα είναι στους Ιχθείς. Φροντίστε να μην τα ξαναδημιουργήσετε.

zodia-taro-45

Ταύρος : Δεν έχετε ακόμη βρει την σταθερότητα μέσα στον δεσμό σας. Τώρα και ειδικά περί τα τέλη του Νοεμβρίου, θα είστε σε μια καλύτερη διάθεση, καθώς ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, θα πέσει στα χέρια σας.

Δίδυμοι : Εσείς δεν χρωστάτε την φήμη και την άνεση σας, σε κανέναν. Τώρα έχει έρθει και η ώρα των υλικών ανταμοιβών, που θα σας δώσουν μια άλλη ποιότητα στην καθημερινότητα σας.

Καρκίνος : Εσείς και το ταίρι σας, είστε αυτήν την εποχή σε σημαντικές συζητήσεις, γύρω από μια αγορά – επένδυση. Καλύτερα να το ξανα-δείτε από τον Δεκέμβριο.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia ζωδια zvdia MEKETA PIPERIA 8024

Λέων : Την δουλειά εσείς, δεν την φοβάστε και αυτό είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει σαν ζώδιο. Εσείς που αναζητάτε κάποια νέα θέση ακόμη και στο εξωτερικό θα την έχετε.

Παρθένος : Υπάρχουν μεγάλες και ουσιαστικές αλλαγές, στον εργασιακό σας δρόμο. Βαρύ θα είναι το καθημερινό σας πρόγραμμα, αλλά θα σας δώσει και παραπάνω χρήμα.

Όψεις, 16/11 Άρης στους Ιχθείς

Ζυγός : Μην είστε τόσο σπάταλοι, απλά και μόνο για να διορθώσετε την διάθεση – ψυχολογία σας. Βρείτε την ισορροπία σας, μέσα από αυτά που έχετε και την ζωδιακή σας δυναμική.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Σκορπιός : Ο Άρης μέσα στον συγγενή Ιχθύ, σίγουρα θα σας δώσει έναν αέρα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το πιο σημαντικό είναι ότι η άνοδος των οικονομικών σας, θα φέρει και την αγάπη στην σχέση σας.

Τοξότης : Μην ξοδεύεστε και τόσο, για να δείξετε κάτι περισσότερο στο άτομο που σας αφορά, ερωτικά! Ξέρει ποιος είστε και του αρέσετε χωρίς τις υπερβολές.

Αιγόκερως : Έχετε πολλά να καταφέρετε μέσα στην επόμενη περίοδο και πριν να κλείσει το έτος αυτό. Μερικοί από εσάς ίσως και να μετοικήσουν ή να αλλάξουν εργασία, λόγω…έρωτα.

zwdia-agnh

Όψεις, 16/11 Άρης στους Ιχθείς

Υδροχόος : Η μοναδική σας σκέψη είναι γύρω από κάποια οικογενειακά ζητήματα, που έχουν προκύψει αυτό το χρονικό διάστημα. Οικονομική βοήθεια που θα λάβετε, θα σας εξυπηρετήσει σε πολλά.

Ιχθείς : Εσείς είστε οι πιο τυχεροί όλων. Χρήμα, αγάπη και πολλές χαρές είναι στον δρόμο σας. Προσπαθήστε και από την δική σας την μεριά, να αρπάξετε όλες τις ευκαιρίες.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66