09/12 Άρης στον Σκορπιό. Aλλαγές στις σχέσεις

anadromos-aris-zwdia-astrologia

Κοινοποίηση:

09/12 Άρης στον Σκορπιό. Ξαφνικές αλλαγές σε όλες τις σχέσεις

Στις 09/12 ο πολεμιστής Άρης αφήνει τον Ζυγό και περνάει στον Σκορπιό, όπου και θα παραμείνει …εκεί μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2018. Ένα διάστημα, που όλα τα ζώδια, θα ανεβάσουν ρυθμούς προκειμένου εκκρεμότητες και προβλήματα, να βρουν την οριστική τους λύση.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Εσείς είστε οι πρώτοι που θα έχετε την εύνοια αυτής της αλλαγής στον αστρολογικό θόλο. Ο Κυβερνήτης σας, μέσα στον σκληροτράχηλο Σκορπιό, σας βοηθάει να ξυπνήσετε από τον λήθαργο και να κυνηγήσετε τις λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Πολλές και οι πιθανότητες για άμεσες επανασυνδέσεις.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 10 και 21 Δεκεμβρίου

zodia-zvdia-22

Ταύρος: Οι μόνοι του ζωδίου, αυτό το χρονικό διάστημα που ο Άρης, θα είναι μέσα στον Σκορπιό, θα βρουν νέο έρωτα ίσως και μέσα από τους οικείους τους κύκλους. Οι χωρισμένοι συζύγου – σύντροφοι, θα δουν διπλωματικές επικοινωνίες, από τον πρώην τους, που θα μιλούν για ευκαιρίες επανένωσης.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 22 και 31 Δεκεμβρίου

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-22

Δίδυμοι: Εσείς είστε οι πιο ευνοημένοι όλων αυτών των αστρολογικών φαινομένων. Αυτό θα το δείτε και πρακτικά μέσα στην εργασία σας, που θα σας δώσει τα μέγιστα. Στα αισθηματικά σας, είστε λίγο μπλεγμένοι μεταξύ παρελθόντος και παρόντος, αλλά μέχρι τα μέσα στου Δεκεμβρίου, θα έχετε πάρει τις τελικές σας αποφάσεις.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 02 και 05 Ιανουαρίου

Καρκίνος: Οι σκέψεις που έχετε γύρω από την μετριότητα της ερωτικής σας ζωή, θα πρέπει να γίνουν άμεσα πράξεις, και να προβείτε σε δράσεις, που θα δώσουν λύσεις…προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. Αυτό είναι και κάτι που θα το προσπαθήσει και ο άνθρωπος σας επίσης.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 03 και 08 Ιανουαρίου

Λέων: Σαφώς και όλα αυτά που θέλετε μπορείτε να τα φέρετε σε μια ευθυγράμμιση σχετικά γρήγορα προκειμένου, να λύσετε πάγια προβλήματα. Οι συντροφικές σχέσεις, θα φύγουν από την ανακύκλωση των παλιών συμβάντων και θα κάνουν τα σχέδια τους, γύρω από πιο σοβαρές δεσμεύσεις.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 15 και 30 Δεκεμβρίου

zwdia-092

Παρθένος: Το έτος αυτό κλείνει με τις καλύτερες προδιαγραφές για εσάς και όλες τις ευχές σας. Με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, να μην αφήνει τίποτα σε ησυχία, θα σας έρθουν το δεύτερο 10ήμερο του Δεκεμβρίου ειδήσεις – επισκέψεις, από κάποιο παλιό σας φλερτ – ιστορία. Αυτήν την φορά, να είστε πιο προσεχτικοί.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 19 και 28 Δεκεμβρίου

Ζυγός: Οι αλλαγές που ζητάτε, θα γίνουν και αυτήν την φορά με τον εύκολο τρόπο. Οι σκέψεις και οι δράσεις που θα έρθουν από την μεριά του ανθρώπου σας, θα ανάψουν το πράσινο φως πια, για την κοινή σας πορεία. Τα οικονομικά σας, έχουν πάρει την μόνιμη άνοδο.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 27 Δεκέμβριου και 09 Ιανουαρίου

Σκορπιός: Εσείς είσαστε και αυτοί, που θα πρέπει να είστε άκρως προσεχτικοί, αυτό το χρονικό διάστημα, καθότι θα βρεθείτε μπροστά σε καταστάσεις που θα χρίζουν την απόφαση σας. Με τον Δια, μέσα στον οίκο σας και δίπλα στον Άρη, σίγουρα θα είναι και η σωστή.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 25 Δεκεμβρίου και 10 Ιανουαρίου

zwdia-zodia-33

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τοξότης: Όλα αυτά που έχετε κάνει για την σχέση σας και τον άνθρωπο σας, θα αρχίσουν, από το δεύτερο 10ήμερο του μήνα, να σας δείχνουν αποτέλεσμα. Ακόμη και τα ζευγάρια που έχουν απομακρυνθεί – τσακωθεί, θα βρουν τις διπλωματικές οδούς, για να ξανα – μονιάσουν.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 06 και 20 Ιανουαρίου

Αιγόκερως: Εσείς και το κάθετο του χαρακτήρα σας, δεν αφήνει και πολλά περιθώρια για διαπραγματεύσεις. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι άνθρωποι, στα δικά σας μέτρα και σταθμά, ωστόσο, πριν πάρετε τις αποφάσεις σας, καλύτερα να ακούσετε και να ζυγίσετε.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 12 και 20 Δεκεμβρίου

Υδροχόος: Εσείς ήδη έχετε τα νεύρα σας! Ότι και να είναι αυτό – αυτός που σας φταίει το ιδανικότερο θα ήταν, να το βρείτε και μέσα από την σοφία σας, να το λύσετε. Αν αυτό …συντελείται μέσα στην αισθηματική σας σχέση, αφήστε και την άλλη πλευρά, να εκθέσει τις απόψεις της.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 15 και 22 Δεκεμβρίου

Ιχθείς: Τύχη και εύνοια θα κατακλίσει το ζώδιο σας και μέχρι τα τέλη του Δεκεμβρίου. Όλα όσα σας έλειψαν, θα σας αποδοθούν στο μέγιστο και αυτό θα μετατραπεί σε χρήμα και αληθινή αγάπη. Όσοι είναι μόνοι, φέτος θα βρουν το έτερον τους ήμισυ.
Ευνοϊκές ημερομηνίες : 11 και 31 Δεκεμβρίου

zwdia-zodia-astrologia-65