Όψεις 22/12 Ήλιος στον Αιγόκερω. Ένας νέος κύκλος αγάπης ξεκινάει!

surreal_chess_world-1280×720

Όψεις 22/12 Ήλιος στον Αιγόκερω. Ένας νέος κύκλος αγάπης ξεκινάει!

Στις 22/12 ο Ήλιος θα αφήσει τον Τοξότη και θα περάσει στον γηραιό Αιγόκερω για να συναντήσει τον Πλούτωνα και τον Κρόνο.

Όψεις, για όλους

Κριός : Έχετε βρει αυτήν την εποχή και πάλι την προσωπική σας ισορροπία, και ξέρετε ότι πρέπει να κάνετε ότι καλύτερο και εσείς μπορείτε για να έρθει και πάλι κοντά σας, το άτομο που αγαπάτε!
Τυχερό διάστημα : 26-30/12

zodia-taro-45

Ταύρος : Ο άνθρωπος σας, είναι κλειστός σαν χαρακτήρας και δεν εξωτερικεύει τα συναισθήματα του. Είστε από τους πιο ευνοημένους, που μπορεί να μην έχετε λόγια αλλά, θα έχετε πολλές πράξεις αγάπης.
Τυχερό διάστημα : 25-29/12

Δίδυμοι : Μην επιλέξετε να μείνετε μακριά από τα κοσμικά δεδομένα. Μπορεί να έχετε περάσει άσχημα με τον σύντροφο σας ή και να έχετε χωρίσει, αλλά τουλάχιστον έχετε πολύ κόσμο γύρω σας που σας αγαπάει.
Τυχερό διάστημα : 01-05/01

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

Καρκίνος : Μια πολλή ευχάριστη εποχή, που θα δείτε την οικονομική σας ζωή να ανθίζει αλλά και να προσφέρει ευκολίες και στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας σας και ειδικά στην οικογένεια σας.
Τυχερό διάστημα : 05-08/01

Λέων : Δεν θα δώσετε σε κανέναν την ευκολία και το δικαίωμα να σας προκαλεί αναταραχή στην ζωή σας. Ξέρετε τι σας κάνει πλέον ευτυχισμένους και σε αυτό θα πρέπει να επικεντρωθείτε μόνο.
Τυχερό διάστημα :10-14/01

Παρθένος : Ξέρετε σίγουρα ότι ο άνθρωπος σας, έχει μεγάλη ακόμη αδυναμία σε ένα άτομο, από το παρελθόν του, ίσως και κάτω από την μορφή πια μιας φιλίας. Καλύτερα να το συζητήσετε.
Τυχερό διάστημα : 26-29/12

zodia-zwdia-9988

Ζυγός : Δεν ξέρετε ακόμη τι ακριβώς έχει μέσα στο μυαλό του το συντροφικό σας ταίρι, και μάλλον πρέπει τώρα που οι γιορτινές ημέρες θα σας βρουν πιο κοντά, να κάνετε εσείς τις τελικές σας προτάσεις.
Τυχερό διάστημα : 27-31/12

Σκορπιός : Αυτό που σώζει το ζώδιο σας αυτές τις ημέρες είναι η σημαντική άνοδος που θα δείτε στα οικονομικά σας, και που με την σειρά τους, θα δαμάσουν πολλά από τα προβλήματα τα πρακτικά που σας απασχολούν.
Τυχερό διάστημα : 03-06/01

Όψεις 22/12 Ήλιος στον Αιγόκερω

zodia-88

Τοξότης : Με τον Ήλιο να φεύγει από πάνω σας, πιθανόν και να αισθανθείτε μια ανακούφιση! Θα κατέβουν σίγουρα οι ρυθμοί σας και μάλλον θα καταφέρετε να βάλετε πολλά πράματα στην θέση τους…και πολλούς επίσης!
Τυχερό διάστημα : 04-09/01

Αιγόκερως : Έχει έρθει η σειρά σας. Τώρα με τόσο έντονα αστρολογικά δεδομένα που θα φιλοξενήσετε θα γίνετε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές! Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα σε όλες τις εκφάνσεις του!
Τυχερό διάστημα :05-09/01

Υδροχόος : Δεν έχετε ακόμη πάρει τελικές αποφάσεις για την ερωτική σας σχέση – ζωή. Ίσως και να χρειάζεστε λίγο χρόνο ακόμη για να σας αποδείξει και η άλλη πλευρά τι προθέσεις έχει.
Τυχερό διάστημα : 08-15/01

Ιχθείς : Έχουν υπάρξει πολλά διαστήματα, που έχετε μείνει τελείως μόνοι. Τώρα και μέχρι το τέλος του έτους θα προκύψει μια νέα αγάπη που θα γίνει και η μεγαλύτερη της ζωής σας.
Τυχερό διάστημα :02-07/01

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66