03/12 Πανσέληνος στους Διδύμους Ζευγαρώματα

zwdia

Κοινοποίηση:

03/12 Πανσέληνος στους Διδύμους Ζευγαρώματα για όλους

Στις 03/12 θα συντελεστεί το αστρολογικό φαινόμενο της Πανσελήνου… στον άξονα των Διδύμων – Τοξότη. Την ίδια ημέρα, θα γυρίσει και σε ανάδρομη φορά ο Ερμής. Ένας συνδυασμός, που πραγματικά δεν θα αφήσει κανένα ζώδιο…στην μονοτονία του.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Η δυσπιστία σας, έχει κορυφωθεί για τον άνθρωπο ….που υπάρχει το τελευταίο διάστημα, στην ζωή σας. Κάτι δεν σας αρέσει, ή δεν σας κολλάει με τα λεγόμενα του. Όπως και να έχουν τα πράματα, μέσα στις επόμενες 5-6 μέρες θα έχετε όλες τις απαντήσεις σας.
Αστρολογική εύνοια: 95 %

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Τρέχετε να προλάβετε κάποιες προθεσμίες και αυτό μάλλον σας έχει αγχώσει σε υπερβολικό βαθμό …και έχετε αφήσει την σχέση σας, που έχει ήδη αρκετά προβλήματα. Από την νέα εβδομάδα, που τα άστρα θα έχουν ΄σταθεροποιηθεί΄, εσείς θα βρείτε τους τρόπους για να κάνετε το κλίμα πιο ερωτικό.
Αστρολογική εύνοια: 96 %

zwdia-tarw-zodia-19ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Δίδυμοι: Όλα συμβαίνουν τελικά για κάποιους ανώτερους λόγους, που όμως στο τέλος είναι υπέρ σας. Το επόμενο διάστημα και μέχρι τα μέσα του Δεκεμβρίου, θα δείτε τις ερωτικές σας υποθέσεις να ξεμπλέκονται, χρήμα να εισρέει στις τσέπες σας αλλά και την ψυχολογία σας, να ορθώνεται.
Αστρολογική εύνοια: 99 %

Καρκίνος: Εσάς, αυτό το αστρολογικό φαινόμενο, θα σας βοηθήσει στον ερωτικό τομέα… και προς το καλύτερο. Αυτό έχει την ισχύ του για ζευγάρια – συζύγους, που τους τελευταίους μήνες, χάθηκαν από τις ζεστές επικοινωνίες στο μεταξύ τους. Μέσα από κοινή προσπάθεια, όλα θα διορθωθούν. Οικονομικά θα εξελιχθείτε.
Αστρολογική εύνοια: 92 %

Λέων: Οι αποφάσεις που έχετε πάρει… για την σχέση σας, καλό θα ήταν να περιμένουν το δεύτερο 10ήμερο του Δεκεμβρίου, που όλα τα αστρολογικά θα σας φωτίζουν. Το πιο πιθανόν είναι και να καταφέρετε να περάσετε τις θέσεις σας και πιο εύκολα. Στα θετικά της εποχής βάλτε και χρήματα …που θα σας έρθουν από κάποια παλιά σας υπόθεση.
Αστρολογική εύνοια: 97 %

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις απο τις καρτες Ταρω για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zvdia-098

Παρθένος: Σίγουρα με τον Κυβερνήτη σας, να περνάει σε ανάδρομη φορά, εσείς θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, σε οποιαδήποτε απόφαση γύρω από την σχέση σας, σκέφτεστε να πάρετε. Καλύτερα παρακολουθήστε τις καταστάσεις, και αφήστε τα πάντα για το νέο έτος. Μέχρι τότε θα έχετε ανακαλύψει περισσότερα.
Αστρολογική εύνοια: 96 %

Ζυγός: Μπορεί να υπάρχει αυτήν την εποχή …μια γενικότερη σύγχυση στις τάξεις σας, αλλά αυτό μετά την δεύτερη εβδομάδα του Δεκεμβρίου, θα υποχωρήσει, και όλες οι καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν, οικονομικές και αισθηματικές, θα αποδώσουν τις λύσεις. Πολλά και τα νέα προξενιά για τους εργένηδες.
Αστρολογική εύνοια: 95 %

Σκορπιός: Υπάρχει μια εσώτερη σας τάση – ανάγκη …για να μιλήσετε στον άνθρωπο σας, και να λύσετε αυτά που έχουν γίνει μεταξύ σας, το τελευταίο χρονικό διάστημα. Σίγουρα για όλα μπορούν να βρεθούν λύσεις…! Κάποιοι από εσάς, που έχετε διπλές καταστάσεις στην ζωή σας, καλό θα ήταν να πάρετε τελικές αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια: 98 %

taro-zodia-76

Τοξότης: Φυσικά και ότι θέλετε …θα γίνει. Με όλα αυτά τα αστρολογικά δεδομένα και αλλαγές, μέσα στην εποχή του ζωδίου σας, εσείς θα λάβετε την εκπλήρωση των ευχών σας. Οι σχέσεις – οι γάμοι που έχουν παγώσει, θα ενεργοποιηθούν αφήνοντας πια χώρο για επανασύνδεση. Τα επαγγελματικά σας, έχουν πολλά να σας αποδώσουν.
Αστρολογική εύνοια: 98 %

Αιγόκερως: Μπορεί κάποια θέματα να έχουν καθυστερήσεις αλλά από την δεύτερη εβδομάδα του μήνα Δεκεμβρίου… θα δείτε και τα πρακτικά αποτελέσματα. Αυτό έχει την ισχύ του και για τα ζευγάρια – δεσμούς, που επιθυμούν να κάνουν κάποια πιο σοβαρά – επίσημα βήματα. Τα οικονομικά σας πάντως έχουν άνοδο…μόνιμη!
Αστρολογική εύνοια: 94 %

zwdia shmera

Υδροχόος: Πολλές οι πληροφορίες, οι ευχάριστες και τα νεότερα που σας πλησιάζουν και σας δίνουν την ευκαιρία και με εύκολο πια τρόπο…για να επανασυνδεθείτε με το άτομο που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας. Ανατροπές θα έχουν και όσοι…διάτηρούν σχέση εξ αποστάσεως….καθώς θα υπάρξουν απρόσμενες συναντήσεις.
Αστρολογική εύνοια: 97 %

Ιχθείς: Πρέπει να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας, άμεσα. Υπάρχουν αρκετά θέματα, που θα σας κάνουν να σκεφτείτε περισσότερο τι και ποιους θέλετε τελικά κοντά σας. Όλα τα άλλα μέχρι και το τέλος του έτους …θα έχουν περάσει πίσω…στο παρελθόν. Οικονομική σταθερότητα θα σας έρθει από νέες προτάσεις συνεργασίας.
Αστρολογική εύνοια: 95 %

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia