13/06 Τρίτη και 13. Τύχη, χρήμα, και άλλα πολλά!

13/06 Τρίτη και 13. Τύχη, χρήμα, και άλλα πολλά!

Αντιθέτως με την κοινή παράδοση και τις δοξασίες γύρω από αυτήν την ημερομηνία, η Αστρολογία για την εν λόγω ημέρα και όλον τον εναπομείναντα Ιούνιο, προβλέπει να καλύτερα για όλα τα ζώδια. Χρήμα, μεγάλες αγάπες, επανενώσεις συντρόφων… είναι στο μενού!

Για όλους:

 

Οι Ταύροι και οι Σκορπιοί, θα αισθανθούν πολλά και ερωτικά μάτια να τους περιβάλουν, και να τους πλησιάζουν με σκοπό να τους κατακτήσουν. Απρόσμενες καλές ειδήσεις θα έρθουν και από υποθέσεις οικονομικών – περιουσιακών θεμάτων. Λειτουργείστε μόνο βάση λογικής.
Τύχη σήμερα : 85 %

zodia-taro-45

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Τα παιδιά του Ερμή, Δίδυμοι και Παρθένοι … έχουν τα πρωτεία από σήμερα και μέχρι να λήξει αυτός ο μήνας του Ιουνίου. Αλλαγές θα προκύψουν σε κάθε τομέα της ζωής τους πλησιάζουν, που θα τους φέρουν και πάλι στην πολυπόθητη ισορροπία, που τόσο καιρό είχαν χάσει.
Τύχη σήμερα : 95 %

Οι Κριοί που έχουν μείνει μόνοι, αλλά και οι Ιχθείς, που επιμένουν να θέλουν να μένουν μόνοι, σίγουρα θα έχουν εκπλήξεις, άμεσα. Παλιοί έρωτες θα σας εμφανιστούν, με καινούργιες προτάσεις, λόγια και συνθήκες που σίγουρα δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τα φίλτρα σας.
Τύχη σήμερα : 90 %

Οι μοναχικοί Καρκίνοι και οι δύσπιστοι σε όλα τους Υδροχόοι, θα έχουν εκπλήξεις που θα τους φτιάξουν την ψυχολογία. Οικονομικά νέα σας ξεσηκώνουν … αλλά και μια ερωτοφιλία, θα σας δείξει επιτέλους, ότι ζητά κάτι περισσότερο από αυτό. Οργανωθείτε και πράξτε.
Τύχη σήμερα : 95 %

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Τα λόγια και οι πράξεις αυτών που αγαπούν κάποιον Τοξότη ή κάποιον Αιγόκερω θα γίνουν ένα. Αυτό που περιμένετε θα γίνει πραγματικότητα. Οι συνθήκες της ζωής, αυτών που περιμένετε μπορούν πια να σας υποδεχτούν. Πολλές και οι άμεσες επανασυνδέσεις, που θα προκύψουν.
Τύχη σήμερα : 90 %

Από σήμερα και μέχρι την νέα σελήνη του Ιουνίου, θα υπάρξουν σε όλους τους Λέοντες αλλά και τους Ζυγούς, ειδήσεις που θα τους αναστατώσουν ευχάριστα την καθημερινότητα. Παλιοί έρωτες – σύντροφοι θα ξεπροβάλουν και θα ζητήσουν χρόνο και χώρο πάλι στην ζωή σας. Μέσα σε αυτήν την ευχάριστη κινητικότητα, θα προκύψουν και οικονομικά δεδομένα, που θα σας διευκολύνουν παντού.
Τύχη σήμερα : 85 %

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις