03/02 Αφροδίτη και Άρης μαζί. Αυστηρά ακατάλληλον!

gynaika-zygos-rantevoy-antras-zygos

03/02 Αφροδίτη και Άρης μαζί. Αυστηρά ακατάλληλον!

Στις 03 Φεβρουαρίου, η Αφροδίτη περνάει στον Κριό, και εκεί συναντάει τον Άρη. Μια συγκατοίκηση που θα κρατήσει μέχρι και τις 03/03.

Οι δύο εραστές μαζί… μέσα σε ένα φλογερό ζώδιο. Μια κατάσταση ανατροπών και ευκαιριών, που πραγματικά θα προκαλέσει την καθολική έννοια της Αγάπης και των γενικότερων αισθημάτων και σχέσεων – συντρόφων..

Για τα ζώδια που αγαπούν:

zodia-taro-45

 

Εννοείται ότι Κριοί και Δίδυμοι, είναι αυτοί που λαμβάνουν όλον αυτόν τον θετικό αστρολογικό αντίκτυπο. Αυτό σε πρακτικό επίπεδο σημαίνει, ότι η αληθινή αγάπη, θα λάμψει και θα πολλαπλασιάσει την δύναμη της, σε αυτούς που πραγματικά το εννοούν. Μια εποχή, με πολλές επανασυνδέσεις και νέους έρωτες.
Sex Life: 95 %

Μπορείτε να ξεμπλέξετε εσείς οι Ταύροι και οι Ιχθείς, τα αισθηματικά σας μονοπάτια. Οι μέρες σας δίνουν πληροφορίες για να πάρετε τις αποφάσεις σας. Σίγουρα μην δεχτείτε τίποτα λιγότερο από αυτά που πραγματικά αξίζετε.
Sex Life: 94 %

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Οι Τοξότες και οι γειτονικοί Αιγόκεροι μέχρι και τα μέσα του Φεβρουαρίου, έχουν πολλά να ξεκαθαρίσουν σε αισθηματικά και οικονομικά ζητήματα, που είχαν αφήσει σε εκκρεμότητα, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καινούργιοι έρωτες θα φανερωθούν, για αυτούς που πια θέλουν να φτιάξουν την ζωή τους.
Sex Life: 96 %

Μια εποχή που στους Παρθένους και τους Σκορπιούς, θα δώσει τις ευκαιρίες για να ισορροπήσουν την ερωτική τους ζωή. Πολλά τα πεδία δράσης για τους ελεύθερους, που θα έχουν μέσα από ποικίλες προτάσεις να επιλέξουν τον σωστό σύντροφο. Χρήμα και θετικές αλλαγές, στα εργασιακά όλων.
Sex Life: 91 %

Διαβαστε τις αναλυτικες μηνιαιες  προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Οι Ζυγοί και οι Τοξότες, θα χρειαστεί να κάνουν λίγη υπομονή, μέχρι την Πανσέληνο του μήνα, έτσι ώστε να πάρουν τις τελικές τους αποφάσεις, εν σχέση με την προσωπική τους ζωή, που έτσι όπως έχει εξελιχτεί δεν τους αρέσει. Μεγάλες και οι επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα, που θα φέρουν χρήμα και μεγαλύτερη αναγνώριση.
Sex Life: 93 %

Καρκίνοι και Υδροχόοι, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Φεβρουαρίου, θα έχουν καλές ειδήσεις πάνω σε υποθέσεις που αφορούν, οικονομικά και παλιότερες οικογενειακές καταστάσεις. Πολλά και τα διαζύγια, που θα ολοκληρώσουν τις διαδικασίες τους, και θα αποδεσμεύσουν πλέον τα ταίρια.
Sex Life: 95 %