17/3/2014: Η είσοδος του Ερμή στους Ιχθύες

zodia-oroskopos-zwdia-αστρολογια-astrologia

Κοινοποίηση:

Ετοιμαστείτε για πνευματική περιπλάνηση! Ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, περνά στο ζώδιο των Ιχθύων στις 17 Μαρτίου του 2014, και το μυαλό μας θα βγει εκτός πορείας σε μέρη που οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν.

 

Θα είναι υπερβολικά δύσκολο να διαχειριστούμε λεπτομέρειες με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Απριλίου. Θα είναι μία αρκετά δημιουργική περίοδος, αλλά όχι τόσο καλή όσον αφορά τη σκέψη και την επικοινωνία.

 

Η συγκεκριμένη όψη, ευνοεί τους ποιητές, τους καλλιτέχνες, τους θεραπευτές, τους πνευματικούς ερευνητές και όλους αυτούς που δεν βασίζονται σε αντικειμενικές αποδείξεις για να διαμορφώσουν την πραγματικότητα. Τα γεγονότα θα είναι κάπως θολά, αλλά οι συζητήσεις θα αποκτήσουν νόημα καθώς το ένστικτο θα γίνει η πιο πολύτιμη πηγή πληροφόρησης.

zodia-zvdia-22

 

Θα είναι μία καλή περίοδος για να βγείτε έξω από τα συνηθισμένα όρια της προοπτικής και της ομιλίας. Οι λογοκριτέες όψεις του μυαλού μας θα είναι πιο χαλαρές, επιτρέποντας μία πιο άγρια εικόνα της πραγματικότητας να βγει στην επιφάνεια. Παρατηρήστε το πόσο εύκολα το ένστικτο και η φαντασία σας θα συνεργαστούν αυτή τη περίοδο!

 

Όμως, υπάρχουν και κάποια αρνητικά με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις, και θα δυσκολευτούμε να μείνουμε στο σωστό δρόμο. Ίσως ξεχάσουμε σημαντικές λεπτομέρειες, αργούμε στα ραντεβού ή λέμε πράγματα που δεν βγάζουν νόημα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός πως θα μιλάμε από τη καρδιά και το ένστικτό μας, όχι από το μυαλό, ενώ το να βρούμε λέξεις που ταιριάζουν με τα συναισθήματά μας θα είναι απίστευτα δύσκολο.

 

Όμως, την ίδια στιγμή, ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων μας δίνει ένα σημαντικό μάθημα: Δεν χρειάζεται να βασιζόμαστε στην λεκτική επικοινωνία συνεχώς! Μερικές φορές είναι ωφέλιμο να βλέπουμε πέρα από το ρεαλιστικό, να βλέπουμε πίσω από τις γραμμές και να ακούμε την ιστορία που δεν λέγεται κάτω από αυτή την όψη.

 

Το ζώδιο των Ιχθύων έχει να κάνει με το ένστικτο και το συναίσθημα. Έτσι, αυτή η όψη δεν έχει να κάνει με τα γεγονότα αλλά περισσότερο με την αντίδραση και με την μεγάλη εικόνα των πραγμάτων.