11/02 Σεληνιακή Έκλειψη. Προσοχή στις αποκαλύψεις

11/02 Σεληνιακή Έκλειψη. Προσοχή στις αποκαλύψεις

Στις 11 Φεβρουαρίου θα συντελεστεί το αστρολογικό φαινόμενο της πρώτης Σεληνιακής έκλειψης και Πανσέληνος, στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. ( Στις 02:34 το πρωί, 22ο 28′ 47”).

Ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι στις: 02/01, 19/01, 12/02, 23/02, 06/03, 04/04, 17/04, 10/05, 26/05, 02/06, 12/07, 30/07, 11/08, 25/08, 03/09, 19/09, 05/10, 17/10, 04/11, 26/11, 08/12, 20/12

 

Kαι οι κάτωθι ζωδιακοί συνδυασμοί:
Κριός με ωροσκόπο σε υδάτινο ζώδιο
Ταύρος με Αφροδίτη ανάδρομη
Καρκίνος με Ερμή σε Λέοντα
Λέοντας με στέλιουμ σε Γήινο ζώδιο
Παρθένος με ωροσκόπο Ιχθύ
Ζυγός με Ερμή σε σύνοδο με Αφροδίτη
Σκορπιός με ανάδρομο Άρη
Τοξότης με ωροσκόπο σε αέρινο ζώδιο
Αιγόκερως με Ερμή σε Τοξότη
Ιχθείς με Σελήνη σε Κριό

zodia-taro-45

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια:

Κριός: Εσείς πια δεν ψάχνετε για συμπληρώματα ζωής και αγάπης. Επιθυμείτε έναν άνθρωπο, που να μπορεί να σας κάνει και πάλι να αισθανθείτε ασφαλείς αισθηματικά. Αυτό από την έκλειψη και μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου, το σύμπαν θα σας αποδώσει αυτό αλλά και ικανό χρήμα, που θα σας ανοίξει τους δρόμους.
Εύνοια σε Χρήμα

Ταύρος: Εσείς και όλα τα παρελθοντικά άσχημα, που συντελέστηκαν ίσως και να έχετε ανάγκη να τα φέρετε στην επιφάνεια, και να το συζητήσετε με τον άνθρωπο σας. Προσέξτε μην χαθείτε όμως μόνο μέσα σε αυτό. Πιθανότητα για μια μερίδα των χωρισμένων, να επανενωθούν.
Εύνοια σε Αγάπη

Δίδυμοι: Είναι ένα ισχυρό αστρολογικό φαινόμενο, που σίγουρα θα σας αναστατώσει κάθε τομέα της ζωής σας, αλλά με καλό τρόπο. Οι σύντροφοι – σύζυγοι που έχουν παγώσει, θα έχουν πιο κοντά με σκοπό να ξαναβρούν το αληθινό συναίσθημα. Μόνοι και εργένηδες, ίσως και να βρεθούν ανάμεσα σε διλήμματα που θα τους γίνουν από άτομα, που είναι για αρχή ακατάλληλα ως προς τις δικές τους προδιαγραφές.
Εύνοια σε Αγάπη

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia

Καρκίνος: Σίγουρα είστε αυτοί, που το εν λόγω αστρολογικό φαινόμενο θα φωτίσει περισσότερο. Αυτό σημαίνει ότι κάποιες παλιές σας ερωτικές γνωριμίες, μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα σας προσεγγίσουν με σκοπό να τα ξαναβρείτε. Σκεφτείτε και στον δικό σας χρόνο απαντήστε. Σαφώς και θα υπάρξουν και καλά νέα, γύρω από τα οικονομικά σας.
Εύνοια σε Αγάπη

Λέων: Όλες οι αλλαγές είναι στρωμένες μπροστά σας. Αυτό που απομένει είναι εσείς να κάνετε τις σωστές πλέον επιλογές και στα αισθηματικά, αλλά και οικονομικά θέματα. Πολλές και οι προτάσεις που θα σας γίνουν, και για επανασυνδέσεις από σήμερα και μέχρι την λήξη του Υδροχόου.
Εύνοια σε Χρήμα

Παρθένος: Θα κυκλωθείτε από πολλά άτομα που σας αγαπούν και σας θαυμάζουν. Μέσα σε όλους αυτούς, θα υπάρξει και ένα ξεχωριστό άτομο που θα σας κεντρίσει την ερωτική σας προσοχή. Με τόσο καλές όψεις, που κάνει ο κυβερνήτης σας με την Αφροδίτη κάτω από την Πανσέληνο, είναι βέβαιο ότι θα ολοκληρωθεί η αισθηματική σας ζωή.
Εύνοια σε Αγάπη

αγαπη

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Ζυγός: Εσείς με τον ανάδρομο Δία πάνω σας αλλά και μια Σεληνιακή Έκλειψη, θα γίνετε το απόλυτο επίκεντρο για πολύ νέο κόσμο. Αυτό θα σας προσδώσει γνωριμίες ίσως και έναν καρμικό έρωτα. Σε αυτά τα καλά, θα ενταχθούν και επανασυνδέσεις γρήγορες αλλά και ικανό χρήμα, για να σας ολοκληρώσει τους σκοπούς σας
Εύνοια σε Χρήμα

Σκορπιός: Είναι μια εξαιρετική περίοδος που έχετε μια πολλή καλύτερη ψυχολογία που θα σας ωθήσει να κάνετε βήματα, σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στα αισθηματικά σας θα έχετε πολλές προτάσεις, που θα έχετε από άτομα που σίγουρα σας ενδιαφέρουν.
Εύνοια σε Αγάπη

Τοξότης: Υπάρχει πολύ παρασκήνιο μέσα στην σχέση σας, αλλά και ενός ατόμου, από το παρελθόν σας. Θα πρέπει να διώξετε το συννεφάκι, του ρομαντισμού και να δείτε τι και ποιος σας ταιριάζει τελικά. Ίσως και κανείς. Προτάσεις θα υπάρξουν για εργασία και νέες συνεργασίες, αυτές τις ημέρες.
Εύνοια σε Χρήμα

Αιγόκερως: Η διάθεση σας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα, ένεκα κάποιων άσχημων καταστάσεων που συντελούνται, εδώ και καιρό μέσα στην σχέση σας. Οι μέρες μέχρι και τις 19/02, είναι καλές για να ανοίξετε συζητήσεις που θα σας κάνουν και πάλι να είστε αγαπημένο σύντροφοι, και πολύ πιο ενωμένοι.
Εύνοια σε Αγάπη

Υδροχόος: Οι διαδρομές του μυαλού σας, είναι διαφορετικές από αυτές του ανθρώπου σας. Ουδείς όμοιος, αλλά αν αυτό σαν μόνιμο γεγονός ίσως και πια να σας κάνει απόμακρους. Με αυτήν την πανσέληνο θα αναδειχτούν θέματα που θα πρέπει, να λύσετε δια παντός.
Εύνοια σε Αγάπη

Ιχθείς: Ο λόγος σας είναι ισχυρός και αυτό που χρειαστεί αυτές, τις δύσκολα αστρολογικά ημέρες, είναι να τον υποστηρίξετε με δράσεις και ειδικά, προς την κατεύθυνση της σχέσης σας. Από την ώρα που θα έρθει και ο Ήλιος πάνω στον οίκο σας, όλα θα ολοκληρωθούν.
Εύνοια σε Χρήμα

11/02 Σεληνιακή Έκλειψη. Προσοχή στις αποκαλύψεις