Όψεις 20/02 Ήλιος στους Ιχθείς, Άφθονο χρήμα και αληθινή αγάπη!

rusalki_527

Όψεις 20/02 Ήλιος στους Ιχθείς, Άφθονο χρήμα και αληθινή αγάπη!

Στις 20/02 ο Ήλιος αποχωρεί από τον Υδροχόο και λήγει τον ζωδιακό κύκλο μέσα στους Ιχθείς.

Αυτές οι 4 εβδομάδες, θα δώσουν και σημαντικές – μοιραίες αλλαγές σε όλους, για να διορθώσουν την καθημερινότητα τους.

Όψεις, Επιρροές σε όλα τα ζώδια:

zodia-taro-45

Κριός

Εδώ και εβδομάδες, έχετε κάνει μια σημαντική γνωριμία που σας έχει γεμίσει το μυαλό μόνο από όμορφες σκέψεις. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, θα έρθουν και οι επικοινωνίες – συναντήσεις.
Θετική ημέρα : 23/02

Ταύρος

Δεν σας νοιάζει τι συμβαίνει στον πρώην σας, καθώς στο μονοπάτι σας έχει ήδη φανερωθεί κάποιος που ξέρετε ότι ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, σας θέλει και μάλιστα μόνο για σοβαρό σκοπό.
Θετική ημέρα : 25/02

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Όψεις 20/02 Ήλιος στους Ιχθείς

Δίδυμοι

Σε μια εξαιρετική φάση ζωής, είστε και αυτό θα μαγνητίσει νέα πρόσωπα, που θέλουν να αναμειχθούν στην καθημερινότητα σας. Σκεφτείτε και ζυγίστε …τα πάντα και μετά αποφασίστε ώριμα!
Θετική ημέρα : 02/03

Καρκίνος

Με τον Ήλιο σε λίγες ημέρες να πηγαίνει στον αδελφό Ιχθύ, θα δείτε και σημαντικές διαφορές μέσα στην αισθηματική σας ζωή! Χωρισμένοι και απόμακροι σύντροφοι, θα ενωθούν και θα συνεχίσουν πιο κάτω.
Θετική ημέρα : 05/03

Λέων

Καλές μόνο είναι πιο οι συνθήκες μέσα στην αισθηματική σας καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι, που σε μερικούς θα δώσει και την διάθεση – σκέψη για οικογένεια και παιδιά.
Θετική ημέρα : 10/02

zwdia-fotia

Παρθένος

Είστε αποφασισμένοι να δείτε την σχέση αυτή, πιο σοβαρά! Αυτό είναι και κάτι που ήδη το έχει σκεφτεί και το ταίρι σας, και μέσα στον Φεβρουάριο θα έχετε και τις τελικές σας αποφάσεις.
Θετική ημέρα : 21/02

Ζυγός

Μέσα στον Ιχθύ θα καταφέρετε να αλλάξετε προς το πολύ καλύτερο την αισθηματική σας ζωή! Πολύ περισσότερο εσείς οι ελεύθεροι, που θα βρείτε έναν νέο σύντροφο από τον εργασιακό σας χώρο.
Θετική ημέρα : 24/02

Σκορπιός

Είστε από τα ζώδια που θα καταφέρετε να λύσετε, όλες τις διαφορές σας, με τον σύντροφο σας, και να πάρετε τις τελικές αποφάσεις για την από εδώ πορεία σας.
Θετική ημέρα : 11/03

Όψεις 20/02 Ήλιος στους Ιχθείς

zodia-88

Τοξότης

Δεν ξέρετε ποιος σας θέλει πραγματικά τελικά….και ποιος απλά περνάει την ώρα του. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα, θα έχετε πληροφορίες και πολλές αποκαλύψεις που θα σας δώσουν τις απαντήσεις.
Θετική ημέρα : 03/03

Αιγόκερως

Σημαντικές ενέργειες θα δείτε από τον άνθρωπο σας. Έχει πάρει μέσα του αληθινές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Ακόμη και εσείς οι ελεύθεροι, θα βρείτε νέο ταίρι.
Θετική ημέρα : 22/02

Υδροχόος

Επιτέλους ησυχία! Με του που θα φύγει ο Ήλιος, από το ζώδιο σας, εσείς θα ανεβάσετε τους ρυθμούς σας και μάλλον πολλά από τα προβλήματα σας, θα βρουν και την μόνιμη τους λύση.
Θετική ημέρα : 09/03

Ιχθείς

Πολλά αυτά που έχετε να κάνετε τώρα! Είστε οι τυχεροί, που μέσα σε αυτές τις τέσσερις εβδομάδες, θα έχετε εκπλήξεις και ευκαιρίες στα αισθηματικά σας αλλά και σε ζητήματα δουλειάς.
Θετική ημέρα : 14/03

Διαβαστε στο Μεγάλο Ερωτικό Ωροσκόπιο Αφροδίτης για την ημέρα των Ερωτευμένων προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66