Όψεις, 21/01 Ήλιος στον Υδροχόο. Επιρροές σε όλα τα ζώδια

AgeofAquarius1

Όψεις, 21/01 Ήλιος στον Υδροχόο. Επιρροές σε όλα τα ζώδια

Στις 21/01 ο Ήλιος αφήνει τον Αιγόκερω και περνάει στον προ-τελευταίο του ζωδιακού κύκλου, τον Υδροχόο…και μέχρι τις 19/02.

Κριός

Δεν πρέπει αυτή την δύσκολη αστρολογική εποχή, να πιέσετε τον εαυτό σας αλλά και πέριξ καταστάσεις ερωτικές και εργασιακές, για να σας δώσουν το αποτέλεσμα που θέλετε.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 25/01

zodia-taro-45

Ταύρος

Όλα τα ζώδια της γης, με την απομάκρυνση του Ήλιου, από τον Αιγόκερω θα είναι σε μια καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, που θα φέρει και σημαντικές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 31/01

Δίδυμοι

Φυσικά και ξέρετε τι έχετε κάνει τελικά λάθος, με τον άνθρωπο σας και τώρα μπορείτε είτε να το διορθώσετε, είτε απλά να τραβήξετε τον δικό σας δρόμο και χωρίς να κάνετε άλλες εκπτώσεις.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 05/02

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-9865

Όψεις, 21/01 Ήλιος στον Υδροχόο

Καρκίνος

Όλο το επόμενο διάστημα, θα απολαύσετε την αγάπη, τις φιλικές προσεγγίσεις αλλά και την επιτυχία στον εργασιακό σας τομέα. Αυτά και άλλα πολλά από το ζώδιο του Υδροχόου για εσάς.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 09/02

Λέων

Με τον άνθρωπο σας, θα υπάρξουν όμορφες στιγμές και μάλλον τώρα που υπάρχει και η οικονομική δυναμική θα μπορέσετε να βρείτε τους τρόπους που θα σας πάνε ίσως και σε έναν γάμο.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 28/01

Παρθένος

Εσείς που είστε μέσα σε μια αισθηματική μελαγχολία, τώρα και μέχρι τις αρχές του Φεβρουαρίου, θα έχετε την είδηση από τον πρώην σας που θέλει να σας μιλήσει μέσα από νέες προτάσεις.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 11/02

zwdia-taro-astra

Όψεις, 21/01 Ήλιος στον Υδροχόο

Ζυγός

Μην ξεχνάτε τι έχει γίνει μέσα στην σχέση σας, και προσπαθήστε τώρα που όλα είναι υπέρ σας, να μην τα επαναλάβετε. Αυτό σε κάποιους θα δώσει και αποφάσεις για γάμο – συγκατοίκηση.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 18/02

Σκορπιός

Μην ταλαιπωρείτε περισσότερο τον εαυτό σας, μέσα από φιλίες – σχέσεις, που δεν σας ικανοποιούν. Ξέρετε πια τι μπορεί να κάνει ο καθείς από όλους αυτούς, άρα πάρτε τα μέτρα σας!
Ευνοϊκή ημερομηνία : 24/01

Τοξότης

Εσείς ότι και να συμβαίνει έχετε τον Δία για πολύ ακόμη μέσα στο ζώδιο σας, άρα ευκολίες και ευκαιρίες σε ερωτικά και επαγγελματικά θέματα, θα στρωθούν μπροστά σας.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 29/01

taro-zodia-098

Αιγόκερως

Επιτέλους και λίγη ησυχία. Τώρα θα καταφέρετε να αλλάξετε τις καταστάσεις υπέρ σας και να συνεχίσετε την καθημερινότητα σας, μόνο με όσους αληθινά σας σέβονται.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 12/02

Υδροχόος

Είστε οι πρωταγωνιστές του μήνα και όλων όσων θα ακολουθήσουν. Με την Έκλειψη να σας δίνει ευκαιρίες για αλλαγές και για τις ερχόμενες εβδομάδες, δείτε τι δώρα θα προσφέρετε στον καλό σας εαυτό.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 01/02

Ιχθείς

Όλο αυτό το αστρολογικό σύστημα, σας πλησιάζει…γοργά. Έχετε στην διάθεση σας, 4 εβδομάδες, για να δείτε τι πρέπει να διορθώσετε μέσα σε οικογένεια – εργασία και ερωτική σχέση.
Ευνοϊκή ημερομηνία : 26/01

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66