Τελευταίο Τέταρτο 04/07 Σελήνη στον Ταύρο – Κάτι έρχεται που θα αλλαξει τη ζωη μας

ζωδιο-ταυρος-zwdio-zwdia-zodia

 Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου

Σάββατο, 4 Αυγούστου

Η βαριά Σελήνη στον Ταύρο σχηματίζει τετράγωνο με τον φλογερό Ήλιο στον Λέοντα. Μαζί ο Ταύρος και ο Λέοντας είναι σαν μεγάλη γιορτή σε ένα ζεστό, οικείο σπίτι.

Φανταστείτε φίλους να μαζεύονται κάτω από τον Ήλιο και τη Σελήνη, να γελούν μέχρι να φτάσει αργά τη νύχτα. Ο Ταύρος και ο Λέοντας λαμπυρίζουν δυνατά από χαρά και απόλαυση. Μετατραπείτε σε παιδιά και νιώστε τη θέρμη στο σώμα σας. Σκαρφαλώστε σε ένα δένδρο, περπατήστε ξυπόλυτοι, σκάψτε το χώμα.

zodia-zvdia-22

Στην ανώτερη εκδήλωσή τους, ο Ταύρος και ο Λέοντας, παραμένουν βολικά σε ένα μέρος, απολαμβάνουν τις σταθερές βάσεις της αγάπης και ανοίγουν την καρδιά τους με χαρά και γεμάτοι ζωή.

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης έχει να κάνει με την ευχαρίστηση. Εισπνεύστε τα πλούσια αρώματα, τα χρώματα και την άνεση. Υπό την σπάταλη επιρροή του Λέοντα, ξοδεύουμε περισσότερα λεφτά απ’ ότι συνήθως, ειδικά σε πολυτέλειες.

Ο Λέοντας και ο Ταύρος απολαμβάνουν τα πιο πλούσια πράγματα της ζωής, αλλά ο Λέοντας είναι αυτός που δρα παρορμητικά και με ενθουσιασμό. Ο Ταύρος τείνει να μαζεύει, να έχει μέτρο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-oroskopio-11

 Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου

Όταν ο Ταύρος είναι μέρος της εξίσωσης, γνέφουμε στην ποιότητα της ζωής. Καθώς είναι ζώδιο της Γης, είναι η ιδανική εποχή για να φάτε λαχανικά με ρίζες, να φτιάξετε τον κήπο σας, να τραγουδήσετε, να ψάλετε, να καθαρίσετε και να ομορφύνετε το σπίτι σας και να καλέσετε τους φίλους σας για φαγητό.

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης είναι εορταστικό! Είτε το κάνετε είτε το αφήνετε να συμβεί, κάτι έρχεται, κάτι που θα αποσυναρμολογήσει το εσωτερικό, κάτι που θα αλωνίσει στις βάσεις μας. Περάστε αυτή τη νέα πύλη. Θα καταλάβετε πότε όλα είναι σωστά, γιατί θα είναι εύκολα και θα σας κάνουν χαρούμενους. Και αν δεν είναι, μη φοβάστε! Η αλλαγή είναι φίλη σας.

taro-tarw

Αυτό το τέταρτο της Σελήνης σχηματίζει μια αντίθεση με τον Δία στον Σκορπιό. Ο Δίας σχετίζεται με τις λαμπερές, χαρούμενες όψεις της ζωής. Ακόμα κι όταν βρίσκεται σε αντίθεση με άλλους πλανήτες, δεν έχει κακή επιρροή. Στη χειρότερη, αυτή η αντίθεση θα οδηγήσει σε απογοήτευση λόγω άστοχων προσδοκιών.

Μπορεί να νιώθουμε ιδιαίτερα ανήσυχοι. Είναι καλό να έχετε κάτι να κάνετε, να έχετε σχεδιάσει κάτι. Είναι, επίσης, συνετό να διατηρήσετε τις προσδοκίες σας ρεαλιστικές, ακόμα κι αν κάποιος σας υπόσχεται περισσότερα.

Αλλά, σας διαβεβαιώνω ότι ο Δίας είναι ευγενικός αντίπαλος. Παρά τη δύσκολη αυτή γωνία, θα συνεχίσουμε να νιώθουμε ανάλαφροι και γενναιόδωροι. Ως συνήθως, η απάντηση βρίσκεται μέσα μας. Ένας δάσκαλος από την Ινδία έλεγε πως οι προσδοκίες δεν είναι κάτι κακό, αλλά η προσκόλληση είναι.

zodia-astra-tarot

 Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου

Τα τέταρτα της Σελήνης καθαρίζουν τον δρόμο για τη Νέα Σελήνη / τον νέο κύκλο της Σελήνης. Στις 10 Αυγούστου η Σελήνη περνά στον Λέοντα και σηματοδοτεί το τέλος της φάσης του τετάρτου και την αρχή της Νέας Σελήνης και της ηλιακής έκλειψης στον Λέοντα.

Το φως της Σελήνης που χάνεται σιγά σιγά δίνει τη θέση του στα ακτινοβόλα πέπλα της σιωπής και της μοναξιάς. Καθώς μειώνεται η διαθέσιμη ενέργεια, μπορεί να νιώσετε κουρασμένοι. Φορέστε άνετους, γήινους τόνους.

Στον διαλογισμό, επικεντρωθείτε στο τσάκρα του λαιμού. Ο Ταύρος κυβερνά την περιοχή του λαιμού στο σώμα. Προσέξτε ιδιαίτερα για βραχνάδα και για τσιμπήματα από έντομα στην περιοχή αυτή. Σας συμβουλεύω να τρώτε και να πίνετε ελαφριά. Οι φλεγμονές και η κόπωση είναι πιθανές αυτή την περίοδο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-taro-astra