17/01 Πρώτη Ν. Σελήνη, ερωτικά πλησιάσματα

κρονος-ζωδια-ερωτοσκοπιο-zwdia

Κοινοποίηση:

17/01 Η πρώτη Ν. Σελήνη, φέρνει ερωτικά πλησιάσματα

Η πρώτη Νέα Σελήνη του έτους στις 17/01, συντελείται στον άξονα Αιγόκερω – Καρκίνου, και δίνει την ισχυρή της ενέργεια, προς όλον τον αστρολογικό κόσμο, έτσι ώστε να δράσει και να συντομεύσει …γεγονότα σχέσεων και συνεργασιών. Επηρεάζει άμεσα τα ζώδια του Νερού και της Γης, ανοίγοντας δρόμους για επαγγελματικές επιτυχίες ακόμη και στο εξωτερικό. Ευκαιρίες θα έχουν και οι Αέρινοι, που θα δουν την προσωπική τους ζωή να ισορροπεί.

Προβλέψεις για όλους:

Κριός : Δεν θα πρέπει να ξανακοιτάξετε πίσω. Έχουν τελειώσει οι δύσκολες καταστάσεις, σε οικονομικά και αισθηματικά. Όλα τα πύρινα ζώδια, και ειδικά το δικό σας, είναι ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν…και όποτε θέλουν. Αν αυτός ο καιρός, σας βρίσκει σε μια διάθεση να μην δεσμευτείτε, απλά πείτε το και πράξτε το. Τουλάχιστον θετικές οικονομικές ειδήσεις, πλησιάζουν που θα σας διορθώσουν το κέφι.
Αστρολογική εύνοια: ***/**

zodia-zvdia-22

Ταύρος : Υπάρχει ένα φιλικό χαμόγελο γύρω σας, που μάλλον κάτι κρύβει. Πιθανόν ένας νέος έρωτας …να σας περικυκλώνει, με μεγάλη προσοχή και τακτ. Μέσα στον μήνα του τρέχει, εσείς θα έχετε και τα πιο ξεκάθαρα ερωτικά πλησιάσματα, που μάλλον…θα σας αρέσουν. Όσοι είναι ήδη μέσα σε σοβαρούς δεσμούς, ας μην δώσουν δικαιώματα για κάτι περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια: *****

ζωδια Διαβαστε τα ειδικα θεματα του καθε ζωδιου που αφορουν τις αθεατες πλευρες τους

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος

σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Δίδυμοι : Έχετε θυσιάσει ατελείωτο χρόνο, έχετε δώσει τον καλύτερο σας εαυτό, μέσα σε αυτήν την ιδιαίτερα δύσκολη σχέση, και ακόμη δεν έχετε δικαιωθεί από τις αντιδράσεις και την όποια προσφορά… από την μεριά του ανθρώπου σας. Με τον Ερμή μέσα στον Αιγόκερω, τα περιθώρια της υπομονής σας, αρχίζουν να λιγοστεύουν και αυτό…μάλλον έχει γίνει αντιληπτό.
Αστρολογική εύνοια: *****

Καρκίνος : Από την αλλαγή του ζωδίου στις 21/01 και μετά, εσείς θα νιώσετε μια μεγαλύτερη δυναμική …που θα έχει τον θετικό της αντίκτυπο στα οικονομικά σας, που θα σταθεροποιηθούν και θα σας ανοίξουν τους δρόμους. Οι έρωτες δεν θα λείψουν και πιθανόν, κάποιος ιδιαίτερος άνθρωπος, από τα παλιά να σας χτυπήσει την πόρτα. Αυτή την φορά…προσέχετε περισσότερο.
Αστρολογική εύνοια: ****/*

Λέων : Έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες αυτήν την εποχή, και κάπου η καρδιά σας, έχει ξεχάσει τον καημό …που είχε για μια πιο παλιά σας, αισθηματική κατάσταση. Ωστόσο, μην φτάσετε στο άλλο άκρο, και χαθείτε μέσα σε ανούσιες καταστάσεις, που δεν σας αξίζουν. Επίσης, κάποιες προτάσεις για συνεργασία σας πλησιάζουν …και σας βάζουν σε ευχάριστη διάθεση.
Αστρολογική εύνοια: ***/**

taro-tarw

Παρθένος : Ο άνθρωπος σας, δεν σας τα λέει καλά! Εσείς από την δική σας μεριά, πραγματικά μην χάνετε την λογική σας και αυτά, που θέλετε να κάνετε. Μπορεί να σας ζητηθούν πιστώσεις χρόνου, για ακόμη μια φορά….και μόνο εσείς ξέρετε τι πρέπει να γίνει. Στην καλύτερη περίπτωση, και χωρίς κάποια υπερβολή, πάρτε και από την δική σας την πλευρά χρόνο και μην πιέζεστε. Ότι είναι να γίνει, θα γίνει.
Αστρολογική εύνοια: ****/*

