10 Αντρες που πρέπει να αποφύγεις

1.Ο Πολυάσχολος

»Ξερεις  αυτό τον καιρό έχω πολύ δουλεία και μεγάλη πιεση»…Παραμύθια  έτσι είναι η κατάσταση ο άνθρωπος είναι άρρωστος Σε έστησε μια , σε έστησε δυο………..δεν προλαβαίνει, πάντα προκύπτει κάτι  εξάλλου η δουλειά πάνω από όλα , αλλά μη στεναχωριέσαι θα τα πούμε την άλλη βδομάδα  αν  το κανονίσουμε  και αν ….  και….Πάρτο απόφαση  δεεεν …  τρέξε  να  σωθείς.

2.O supermetrosexual
Φέτες κορμί, πιστολάκι μαλλί, ζελέ, στην τρίχα όλα, ξυρισμένος παντού, μανικιούρ , ρούχα τελευταία ιτεμς και σούπερ τρεντ  μην βγαίνεις με άντρα που είναι πιο περιποιημένος  από εσένα και που  φοράει πιο πολλά  προϊόντα από όσα εσύ και οι φίλες σου μαζί.

zodia-zvdia-22

3.Ο Νεάντερνταλ
Το αντίθετο του  από πάνω  κελεπουριού , κανείς δε του είπε πoτε  για γκρουμινγκ άλλα ούτε  για  το πως πρέπει καμιά φορά να κόβει τα νύχια του, παντόφλα φτέρνα χωράφι και πουκάμισο κοντομάνικο ριγέ η με λαχούρια άσε που έχει να κουρευτεί πέντε χρόνια.
 

4. Ο Αθλητής(τύπου)
Μπορεί  τώρα  να μην παίζει  αλλά  παλιά   ήταν ο  υπέρτατος απίστευτος πανπαιχτης που  η αδικία και ένας τρομερός τραυματισμός ……… τον έριξαν   στην τηλεόραση .Είναι άρρωστος με την ομάδα του αλλά  παρακολουθεί και τους αντίπαλους  και ότι αθλητικό υπάρχει , Χτυπιέται  σα παλαβός όταν χάνουν  (οι άλλοι που παίζουν) και βέβαια όλοι είναι άχρηστοι και αν ήταν αυτό προπονητής θα τους  γ……..(ξέρετε βέβαια πως οι άντρες  το έχουν  για τιμωρία  το  γ……..).

5. Μου τελείωσαν τα….
Έχεις  φτάσει στο κρεββάτι και τότε ακούς την τρομερή ατάκα  » Ρε γαμώτο μου τελείωσαν τα προφυλακτικα». Τρέξε να σωθείς μιλάμε  για  το πιο μεγάλο νούμερο από όλα.

6. Gym pet
Μην  βγαίνεις  με το αρωστακι του  γυμναστηρίου , συνέχεια θα σου λέει για τους τρικέφαλους του ,  θα χαϊδεύει το κορμί του και θα σου δίνει συμβουλές διατροφής  και πως να σφιξεις  γιατί έχεις  λίγο χαλαρώσει .Δεν τρώει δε πίνει εκτός από σκόνες και πρωτειν μπαρς και δε βλέπει την ώρα να πάει  γυμναστήριο να σηκώσει τα σίδερα.

7. Ο Γκαγκα
Μην  βγαίνεις με αυτόν που σε έχει  τρελάνει στα ρομαντικά  μηνύματα στο φεις  και σου λέει πως  βλέπει πολύ συναίσθημα στα μάτια σου στη φώτο που είσαι  με το μπικίνι στη παραλία ….  κάνει  σχόλια αμέσως μόλις  βγάλεις ένα ποστ πάντα ποιότητας  βέβαια  και με αμφιλεγόμενη ορθογραφία.

8. Ο Μαμακιας
Μεγάλη και γνωστή κατηγορία  την  βάζω για να μην  ξεχνιόμαστε. Μη  βγαίνεις με άντρα που  τηλεφωνεί συνέχεια στη μαμά του , τους λόγους  δε θα τους αναλύσω είμαι σίγουρος πως όλες  τους ξέρετε.

9.Ο φίλος του πρώην
Μην  κάνεις σχέση (  ούτε και  τίποτα άλλο εκτός αν αφορά την εκδίκηση  και αυτό  πάλι να το αποφύγεις)με τον καλύτερο φίλο του πρώην  σου , θα βρεθείς να σε  φωνάζουνε  όλοι  π……ακόμα και  ο  ίδιος ο γκόμενος σου  και μετά θα σε  φάνε και οι ενοχές.

 

10. Ο πρώην της  φίλης σου
Ούτε  να το σκέφτεσαι  θα  πάθεις  όλα  τα καλά της  προηγουμένης κατηγορίας  συν του ότι θα χάσεις και τη φιλενάδα σου , οπότε αστο καλύτερα  έξαλλου  τοοοσοι άντρες  εκεί  εξω ( λεμε τώρα)