14/10 Αφροδίτη στον Ζυγό και οι ερωτικές μάχες ξεκινούν

sex-afroditi-zodia

14/10 Αφροδίτη στον Ζυγό και οι ερωτικές μάχες ξεκινούν

Στις 14/10 ο ερωτικός πλανήτης περνάει στο σπίτι του… τον Ζυγό, και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 07/11 . Ένα εξαιρετικό χρονικό διάστημα, που θα επηρεάσει άμεσα και θετικότητα, όλα τα είδη των σχέσεων και αισθημάτων.

Πιο αναλυτικά:

 

Εσείς οι Ταύροι και οι Ζυγοί, που έχετε και την μεγαλύτερη εύνοια σε αισθηματικές σχέσεις, θα πρέπει να είσαστε πολύ προσεχτικοί, καθώς θα έχετε και κάποιες επιπόλαιες επιστροφές από το παρελθόν, που μάλλον θα σας απογοητεύσουν και θα τους κλείσετε την πόρτα οριστικά.
Ευνοϊκότερο διάστημα : 18 – 23 / 10

zodia-taro-45

Σίγουρα οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, είναι άκρως απασχολημένοι αυτήν την εποχή, με τα εργασιακά τους, και μάλλον δεν θα δώσουν και πολύ σημασία, σε καταστάσεις που έχουν βαλτώσει. Ίσως είναι και ένα καλό διάστημα, για να δείτε τα αισθηματικά ‘αντανακλαστικά’ του ανθρώπου σας.
Ευνοϊκότερο διάστημα : 19 – 28 / 10

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

Παρατηρητές έχετε πια γίνει εσείς Κριοί και οι Αιγόκεροι. Για τους δικούς σας πια λόγους … δεν θέλετε να κυνηγάτε και να περιμένετε. Όποιος θέλει και μπορεί θα σας πλησιάσει, με την δική του πια πρωτοβουλία. Μέχρι τότε θα έχετε πολλά και ευχάριστα ανακοινωθέντα από τα εργασιακά σας.
Ευνοϊκότερο διάστημα : 20 – 25 / 10

Μπορεί αυτό το χρονικό διάστημα οι Τοξότες και οι Ιχθείς, να είναι λίγο πεσμένοι στα αισθηματικά τους θέματα, αλλά ευτυχώς, από το τρίτο 10ήμερο του μήνα και μετά, θα έχουν εκπλήξεις. Είστε τα ζώδια που μέσα στον Οκτώβριο, θα έχετε όχι μόνο τις περισσότερες… αλλά και τις πιο σοβαρές προτάσεις, για επανένωση, γάμο –οικογένεια… ακόμη και για συνεργασία.
Ευνοϊκότερο διάστημα : 02– 10 / 11

zwdia-tarw-zodia-19

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας 

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια

Με έναν φακό ανά χείρας εσείς οι Παρθένοι δεν θα βρείτε τίποτα. Αφήστε τα παλιά να ξεχαστούν από την καρδιά σας και θα δείτε ότι η Αφροδίτη πάνω σε αυτήν την αλλαγή της, σίγουρα θα σας προσφέρει αυτά που σας έλειψαν. Ίσως και κάτι από τα παλιά.
Ευνοϊκότερο διάστημα : 20 – 23 / 10

Σε μια εξαιρετική στιγμή θα βρεθούν οι Σκορπιοί που δεχτούν από δύο διαφορετικές πηγές, προτάσεις αγάπης και δέσμευσης. Εδώ είναι και τα δύσκολα. Αυτήν την φορά, με το χέρι… μόνο στο μυαλό, δώστε τις απαντήσεις σας.
Ευνοϊκότερο διάστημα : 28 – 31 / 10

Μια καλή περίοδος ξεκινά και για τους ιδιαίτερους Καρκίνους και Λέοντες, που θα έχουν πληθώρα επιλογών και ευκαιριών σε εργασία και έρωτα. Ακόμη και όσοι καρτερούν καιρό, ένα παλιό τους εραστή, να εμφανιστεί με προτάσεις και απαντήσεις, θα έχουν την ευκαιρία να τον συναντήσουν και να πάρουν κοινές αποφάσεις.
Ευνοϊκότερο διάστημα : 21 – 27 / 10

zwdia-fotia