Ζυγός : Δεν σας αρέσει τίποτα από αυτά …που ζείτε μέσα στην αισθηματική σας σχέση, και ειδικά έτσι όπως, έχουν γίνει τα πράματα με τον άνθρωπο σας. Αυτό πιθανόν να έχει και τις ρίζες του, σε κάποια παλιότερη σας διαμάχη, που ακόμη πονά και τις δύο πλευρές, και τελικά δεν σας επιτρέπει να κάνετε τα επόμενα βήματα σας. Μόνο ο αληθινός διάλογος, μπορεί να δώσει λύσεις.
Αστρολογική εύνοια: *****

Σκορπιός : Μην κάνετε τον άνθρωπο σας, να νιώσει άσχημα, με κάτι που έχει κάνει. Είτε συγχωρέστε τον, είτε φύγετε από αυτόν τον ερωτικό συσχετισμό. Οτιδήποτε άλλο ανάγεται… σε μουρμούρα που δεν συνάδει με τα ζωδιακά σας χαρακτηριστικά. Οι μόνοι την τελευταία εβδομάδα, του Ιανουαρίου, θα έχουν μια ανέλπιστη οικονομική είδηση, που θα τους βοηθήσει σε όλα τα επίπεδα.
Αστρολογική εύνοια: ***/**

ζωδια-88

ταρω ημερησιες ερωτικες προβλεψεις ζωδια

ζωδια ημερησιες αστρολογικες ερωτικες προβλεψεις

ερωτοσκοπιο ωροσκοπιο αστρα ημερας ζωδια

astrologos τα τελευταια νεα της αστρολογιας αστρα και ζωδια

αναλυτικες ερωτικες συναστριες για ολα τα ζευγαρια και ζωδια

Τοξότης : Το μυαλό σας είναι σε όλες τις μεριές… και κάνετε την υπερμεγέθη προσπάθεια σας, για να έχετε όλα τα αγαπημένα σας πρόσωπα, χαρούμενα. Αυτό πάντως, το έχετε καταφέρει και με τον άνθρωπο σας, που έχει διάθεση να σας ανοίξει κάποιες πιο ιδιαίτερες κουβέντες γύρω από δεσμεύσεις, μόλις λήξει ο Χειμώνας.
Αστρολογική εύνοια: *****

Αιγόκερως : Οι ευκαιρίες που ζητάτε για να πάτε πιο κάτω, και μακριά από το άσχημο και λυπητερό σας παρελθόν, θα βρεθούν. Σε πρώτη φάση, τα οικονομικά σας, θα σας βοηθήσουν να κλείσετε υποχρεώσεις, που σας πιέζουν…και σε επόμενο στάδιο, μια νέα γνωριμία, που θα γίνει στον φιλικό σας κύκλο, θα καταφέρει και πάλι να ζεστάνει την δύσκολη σας καρδιά.
Αστρολογική εύνοια: ****/*

Υδροχόος : Η δυναμική σας προσωπικότητα, έχει τραβήξει πολλά βλέμματα καινούργιου κόσμου, που εισήλθε στην ζωή σας, την περίοδο των γιορτών. Το επόμενο χρονικό διάστημα, θα έχετε και τις σχετικές επικοινωνίες και οι συναντήσεις θα σας φέρουν πιο κοντά, ίσως και σε έναν έρωτα, που μπορεί να είναι και μια μεγάλη αγάπη, που θα οδηγήσει σε δεσμεύσεις.
Αστρολογική εύνοια: *****

Ιχθείς : Δεν χρειάζεται να πιέζετε κανέναν, για να σας αποδείξει και πάλι πόσο πολύ σας θέλει και σας αγαπάει. Αυτά, είναι οι δικές σας ανασφάλειες που πρέπει να περιορίσετε, γιατί στην υπερβολή τους, μάλλον έχουν κουράσει τον σύντροφο σας. Σίγουρα πολλαπλασιάστε την κοινωνική σας ζωή, και κυνηγήστε περισσότερο… τα εργασιακά σας.
Αστρολογική εύνοια: ***/**

chartomanteia-44