15/02 Η Έκλειψη αλλάζει τον χάρτη των σχέσεων

Κοινοποίηση:

15/02 Η Έκλειψη που θα αλλάξει τον χάρτη των σχέσεων

Στις 15/02 θα συντελεστεί η Νέα Σελήνη – Έκλειψη, στον άξονα του Υδροχόου – Λέοντα και που θα φέρει τα πάνω κάτω …σε όλες τις αισθηματικές σχέσεις. Ανοίγεται μια περίοδος, που θα μπορέσετε όλα τα ζώδια, να λύσετε πολλά από τα εκκρεμή θέματα σε κάθε επίπεδο, αλλά και να κάνετε τα πλάνα σας για την εποχή της Άνοιξης.

Πιο αναλυτικά:

 

ΚΡΙΟΣ : Δεν έχετε κάτι για να αγχώνεστε με τον άνθρωπο σας. Μπορεί να περάσατε μια δύσκολη φάση, αλλά αυτό που ανοίγεται μπροστά σας, είναι μια σειρά από ευκαιρίες που θα σας φέρουν και πάλι μέσα στην ερωτική σας σχέση, σε απόλυτη ισορροπία.
Αστρολογική τύχη: 4/5

zodia-zvdia-22

ΤΑΥΡΟΣ : Με όλα αυτά που έχετε καταφέρει στον αισθηματικό σας τομέα, το μόνο που απομένει είναι και οι επίσημες ανακοινώσεις, στους δικούς σας ανθρώπους. Σε αυτό θα βοηθήσει και η οικονομική σας άνοδος.
Αστρολογική τύχη: 5/5

ΔΙΔΥΜΟΙ : Αν δεν έχετε ακόμη πάρει κάποια απόφαση, για την πορεία σας, με το άτομο που υπάρχει στην ερωτική σας ζωή, πιθανόν και να δεχτείτε κάποια επικοινωνιακή πίεση – παράπονα, ίσως και δικαιολογημένα.
Αστρολογική τύχη: 4/5

taro-zodia-76

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Πολλές οι αλλαγές που πλησιάζουν στο εργασιακό σας περιβάλλον και που πρέπει άμεσα να συζητηθούν με τον άνθρωπο σας, που θέλει να ξέρει και αυτός, που πάει αυτή η σχέση.
Αστρολογική τύχη: 5/5

ΛΕΩΝ : Μην τα βλέπετε όλα μαύρα και αδιέξοδα, επειδή ο άνθρωπος σας ακόμη δεν μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο για την σχέση σας. Πιθανόν και αληθινά, να χρειάζεται παραπάνω χρόνο … για να δέσει καλύτερα τα οικονομικά του.
Αστρολογική τύχη: 5/5

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Μη αναπολείτε τις παλιές εποχές, καθώς ο μήνας αυτός, θα σας φέρει σε επαφή με πολλά και διαφορετικά άτομα, που όλο και κάποιο, θα τολμήσει να σας πλησιάσει και να σας κατακτήσει.
Αστρολογική τύχη: 4/5

astrologia-090

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

 ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos  τα τελευταια νεα της αστρολογιας  αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

ΛΕΩΝ : Μπορεί να είστε μόνοι σας, αυτό το χρονικό διάστημα, αλλά δεν πειράζει. Έχετε ρίξει περισσότερο την προσοχή σας, στα εργασιακά σας, που σίγουρα θα σας ανακουφίσουν. Οι έρωτες ….από Μάρτιο.
Αστρολογική τύχη: 5/5

ΖΥΓΟΣ : Πολλά τα νέα πρόσωπα που έρχονται και σας θέλουν. Εσείς θα κρατήσετε τους τόνους χαμηλούς και θα επιλέξετε μόνο με βάση το προσωπικό σας συμφέρον….και όχι τι βολεύει τους άλλους.
Αστρολογική τύχη: 4/5

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Αφήστε έξω από την σχέση σας, τους τρίτους και τους ζηλόφθονες, που δεν σας θέλουν μαζί. Οι μέρες, θα φέρουν ένα καλύτερο ερωτικό κλίμα στο μεταξύ σας, και μόνιμα.
Αστρολογική τύχη: 4/5

ΤΟΞΟΤΗΣ : Έχετε κάνει τις συγκρίσεις, μεταξύ αυτού που έχετε τώρα στην ζωή σας αλλά και του πρώην εραστή σας. Το αποτέλεσμα σας σπρώχνει στο παρελθόν. Τουλάχιστον κάντε τις κινήσεις, με ξεκάθαρο τρόπο.
Αστρολογική τύχη: 5/5

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου  που αφορουν τις αθεατες πλευρες  τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

 σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Δεν έχετε πια την υπομονή για να υποστηρίξετε σχέσεις και άτομα, που δεν δείχνουν να θέλουν, να συμπλεύσουν με τα δικά σας δεδομένα. Δεν πειράζει…. η ζωή συνεχίζεται.
Αστρολογική τύχη: 5/5

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Θα υπάρξουν κάποιοι πιο αναλυτικοί διάλογοι και σοβαρές συζητήσεις, από τον άνθρωπο σας, που ήδη κάνει κάποιες σκέψεις, για μια δέσμευση μέσα στην εποχή της Άνοιξης.
Αστρολογική τύχη: 4/5

ΙΧΘΕΙΣ : Είναι πια απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε σε όλους αυτούς που σας πολιορκούν, ότι δεν θέλετε φλερτ και περιπέτειες, παρά μόνο να έχετε μια σοβαρή σχέση. Εκεί θα δείτε και τις αλήθειες τους.
Αστρολογική τύχη: 4/5

chartomanteia-44