11/3/2014: Τετράγωνο Ερμή – Κρόνου

imerisies-11-zvdia-oroskopos

Κοινοποίηση:

Την Τρίτη 11 Μαρτίου του 2014, ο Ερμής στο ζώδιο του Υδροχόου θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο, που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό στο ζώδιο του Σκορπιού.

 

Οι ιδέες, οι σκέψεις και η επικοινωνία σας πρέπει να αποκτήσουν δομή, λογική και διακριτικότητα, αν και δεν θα είναι πολύ εύκολο να το καταλάβετε. Θα χρειαστεί να δουλέψετε πολύ σκληρά για να περάσετε τις απόψεις σας στους άλλους, καθώς θα συναντήσετε αντίσταση απέναντι στις ιδέες σας ή πολύ απλά δεν θα καταλαβαίνουν τη βάση της λογικής σας. Είναι μία περίοδος που θα πρέπει να είστε ξεκάθαροι, αντικειμενικοί και προσγειωμένοι στην επικοινωνία και τη σκέψη σας, αλλά είναι ταυτόχρονα σημαντικό να το κάνετε χωρίς υπερβολές, καθώς υπάρχει πιθανότητα να γίνετε άκαμπτοι ή υπερβολικά προσεκτικοί.

 

Αν βρεθείτε σε αυτού του είδους την κατάσταση, το πιθανότερο είναι να λυγίσετε από το βάρος της μελαγχολίας. Ή, θα αποδεχτείτε κάποιες σκληρές πραγματικότητες και αποφάσεις, και θα νιώσετε τις συνέπειες των καταστάσεων. Είναι πολύ σημαντικό να μην πάρετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά.

zodia-zvdia-22

 

Βάζοντας τα δυνατά σας, θα μπορέσετε να βιώσετε μία αρκετά παραγωγική περίοδο, ειδικά όσον αφορά την επικοινωνία, την συγγραφή, την οργάνωση ή την λογική.