12/11 Ερμής στον Τοξότη. Οι σχέσεις θα περάσουν κρίση

ermis-anadromos

12/11 Ερμής στον Τοξότη. Οι σχέσεις θα περάσουν κρίση

Μετά από ένα χρονικό διάστημα δύσκολων αισθηματικών επικοινωνιών, ο Ερμής αλλάζει οίκο και περνάει στον πύρινο Τοξότη, μέχρι και τις 02/12. Καθολικές ανατροπές που θα έρθουν μέσα από συγκρούσεις και εντάσεις. Ερωτικές ιστορίες που μόνο στάθηκαν στην επιφάνεια, τώρα θα περάσουν και στην πράξη ή στον οριστικό τερματισμό τους.

Πιο αναλυτικά:

 

Κριός: Διαλέξτε τι θέλετε και πείτε στον άνθρωπο που αγαπάτε. Αυτό που κάνετε και ανακατεύετε τα πάντα χωρίς, αρχή μέσα και συνέχεια, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Περνάτε λάθος μηνύματα. Αν επιθυμείτε μια επανασύνδεση και μια καινούργια αρχή, γίνετε πιο συγκεκριμένη πρόταση και αναμείνατε τις εξελίξεις απαντήσεις.
Ευνοϊκή περίοδος: 15 – 20 Νοεμβρίου

zodia-taro-45

Ταύρος: Δεν υπάρχει διέξοδος προς το μέλλον, αν δεν κόψετε τις κακές συνήθειες με το παρελθόν, που και αυτό κατά καιρούς σας σκανδαλίζει. Εσείς ξέρετε καλύτερα τι είναι αυτό που σας συμπληρώνει και σας ταιριάζει καλύτερα. Οι επικοινωνίες, θα πάρουν φωτιά στις τάξεις των αδέσμευτων και πιθανόν, νέος έρωτας να παρουσιαστεί.
Ευνοϊκή περίοδος: 14 – 22 Νοεμβρίου

Δίδυμοι: Ο κυβερνήτης σας περνάει σε μια εξαιρετική θέση, σε ένα αρσενικό ζώδιο, που σίγουρα μπορεί να σας δώσει τις λύσεις, για τα θέματα που σας απασχολούν. Διαθέστε χρόνο από τώρα, για να δείτε τι είναι αυτό που ακριβώς σας κάνει και μένετε πίσω από αποφάσεις ζωής. Μιλήστε με τον σύντροφο σας και δείτε τι μπορεί, από κοινού να βελτιωθεί.
Ευνοϊκή περίοδος: 19 – 23 Νοεμβρίου

prodosia

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Καρκίνος: Ξεκουράστε το μυαλό σας από το παρελθόν σας. Δεν σας βγάζει πουθενά. Οι μέρες με τις επικοινωνίες να είναι σε όλα θετικές εσείς μπορείτε πια να θέσετε τους όρους σας, και να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Οι σχέσεις που έχουν μείνει, χωρίς λόγο σε μια στασιμότητα, θα ενεργοποιηθούν και θα δώσουν απαντήσεις και εξέλιξη, που θα ικανοποιήσει τους εμπλεκόμενους.
Ευνοϊκή περίοδος: 14 – 20 Νοεμβρίου

Λέων: Και εσείς το ξέρετε ότι τα πράματα, δεν θα μπορούσαν να γίνουν καλύτερα, με την Αφροδίτη στον συγγενικό Τοξότη. Υπάρχει μεγάλη αστρολογική υποστήριξη επάνω σας. Οι αισθηματικοί δεσμοί, θα γίνουν στέρεοι και θα αποκτήσουν βάθος. Μόνοι και χωρισμένοι, θα αφήσουν πίσω το παρελθόν μόνιμα.
Ευνοϊκή περίοδος: 15/11 – 01 Δεκεμβρίου

Παρθένος: Είσαστε χαμένοι μέσα σε δουλειές, δρομολόγια και πολύ άγχος. Να είστε σίγουροι, ότι η εποχή του Τοξότη, θα σας απογειώσει σε όλες αυτές τις προσπάθειες σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι, μην σταματήσετε. Από την μεριά των αισθηματικών σας, το μόνο που μένει είναι να πάρετε μια τελική απάντηση σε αυτά που σας απασχολούν. Σίγουρα το παρελθόν μέσα στον μήνα θα σας απασχολήσει και έντονα. Εσείς που έχετε όμως ήδη φτιάξει την ζωή σας, μην κάνετε λάθη, που θα σας κοστίσουν την γαλήνη σας.
Ευνοϊκή περίοδος: 15 – 21 Νοεμβρίου

