13/3/2014: Τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου

αστρολογια-zwdia-zodia

Κοινοποίηση:

Την Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2013, ο Ήλιος στο ζώδιο των Ιχθύων σχηματίζει τρίγωνο με τον περιοριστικό Κρόνο στο ζώδιο του Σκορπιού.

 

Το τρίγωνο αυτό, δημιουργεί μία υπέροχη περίοδο για να δουλέψουμε σοβαρά πάνω στον εαυτό μας. Ίσως νιώσετε ιδιαίτερα ικανοί και ανεξάρτητοι, με ένα δυνατό και ξεκάθαρο αίσθημα αξίας και δύναμης. Θα υπάρξει υποστήριξη για τις φιλοδοξίες σας αρκεί να παραμείνετε προσγειωμένοι και πρακτικοί, όσον αφορά τον τρόπο που τις προσεγγίζετε, πράγμα που σε φυσιολογικά επίπεδα θα είναι κάτι εύκολο για όλους.

 

Η ικανότητά σας να συνεργαστείτε και να νιώσετε άνετα με τις φιγούρες εξουσίας θα είναι στα ύψη, μαζί με την ικανότητά σας να αποδεχτείτε την εξουσία του εαυτού σας και να πάρετε σταθερές αποφάσεις. Είναι μία περίοδος που θα νιώσετε προσγειωμένοι και θα αντιμετωπίσετε τα προβλήματά σας με πρακτικό και αποφασιστικό τρόπο.

zodia-zvdia-22

 

Η ενέργειά σας θα είναι αρκετά σοβαρή, αλλά ακόμα και αν έχετε διάθεση για διασκέδαση, θα είναι πιο εύκολο να γνωρίζετε τα όριά σας και να μην προβείτε σε υπερβολές. Αν περιμένατε τη κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε μπροστά και να τελειοποιήσετε ένα σχέδιο ή πρότζεκτ με το οποίο ασχολείστε αρκετό καιρό, τώρα ήρθε η ώρα να τα καταφέρετε.

 

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην συμβεί αυτές τις ημέρες, αλλά σίγουρα θα κάνετε κάποια σημαντικά βήματα και θα δημιουργήσετε τη βάση για την επιτυχία που αναζητάτε.