Όψεις 23/11 Ο Ήλιος στον Τοξότη. Αλλαγές στον ζωδιακό κόσμο!

surreal_chess_world-1280×720

Όψεις 23/11 Ο Ήλιος στον Τοξότη. Αλλαγές στον ζωδιακό κόσμο!

Στις 23/11 ο Ήλιος αφήνει τα μυστικά του Σκορπιού, και περνάει στην φωτιά του Τοξότη μέχρι και τις 23/12.

Όψεις πιο αναλυτικά

Κριός : Θα είστε σε μια ευνοϊκή θέση, για τις επόμενες 4 εβδομάδες, και θα πρέπει αυτό να μην το αφήσετε να πάει χαμένο. Έρωτες και οικονομική άνεση, θα στρωθούν στον δρόμο σας. Επιλέξτε σοφά!
Προσοχή στις : 29/11

zodia-taro-45

Ταύρος : Είστε σε μια ενδιάμεση φάση της ζωής σας, που πρέπει άμεσα ίσως και μέσα στον Νοέμβριο, να βρείτε την δύναμη να κρατήστε κοντά σας, μόνο όποιον αξίζει, αλλά και να απομακρυνθείτε από αταίριαστες προσωπικότητες.
Προσοχή στις : 25/11

Δίδυμοι : Με τον Ήλιο να είναι απέναντι σας, ότι και να βάλετε μέσα στο μυαλό σας, απλά θα το καταφέρετε. Είστε που είστε μόνοι, θα έχετε μια έκπληξη μεγάλη από το παρελθόν.
Προσοχή στις : 01/12

Καρκίνος : Εσείς να είστε προσεχτικοί. Πλησιάζει πανσέληνος και θα σας επηρεάσει στον αισθηματικό τομέα, άρα θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, για όλα τα σενάρια. Ακόμη και για επισκέψεις….από τα παλιά σας!
Προσοχή στις : 05/12

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

Λέων : Σημαντική βοήθεια θα έχετε, από το άτομο που αγαπάτε, σε μια δυσκολία σας. Μέχρι το τέλος του 2018, θα έχετε βρει τους τρόπους εσείς οι δύο να είστε μαζί – επίσημα, χωρίς άλλες καθυστερήσεις.
Προσοχή στις : 30/11

Παρθένος : Αυτός που καρτερείτε να εμφανιστεί, θα έρθει. Ο Ήλιος θα συναντήσει τον Ερμή μέσα στον Τοξότη, και αυτό θα φέρει στο ζώδιο σας, ότι έχετε μέχρι στιγμής ζητήσει. Σίγουρα και μια νέα θέση εργασίας.
Προσοχή στις : 26/11

Ζυγός : Υπάρχουν πολλοί τρόποι, για να κερδίσετε τον άνθρωπο σας και πάλι. Ο ένας ο καλύτερος, είναι να μην κάνετε αυτήν την εποχή κάτι επιθετικό, απλά να κρατήσετε μια μετριοπαθή στάση.
Προσοχή στις : 02/12

Όψεις 23/11 Ο Ήλιος στον Τοξότη

zodia-88

Σκορπιός : Ο λόγος που εσείς θα δείτε την ζωή σας να εκτοξεύεται προς το καλύτερο, είναι πρώτον ότι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό θα πέσει στα χέρια σας…και δεύτερον ότι θα έχετε τον άνθρωπο που θέλετε μέσα στην καθημερινότητα σας.
Προσοχή στις : 14/12

Τοξότης : Σίγουρα έχετε τα πρωτεία. Πολλοί οι πλανήτες μέσα στον οίκο σας, και εσείς θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, σε καταστάσεις οικονομικές και ερωτικές, που θα περάσουν από μπροστά σας.
Προσοχή στις : 17/12

Αιγόκερως : Δεν έχετε σκοπό, αυτήν την εποχή να πατήσετε φρένο σε όνειρα και στόχους σας. Το θετικό είναι, ότι ο Ήλιος από τον γείτονα σας, θα σας δώσει ισχύ οικονομική για να κινηθείτε, ακόμη πιο γρήγορα.
Προσοχή στις : 10/12

zvdia-zwdia-tarw

Υδροχόος : Με τόσα που κάνετε σε επάγγελμα και κοινωνική ζωή, σίγουρα δεν έχετε πλέον χρόνο για να αφοσιωθείτε σε μια ερωτική σχέση. Το σύμπαν πάντως, μόνους δεν θα σας αφήσει.
Προσοχή στις : 27/11

Ιχθείς : Εξηγήστε μόνο στον εαυτό σας, τι κάνετε μέσα σε λάθος σχέσεις! Μην χάνετε τον χρόνο σας, με άτομα που και εσείς ξέρετε ότι δεν θα αλλάξουν. Οι αστρολογικές συνθήκες σας βοηθούν πλέον για μεγάλες ανατροπές.
Προσοχή στις : 11/12

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-66