12/11 Ερμής στον Τοξότη

Ζυγός: Οι ερωτικοί σας δεσμοί, με πια πρόσφατη γνωριμία, θα ανθίσουν. Οι αστρολογικές συνθήκες του μήνα, σας δίνουν την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά σε ανθρώπους που σας γοητεύουν. Όλο αυτό θα σας φέρει και πιο κοντά στην ήδη υπάρχοντα και μόνιμο σύντροφο σας. Επιτυχίες θα υπάρξουν και σε υποθέσεις οικονομικών – περιουσιακών.
Ευνοϊκή περίοδος: 12 – 19 Νοεμβρίου

Σκορπιός: Οι στιγμές που θα ζήσετε με την Αφροδίτη, να φεύγει από πάνω σας θα είναι πρωτόγνωρες. Σας ανέδειξε, σας φώτισε και τώρα, θα σας έρθει μια σωρεία από προτάσεις σε αισθηματικό επίπεδο, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε δικαιωμένοι. Οι σχέσεις που είχαν μείνει σκονισμένες από την απραξία, θα ενεργοποιηθούν και θα σας πλησιάσουν με έναν διαφορετικό και πιο ποιοτικό τρόπο.
Ευνοϊκή περίοδος: 14 – 18 Νοεμβρίου

Τοξότης: Εσείς είστε οι πρωταγωνιστές και το ξέρετε. Η ερωτική Αφροδίτη μέσα σε ένα πύρινο ζώδιο, μόνο ανατροπές μπορεί να δημιουργήσει, και πάντα προς το δικός σας συμφέρον. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι εσείς. Πολλά άτομα από το παρελθόν θα σας θυμηθούν. Εσείς απλά επιλέξτε απλά. Σε όλη αυτήν την κινητικότητα θα δείτε και κάτι παραπάνω
Ευνοϊκή περίοδος: 12 – 17 Νοεμβρίου

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Αιγόκερως: Διαλέξτε τον δρόμο που πρέπει να περπατήσετε και μην λοξοδρομείτε πια. Όλα είναι υπέρ σας και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί και το κατάλληλο πρόσωπο για να σας συμπληρώσει σε αισθηματικό επίπεδο. Οι Αιγόκεροι, που έχουν χωρίσει και θέλουν να κάνουν την προσπάθεια τους για επανασύνδεση, μετά τις 18/11, θα έχουν την Αφροδίτη σε όψεις με τον κυβερνήτη τους, να υποστηρίζουν.
Ευνοϊκή περίοδος: 25 – 30 Νοεμβρίου

Υδροχόος: Μια καλή εποχή που όλα θα μπουν τελικά σε μια σειρά. Εσείς ξέρετε πολύ καλά τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί. Αν δώσετε λίγο χρόνο αυτό που θα καταφέρετε είναι να μπορέσετε να έρθετε και πάλι σε μια ισορροπία με τον άνθρωπο σας. Οι σχέσεις που διαταράχτηκαν, λόγω απιστίας ή αδιαφορίας το μόνο που μπορούν να κάνουν στο τώρα, είναι να δώσουν μια ευκαιρία ακόμη.
Ευνοϊκή περίοδος: 20 – 29 Νοεμβρίου

Ιχθείς: Ακόμη η εποχή του Σκορπιού που τρέχει σας κάνει να είστε σε όλα έτοιμοι και σε αναμονή των καλύτερων. Το άτομο που σας ταλαιπωρεί και σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα, ή αμήχανα, προσεχώς θα κάνει την κίνηση του για να έρθετε πιο κοντά συναισθηματικά. Αυτοί που έχουν βρει τον άνθρωπο τους, πιθανόν από τον νέο μήνα να μιλήσουν για δεσμεύσεις.
Ευνοϊκή περίοδος: 15 – 20 Νοεμβρίου

12/11 Ερμής στον Τοξότη