Όψεις, 21/03 Ο Ήλιος στον Κριό – Ερωτικά πάθη αποκαλύπτονται!

665666

Όψεις, 21/03 Ο Ήλιος στον Κριό – Ερωτικά πάθη αποκαλύπτονται!

Στις 21 Μαρτίου, ο Ήλιος θα αφήσει τους Ιχθείς και θα περάσει στον πύρινο Κριό. Εκτός από την αλλαγή του ζωδίου, θα υπάρξει και η έναρξη ενός νέου ζωδιακού κύκλου, που θα φέρει μόνο ευχάριστες ανατροπές, σε όλους!

Όψεις, πιο αναλυτικά:

Κριός

zodia-taro-45

Εσείς που θα έχετε και το πλεονέκτημα εν σχέση, με όλα τα άλλα ζώδια, θα πρέπει να είστε σε μια αφύπνιση, που θα σας δώσει και λύσεις, καθώς ευκαιρίες στα οικονομικά και τα ερωτικά σας, πλησιάζουν από παντού.
Θετική ημέρα : 26/03

Ταύρος

Σίγουρα θα δείτε κάποιες πρακτικές αλλαγές, μέσα στην σχέση σας, καθώς το συντροφικό σας έτερο, το μόνο που θέλει τώρα, είναι εσείς οι δύο να έρθετε ακόμη πιο κοντά, και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Θετική ημέρα : 30/03

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-0988

Όψεις, 21/03 Ο Ήλιος στον Κριό

Δίδυμοι

Το καλό είναι ότι προσεχώς, και στις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου, εσείς θα έχετε κάποια νέα που θα σας βάλουν σε αισθηματικές σκέψεις και γύρω από μια επανασύνδεση, που καιρό τώρα τρέχει στο μυαλό σας.
Θετική ημέρα : 05/04

Καρκίνος

Ίσως μια εποχή, ιδανική για το ζώδιο σας που θα μπορέσετε πολλές καταστάσεις να τις ξεπεράσετε, σχετικά εύκολα. Προδοσίες και ερωτικές απογοητεύσεις θα περάσουν μόνιμα στο παρελθόν σας.
Θετική ημέρα : 10/04

Λέων

Μια περίοδος που μέχρι να έρθει ο Απρίλιος, θα έχετε βρει μια νέα ερωτική συντροφιά, εσείς οι αδέσμευτοι. Πιθανόν και κάποιοι να λάβουν νέα από το παρελθόν, αλλά πολύ δύσκολα πια θα δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.
Θετική ημέρα : 03/04

taro-zodia-76

Παρθένος

Είστε πια σίγουροι, για το τι θέλετε και μάλλον τώρα έχει έρθει και η ώρα για να μιλήσετε και πιο ανοιχτά στον σύντροφο σας. Τουλάχιστον από οικονομικής πλευράς, όλα μπορείτε να τα προχωρήσετε σαν ζευγάρι.
Θετική ημέρα : 01/04

Ζυγός

Εσείς τις μεγάλες αλλαγές θα τις δείτε, από το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου. Σίγουρα αυτός που έχετε κατά νου, θα σας πλησιάσει και θα σας κάνει προτάσεις, που θα σας ενθουσιάσουν, αλλά και θα υποστηριχτούν από πράξεις.
Θετική ημέρα : 28/03

Σκορπιός

Η ερωτική επανασύνδεση, που εύχεστε είναι κοντά. Τώρα μέσα από τις έμμεσες κινήσεις που θα κάνει το ταίρι σας, εσείς καλείστε να ανταποκριθείτε, και κάπως έτσι θα καταφέρετε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση σας.
Θετική ημέρα : 31/03

Όψεις, 21/03 Ο Ήλιος στον Κριό

zodia-88

Τοξότης

Αφιερώστε λίγο παραπάνω χρόνο για να ξεμπερδέψετε τις παλιές σας ερωτικές ιστορίες. Πολλά αυτά που έχουν αλλάξει στο τώρα και ίσως και να προκύψει μια αναθέρμανση.
Θετική ημέρα : 11/04

Αιγόκερως

Είστε κάτω από τις καλύτερες αστρολογικές όψεις, των εξωτερικών πλανητών…και σίγουρα από το τέλος του Μαρτίου, θα δείτε και αλλαγές στην οικονομική σας ροή, που θα μπορέσει να εξυπηρετήσει και την οικογένεια – σχέση σας.
Θετική ημέρα : 06/04

Υδροχόος

Υπάρχει ήδη μέσα στην καρδιά σας, ένα ερωτικό ζήτημα που πρέπει πριν να φύγει αυτός ο μήνας, με το εν λόγω άτομο να το έχετε λύσει. Σίγουρα η αγάπη, που υπάρχει ανάμεσα σας, θα πολλαπλασιαστεί.
Θετική ημέρα : 08/04

Ιχθείς

Τώρα θα είναι και λίγο καλύτερα και πιο άνετα τα πράματα για εσάς και την αισθηματική σας ζωή, καθώς ο Ήλιος που ίσως και λίγο να σας κούρασε, σας προκάλεσε μερικές αναστατώσεις, που είναι όμως περαστικές.
Θετική ημέρα : 17/04

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66