14/07 Ερμής στον Λέοντα – Ερωτικές Εξομολογήσεις

astrologia-eksagwno-ari-ermi

14/07 Ερμής στον Λέοντα – Ερωτικές Εξομολογήσεις

 

Στις 14 Ιουλίου ο φλύαρος Ερμής περνάει στον οίκο του Λέοντα. Μια ιδιαίτερα νέα καλή αστρολογική θέση, που θα δώσει τις ευκαιρίες και τις επικοινωνίες σε φυσικό επίπεδο, για να ευθυγραμμιστούν οι επιθυμίες με τις πράξεις.

Πιο αναλυτικά για όλα τα ζώδια ανά στοιχείο:

 

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός – Λέων – Τοξότης
Έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ στην αγάπη και αυτό είναι κάτι που τις επόμενες ημέρες θα αλλάξει. Δεν είναι μόνο η κίνηση του Ερμή πάνω στον Βασιλιά, αλλά και ο ερχόμενος Ήλιος σε αυτόν τον οίκο. Όλα πια θα γίνουν πολύ πιο ουσιαστικά και οι άνευ λόγου σχέσεις – συνεργασίες – φιλίες, θα φτάσουν στο τέρμα τους. Ακόμη και οι επανασυνδέσεις / χωρισμοί θα πάρουν οριστικό χαρακτήρα.
Εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς
Τυχερό νούμερο: 5

zodia-taro-45

Ζώδια της Γης: Ταύρος – Παρθένος – Αιγόκερως
Οι αισθηματικές σας αναδρομές δεν βοηθούν σε τίποτα. Οι μέρες μέχρι να λήξει ο Ιούλιος, θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αδικίες και απογοητεύσεις από το παρελθόν που ακόμη πονούν. Πάντως μια μερίδα των γήινων ζωδίων μέχρι να φύγει ο Ήλιος από τον Καρκίνο, θα έχουν επανασυνδεθεί με πρώην ταίρι τους… και όχι με δική τους πρωτοβουλία!
Εύνοια με: Κριός και Σκορπιός
Τυχερό νούμερο: 3taro-oroskopio-54

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

 

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι – Ζυγός – Υδροχόοι
Είσαστε οι καλύτεροι του ζωδιακού κύκλου. Όλα δείχνουν να έχουν γίνει πραγματικότητα, μέσα από τις δικές σας προσπάθειες. Σχέσεις που είχαν μείνει ημιτελείς, μέχρι την πανσέληνο του Ιουλίου θα βρουν την ισορροπία τους. Αυτοί που θα ταξιδέψουν για να κάνουν και τα ξεκαθαρίσματα με τον άνθρωπο τους θα έχουν θερμές – ερωτικές υποδοχές. Μην αφήσετε την εποχή να πάει χαμένη… πάλι.
Εύνοια με: Ταύρος και Τοξότης
Τυχερό νούμερο: 4

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος – Σκορπιός – Ιχθείς
Αυτές τις ημέρες όλα τα άστρα και οι όψεις τους είναι επάνω σας. Άρα, είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να βάλετε σε μια σειρά έρωτες – οικογένεια –εργασιακά – σπουδές – χρήμα…, και μετά να απολαύσετε τις διακοπές σας. Όσοι ψάχνουν για έναν καινούργιο σύντροφο, η Αφροδίτη με συνεργασία με τον Ερμή, θα αποδώσει ουσιαστικές – ποιοτικές γνωριμίες που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
Εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως
Τυχερό νούμερο: 9